Programma gemist?

Airen tijdens Mylene begeleidt op samen met een door team van creatieve do-it-yourself stylisten door van vtwonen uit stellen die niet van goed weten waar te beginnen tijdens met het opknappen de van hun van huis. Opvallend is dat van de koppels op tv die meedoen door aan dit nieuwe woonprogramma een naar groot deel tijdens van deze klussen zélf een naar moeten uitvoeren. Aan de hand van van het plan van het de het stylist leggen uit de koppels nu zelf de door basis en gaan ze door aan de van slag met verven, het vloeren het leggen en behangen zonder te weten op wat met het beoogde resultaat is. het De stylist van zet de een laatste puntjes op de i de door de meubels in en de accessoires met aan de van ruimte toe te met voegen. Hoe reageren uit de bewoners op als het af is? Jojanneke door en naar Bastiaan hebben elkaar 8 jaar geleden op tv leren kennen. op Vrij snel is met Jojanneke naar Lisse de verhuisd en op trok bij Bastiaan in. tijdens Met de komst met van het tweede uit kind hebben ze besloten door om op tv te verhuizen naar hun huidige een door woning. Doordat Jojanneke en Bastiaan de het huis hadden gekocht het naar met de baby op komst, op hebben ze nooit uit echt aan het in huis op kunnen werken en het af van kunnen in maken.

november 2020
17-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 bij Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!