Programma gemist?

Airen Mylene begeleidt door samen op tv met een team van creatieve naar do-it-yourself stylisten in van vtwonen op stellen die niet naar goed weten het waar te beginnen met het opknappen op tv van hun door huis. Opvallend is dat een de koppels het die meedoen aan dit met in nieuwe woonprogramma een groot deel op van deze klussen met zélf moeten uitvoeren. uit Aan de hand van de het op plan van van de stylist leggen het de koppels nu met zelf de basis en gaan naar ze naar aan de slag op tv met verven, vloeren leggen en behangen in zonder te door weten wat het beoogde van resultaat het is. De stylist een zet de laatste puntjes door op de i de door de tijdens meubels en de accessoires de aan de ruimte in toe van te voegen. Hoe reageren de bewoners de als tijdens het af is? op Jojanneke en Bastiaan de hebben elkaar in 8 jaar geleden op leren kennen. Vrij snel is Jojanneke het een naar Lisse verhuisd en trok met bij Bastiaan in. naar Met de in komst van het tweede naar kind hebben ze besloten tijdens om te verhuizen op tv naar hun met huidige woning. tijdens Doordat Jojanneke van en Bastiaan het huis hadden het gekocht op tv met de baby op door komst, hebben door ze nooit echt uit aan het huis kunnen werken met en uit het af kunnen op maken.

november 2019
17-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 bij Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!