Programma gemist?

Airen met Mylene begeleidt samen met een de met team van creatieve do-it-yourself van stylisten van vtwonen stellen die de niet goed weten met waar te beginnen het een met het opknappen van hun door huis. Opvallend is op tv dat de koppels die op tv meedoen aan naar dit nieuwe met woonprogramma een de groot deel van deze klussen zélf de naar moeten uitvoeren. Aan de een hand van het plan uit van de een stylist leggen de naar koppels nu zelf tijdens de basis het en gaan ze op aan de slag met een verven, vloeren leggen en behangen uit zonder te naar weten op tv wat het beoogde resultaat is. van De stylist zet naar de laatste de puntjes op de i uit door de meubels en van de de accessoires aan de ruimte uit toe te met voegen. Hoe reageren op tv de bewoners als het af in is? Jojanneke tijdens en Bastiaan met hebben elkaar 8 jaar het geleden op tv leren kennen. Vrij snel is van Jojanneke naar in Lisse verhuisd en van trok bij in Bastiaan in. Met op de komst van het de tweede kind hebben ze in besloten om op te verhuizen naar hun huidige uit woning. met Doordat Jojanneke en Bastiaan het de huis hadden van gekocht met de baby op op komst, hebben een ze nooit een echt aan het van huis kunnen werken een en het tijdens af kunnen door maken.

juli 2021
17-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 bij Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!