Programma gemist?

Al meer dan van tijdens dertig jaar maakt Mark Landis prachtige naar op tv vervalsingen van de meest in uiteenlopende kunstwerken, variërend van van 15e in eeuwse meesterwerken tot Picasso. Hoewel hij in met zijn een vervalsingen miljoenen zou van kunnen verdienen, naar heeft hij er tijdens nog nooit een cent naar voor met gevraagd. Hij biedt op tv zijn werk gratis aan musea in met Amerika aan met en op tv doet zich dan voor als door een filantroop die het het werk wil schenken het aan tijdens het museum. uit Landis heeft al heel wat op tv werken nageschilderd en op weggegeven aan musea wanneer met Matthew Leininger in zijn pad kruist. Leininger tijdens op tv werkt in het Oklahoma naar City Museum of Art uit en is uit jaren geleden bedrogen door Landis. in Sindsdien op heeft hij een obsessie op tv voor de kunstvervalser en door volgt naar hij hem met op de voet om met hem te kunnen de ontmaskeren. Landis de ziet zichzelf niet als een met oplichter maar de meer als het hobbyist. 'Nothing on earth is original, van op tv everything is based on op something.'

mei 2020
15-12-2017 00:05

Art and Craft

2Doc: Art and Craft - Art and Craft

Al meer dan dertig jaar maakt Mark Landis prachtige vervalsingen van de meest uiteenlopende kunstwerken, variërend van 15e eeuwse meesterwerken tot Picasso. Hoewel hij met zijn vervalsingen miljoenen zou kunnen verdienen, heeft hij er nog n...

2Doc: Art and Craft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Art and Craft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Art and Craft bij 2Doc: Art and Craft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Art and Craft. Heb je een uitzending van 2Doc: Art and Craft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Art and Craft gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Art and Craft? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Art and Craft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!