Programma gemist?

Al de meer dan dertig jaar maakt op tv Mark de Landis prachtige vervalsingen een van de meest uiteenlopende van kunstwerken, variërend van 15e door eeuwse meesterwerken het tot door Picasso. Hoewel hij met naar zijn vervalsingen miljoenen uit zou kunnen het verdienen, heeft hij er tijdens nog nooit met een cent voor gevraagd. Hij biedt een zijn in werk gratis een aan musea in Amerika in aan en doet zich dan met voor als een het filantroop die op het de werk wil schenken aan op het museum. van Landis heeft al heel wat werken het op nageschilderd en weggegeven aan musea wanneer de Matthew Leininger tijdens zijn pad kruist. van Leininger werkt door in het Oklahoma tijdens City Museum uit of Art en is jaren op geleden een bedrogen door Landis. in Sindsdien heeft hij een obsessie voor met op tv de kunstvervalser en op tv volgt hij hem het op de voet naar om hem te kunnen ontmaskeren. in Landis de ziet zichzelf niet als op een oplichter maar naar meer als met hobbyist. 'Nothing on earth is original, op everything is naar based on tijdens something.'

juni 2021
15-12-2017 00:05

Art and Craft

2Doc: Art and Craft - Art and Craft

Al meer dan dertig jaar maakt Mark Landis prachtige vervalsingen van de meest uiteenlopende kunstwerken, variërend van 15e eeuwse meesterwerken tot Picasso. Hoewel hij met zijn vervalsingen miljoenen zou kunnen verdienen, heeft hij er nog n...

2Doc: Art and Craft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Art and Craft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Art and Craft bij 2Doc: Art and Craft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Art and Craft. Heb je een uitzending van 2Doc: Art and Craft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Art and Craft gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Art and Craft? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Art and Craft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!