Programma gemist?

Airen Mylene van begeleidt samen de met een team van creatieve door van do-it-yourself stylisten van de vtwonen stellen die niet goed op tv weten waar te op tv beginnen met tijdens het opknappen van van hun huis. Opvallend het is dat de in koppels die uit meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een naar groot deel van het deze klussen met zélf moeten op uitvoeren. Aan de hand van door het op tv plan van de stylist op tv leggen de koppels nu in zelf de basis in en gaan een ze aan de het slag met verven, uit vloeren in leggen en behangen zonder te weten naar wat het uit beoogde resultaat van is. De stylist uit zet de laatste puntjes met op de i in door op de meubels en de met accessoires aan de ruimte een toe te voegen. naar Hoe met reageren de bewoners als de het af tijdens is? Jojanneke en Bastiaan hebben op elkaar 8 jaar het geleden leren kennen. op tv Vrij door snel is Jojanneke naar een Lisse verhuisd en trok bij op tv Bastiaan met in. Met de komst op tv van het tweede kind door hebben op tv ze besloten tijdens om te verhuizen naar hun huidige door woning. Doordat van Jojanneke en in Bastiaan het het huis hadden gekocht met de baby een op komst, hebben met ze nooit het echt aan het een huis door kunnen werken en het van af kunnen een maken.

april 2020
17-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 bij Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!