Programma gemist?

Al op tv meer dan dertig door jaar maakt Mark Landis prachtige met vervalsingen van de met meest uiteenlopende kunstwerken, in variƫrend op van 15e eeuwse meesterwerken op tv tot Picasso. Hoewel hij het op met zijn vervalsingen miljoenen van zou kunnen verdienen, heeft uit hij er nog de nooit een cent van voor gevraagd. Hij op biedt zijn werk naar gratis aan naar musea in naar Amerika aan en doet zich uit dan voor als een tijdens filantroop op die het werk wil schenken naar een aan het museum. Landis heeft door al heel van wat werken nageschilderd op en weggegeven door aan musea wanneer Matthew Leininger zijn in door pad kruist. Leininger werkt een in het Oklahoma City op Museum of van Art en is jaren geleden uit bedrogen een door Landis. in Sindsdien heeft hij een obsessie naar voor de kunstvervalser in en volgt hij hem een op de voet van om hem op te kunnen ontmaskeren. Landis door ziet zichzelf een niet als een oplichter in maar meer als door hobbyist. op 'Nothing on earth is de original, het everything is based on met something.'

september 2020
15-12-2017 00:05

Art and Craft

2Doc: Art and Craft - Art and Craft

Al meer dan dertig jaar maakt Mark Landis prachtige vervalsingen van de meest uiteenlopende kunstwerken, variƫrend van 15e eeuwse meesterwerken tot Picasso. Hoewel hij met zijn vervalsingen miljoenen zou kunnen verdienen, heeft hij er nog n...

2Doc: Art and Craft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Art and Craft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Art and Craft bij 2Doc: Art and Craft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Art and Craft. Heb je een uitzending van 2Doc: Art and Craft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Art and Craft gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Art and Craft? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Art and Craft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!