Programma gemist?

Airen Mylene in begeleidt samen met de een team van op creatieve in do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die het niet goed weten uit waar te de beginnen met het opknappen tijdens van hun naar huis. Opvallend is op tv dat de koppels die de een meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een met uit groot deel van uit deze klussen zélf moeten in uitvoeren. Aan de uit hand van tijdens het plan van de de stylist leggen de in koppels nu zelf de op tv basis en gaan ze van aan de slag van tijdens met verven, vloeren leggen en op tv behangen de zonder te weten wat het beoogde een van resultaat is. De met stylist zet de uit laatste puntjes op de in i door de door meubels en tijdens de accessoires aan de ruimte van toe te in voegen. Hoe reageren de bewoners uit als het uit af tijdens is? Jojanneke en Bastiaan tijdens hebben elkaar 8 jaar geleden op leren kennen. het Vrij snel in is Jojanneke naar Lisse verhuisd een en trok de bij tijdens Bastiaan in. Met de komst de van een het tweede kind hebben de ze besloten om op te verhuizen naar een hun huidige woning. de Doordat Jojanneke een en Bastiaan het huis hadden tijdens gekocht met op tv de baby naar op komst, hebben ze nooit echt van aan het huis op kunnen het werken en het af een kunnen naar maken.

maart 2021
17-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 bij Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!