Programma gemist?

De Vlaamse in ontwerper Dries van in Noten een maakte begin jaren negentig furore met op tv elegante mode die van opviel door uit prachtige materialen op tv en rijke naar kleuren. Vijfentwintig jaar later is met het de modehuis van Dries van Noten met nog altijd door onafhankelijk, in een periode waarin op tv de meeste huizen van door opgekocht zijn door conglomeraten. Regisseur uit Reiner Holzemer is door de eerste filmmaker die op tv een toestemming kreeg de ontwerper te volgen uit tijdens het maken tijdens van van zijn collecties, maar ook van privé. De prachtige op tv tuin bij het tijdens landhuis dat Van met Noten samen met tijdens zijn partner en naar hond bewoont, blijkt een een bron van door rust en inspiratie voor op tv op tv hem.

september 2020
17-12-2017 19:15

Dries

Close Up: Dries - Dries

De Vlaamse ontwerper Dries van Noten maakte begin jaren negentig furore met elegante mode die opviel door prachtige materialen en rijke kleuren. Vijfentwintig jaar later is het modehuis van Dries van Noten nog altijd onafhankelijk, in een p...

Close Up: Dries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dries bij Close Up: Dries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dries. Heb je een uitzending van Close Up: Dries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dries gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dries? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!