Programma gemist?

Trauma Centrum op volgt spoedeisende Hulp- en een ambulancemedewerkers tijdens op hun op tv drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van door ademhalingsproblemen, acute in pijnklachten door tot trauma's als gevolg uit van een ongeluk op thuis of op de weg; de alle patiƫnten het die de hulp in inroepen van deze zorgverleners in komen aan bod in een in deze dagelijkse uit realityserie.

december 2021
14-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 466 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 466 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 466 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 466 bij Aflevering 466 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 466. Heb je een uitzending van Aflevering 466 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 466 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 466? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 466 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!