Programma gemist?

De door Vlaamse ontwerper Dries van Noten tijdens maakte begin jaren tijdens negentig furore met naar met elegante mode die opviel naar door prachtige materialen een en rijke kleuren. Vijfentwintig met jaar later is het tijdens modehuis van op tv Dries van door Noten nog uit altijd onafhankelijk, in een met periode waarin de naar meeste huizen opgekocht zijn door van een conglomeraten. Regisseur Reiner Holzemer uit is de eerste filmmaker die op tv toestemming kreeg de op ontwerper te met volgen tijdens de het maken van zijn op collecties, van maar ook privé. De van prachtige tuin bij uit het landhuis naar dat Van Noten samen op met zijn partner en hond de bewoont, blijkt met een bron van rust op tv en van inspiratie voor door hem.

januari 2021
17-12-2017 19:15

Dries

Close Up: Dries - Dries

De Vlaamse ontwerper Dries van Noten maakte begin jaren negentig furore met elegante mode die opviel door prachtige materialen en rijke kleuren. Vijfentwintig jaar later is het modehuis van Dries van Noten nog altijd onafhankelijk, in een p...

Close Up: Dries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dries bij Close Up: Dries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dries. Heb je een uitzending van Close Up: Dries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dries gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dries? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!