Programma gemist?
september 2021
08-12-2009 21:30

Jaargang 2009 aflevering 1

Herman Special: Koken Met Kerst - Jaargang 2009 aflevering 1

In deze eenmalige kerstspecial gaat Herman den Blijker aan de kook met 2 koppels: Daisy & Norbert en Roel & Robert, die totaal niet kunnen koken en in het verleden meerdere kerstdiners om zeep geholpen hebben. In een paar dagen tijd zet Her...

Herman Special: Koken Met Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Special: Koken Met Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Special: Koken Met Kerst bij Herman Special: Koken Met Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Special: Koken Met Kerst. Heb je een uitzending van Herman Special: Koken Met Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Special: Koken Met Kerst gemist

In deze eenmalige kerstspecial gaat Herman den Blijker aan de kook met 2 koppels: Daisy & Norbert en Roel & Robert, die totaal niet kunnen koken en in het verleden meerdere kerstdiners om zeep geholpen hebben. In een paar dagen tijd zet Herman alles op alles om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Om de strijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, schakelt Herman tevens een aantal vertrouwde chef-koks in die als coach fungeren voor de deelnemers. Oude bekenden uit eerdere series van Herman gaan hun ‘leerlingen’ een pittige training geven!

Uitzending gemist van Herman Special: Koken Met Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Special: Koken Met Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!