Programma gemist?

Al tijdens meer dan uit dertig jaar maakt Mark op Landis prachtige vervalsingen door van de meest uiteenlopende naar kunstwerken, variërend van naar 15e eeuwse meesterwerken tot van Picasso. Hoewel op tv hij met naar zijn vervalsingen miljoenen zou kunnen met op verdienen, heeft hij er nog nooit tijdens een het cent voor gevraagd. Hij biedt door zijn werk tijdens gratis aan musea in in een Amerika aan en doet zich dan naar voor als een op tv in filantroop die het werk naar wil schenken aan met het museum. met Landis heeft al heel wat van werken nageschilderd op tv en weggegeven aan musea wanneer tijdens Matthew op Leininger zijn met pad kruist. Leininger werkt in het op tv door Oklahoma City Museum of van Art en is jaren van geleden naar bedrogen door Landis. Sindsdien heeft op hij een obsessie voor met de kunstvervalser in en met volgt hij hem de op de voet tijdens om hem te in kunnen ontmaskeren. Landis ziet uit zichzelf niet op tv als een oplichter door maar meer als in hobbyist. 'Nothing on earth is op original, everything is based het tijdens on something.'

mei 2021
15-12-2017 00:05

Art and Craft

2Doc: Art and Craft - Art and Craft

Al meer dan dertig jaar maakt Mark Landis prachtige vervalsingen van de meest uiteenlopende kunstwerken, variërend van 15e eeuwse meesterwerken tot Picasso. Hoewel hij met zijn vervalsingen miljoenen zou kunnen verdienen, heeft hij er nog n...

2Doc: Art and Craft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Art and Craft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Art and Craft bij 2Doc: Art and Craft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Art and Craft. Heb je een uitzending van 2Doc: Art and Craft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Art and Craft gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Art and Craft? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Art and Craft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!