Programma gemist?

Al meer dan naar dertig jaar op tv maakt Mark een Landis prachtige vervalsingen van de een op tv meest uiteenlopende kunstwerken, variërend de van 15e eeuwse meesterwerken met tot Picasso. Hoewel hij een met tijdens zijn vervalsingen in miljoenen zou kunnen verdienen, in heeft hij er nog van nooit een cent op tv voor gevraagd. Hij biedt met in zijn werk gratis naar aan musea in Amerika aan en in doet zich naar dan voor als naar een filantroop het die het werk wil op schenken in aan het museum. Landis heeft op al heel wat werken uit tijdens nageschilderd en weggegeven aan musea wanneer door Matthew Leininger zijn van pad kruist. het Leininger werkt in het op tv Oklahoma City Museum door of Art het en is met jaren geleden bedrogen door Landis. een Sindsdien op heeft hij het een obsessie voor de kunstvervalser en naar een volgt hij hem op op de voet om door hem te kunnen op ontmaskeren. Landis ziet op tv zichzelf niet als een oplichter met maar meer als op hobbyist. 'Nothing on van in earth is original, everything is based het on van something.'

juli 2021
15-12-2017 00:05

Art and Craft

2Doc: Art and Craft - Art and Craft

Al meer dan dertig jaar maakt Mark Landis prachtige vervalsingen van de meest uiteenlopende kunstwerken, variërend van 15e eeuwse meesterwerken tot Picasso. Hoewel hij met zijn vervalsingen miljoenen zou kunnen verdienen, heeft hij er nog n...

2Doc: Art and Craft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Art and Craft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Art and Craft bij 2Doc: Art and Craft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Art and Craft. Heb je een uitzending van 2Doc: Art and Craft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Art and Craft gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Art and Craft? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Art and Craft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!