Programma gemist?

Airen Mylene naar begeleidt samen met een naar team naar van creatieve do-it-yourself de stylisten van vtwonen stellen uit die niet goed met weten waar te beginnen in met het uit opknappen van hun huis. met Opvallend op tv is dat een de koppels die naar meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een in groot deel op van deze klussen zélf uit de moeten uitvoeren. Aan de hand van tijdens het de plan van de stylist leggen door de tijdens koppels nu zelf de de basis een en gaan ze aan de op slag met verven, naar vloeren leggen en uit behangen zonder te op weten naar wat het beoogde resultaat is. De uit op tv stylist zet de met laatste puntjes op de i door op tv de op tv meubels en de accessoires aan tijdens de ruimte de toe te voegen. naar Hoe reageren op tv de bewoners als het af in met is? Jojanneke en Bastiaan hebben elkaar naar 8 jaar geleden met uit leren kennen. Vrij snel is Jojanneke tijdens op naar Lisse verhuisd en het trok bij Bastiaan in. Met op tv de de komst van op het tweede kind hebben de ze besloten om het te verhuizen naar hun huidige uit woning. Doordat van Jojanneke met en Bastiaan het huis hadden gekocht van met de op baby naar op komst, hebben ze nooit echt met het aan het huis kunnen van werken en het af uit kunnen op maken.

augustus 2020
17-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 bij Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!