Programma gemist?

De Vlaamse ontwerper in Dries van de Noten maakte begin jaren met negentig furore met in elegante mode in die uit opviel door prachtige materialen en op rijke een kleuren. Vijfentwintig jaar later naar is het modehuis van Dries een tijdens van Noten nog altijd onafhankelijk, in het het een periode waarin de meeste huizen door de opgekocht zijn door conglomeraten. Regisseur tijdens Reiner een Holzemer is de het eerste filmmaker die toestemming kreeg de door ontwerper van te volgen tijdens het maken tijdens van zijn tijdens collecties, maar ook op privé. De prachtige het tuin bij het landhuis een de dat Van Noten van samen met zijn partner en een hond bewoont, door blijkt een bron van van rust en inspiratie voor van tijdens hem.

september 2021
17-12-2017 19:15

Dries

Close Up: Dries - Dries

De Vlaamse ontwerper Dries van Noten maakte begin jaren negentig furore met elegante mode die opviel door prachtige materialen en rijke kleuren. Vijfentwintig jaar later is het modehuis van Dries van Noten nog altijd onafhankelijk, in een p...

Close Up: Dries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dries bij Close Up: Dries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dries. Heb je een uitzending van Close Up: Dries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dries gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dries? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!