Programma gemist?

De uit Vlaamse ontwerper Dries op van Noten maakte begin jaren in negentig op furore met elegante mode een die opviel door prachtige uit materialen en rijke het kleuren. Vijfentwintig naar jaar naar later is het modehuis met van Dries naar van Noten nog altijd onafhankelijk, in op tv een periode waarin de de in meeste huizen opgekocht zijn op door conglomeraten. Regisseur de Reiner Holzemer tijdens is de de eerste filmmaker die toestemming kreeg in de ontwerper te op volgen de tijdens het maken in van zijn collecties, maar ook op tv privé. De prachtige op tv tuin bij het van landhuis dat Van Noten het samen met zijn het partner van en hond bewoont, met blijkt een bron van op rust en in inspiratie voor op tv hem.

mei 2020
17-12-2017 19:15

Dries

Close Up: Dries - Dries

De Vlaamse ontwerper Dries van Noten maakte begin jaren negentig furore met elegante mode die opviel door prachtige materialen en rijke kleuren. Vijfentwintig jaar later is het modehuis van Dries van Noten nog altijd onafhankelijk, in een p...

Close Up: Dries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dries bij Close Up: Dries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dries. Heb je een uitzending van Close Up: Dries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dries gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dries? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!