Programma gemist?

De Vlaamse uit ontwerper Dries van Noten door maakte begin jaren op negentig in furore met tijdens elegante mode die opviel door van prachtige materialen en rijke tijdens de kleuren. Vijfentwintig jaar later een is het modehuis op van Dries van tijdens Noten nog uit altijd onafhankelijk, in een de periode waarin de meeste tijdens huizen opgekocht zijn het door conglomeraten. uit Regisseur Reiner Holzemer is op de eerste filmmaker de die een toestemming kreeg de ontwerper de te volgen tijdens het maken het van in zijn collecties, maar ook privé. met De prachtige tuin uit bij het landhuis tijdens van dat Van Noten samen met met zijn partner met en hond bewoont, op blijkt een bron uit van rust op en inspiratie voor een hem.

mei 2021
17-12-2017 19:15

Dries

Close Up: Dries - Dries

De Vlaamse ontwerper Dries van Noten maakte begin jaren negentig furore met elegante mode die opviel door prachtige materialen en rijke kleuren. Vijfentwintig jaar later is het modehuis van Dries van Noten nog altijd onafhankelijk, in een p...

Close Up: Dries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dries bij Close Up: Dries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dries. Heb je een uitzending van Close Up: Dries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dries gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dries? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!