Programma gemist?

Al door meer dan dertig jaar met maakt Mark Landis prachtige met naar vervalsingen van de meest op tv uiteenlopende kunstwerken, met variërend van 15e in eeuwse meesterwerken tot op tv Picasso. Hoewel hij met zijn in vervalsingen miljoenen door zou kunnen verdienen, heeft tijdens hij er nog van nooit tijdens een cent voor gevraagd. Hij op tv biedt in zijn werk gratis aan musea met in Amerika uit aan en naar doet zich dan door voor als een filantroop die door het op werk wil schenken aan het op tv museum. Landis heeft met al heel een wat werken nageschilderd en weggegeven door tijdens aan musea wanneer op Matthew Leininger zijn van pad kruist. Leininger uit werkt in het met Oklahoma City Museum of op Art en is naar jaren geleden bedrogen door Landis. op tv Sindsdien heeft hij de een obsessie uit voor de kunstvervalser van en volgt hij de hem de op de voet om het hem te kunnen ontmaskeren. uit Landis ziet zichzelf niet in als een tijdens oplichter tijdens maar meer als hobbyist. met 'Nothing on earth is op original, everything is based van on het something.'

januari 2021
15-12-2017 00:05

Art and Craft

2Doc: Art and Craft - Art and Craft

Al meer dan dertig jaar maakt Mark Landis prachtige vervalsingen van de meest uiteenlopende kunstwerken, variërend van 15e eeuwse meesterwerken tot Picasso. Hoewel hij met zijn vervalsingen miljoenen zou kunnen verdienen, heeft hij er nog n...

2Doc: Art and Craft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Art and Craft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Art and Craft bij 2Doc: Art and Craft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Art and Craft. Heb je een uitzending van 2Doc: Art and Craft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Art and Craft gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Art and Craft? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Art and Craft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!