Programma gemist?

Airen Mylene begeleidt de naar samen met een team van creatieve op tv do-it-yourself stylisten naar van vtwonen stellen die van met niet goed weten waar op tv te beginnen naar met het opknappen van een hun huis. Opvallend is op dat uit de koppels die meedoen door aan dit nieuwe woonprogramma een het groot deel van naar deze op tv klussen zélf moeten uitvoeren. Aan een de hand van door het van plan van de stylist met leggen de tijdens koppels nu zelf van de basis en gaan het ze aan de slag door met verven, vloeren van leggen en in behangen zonder te weten de op tv wat het beoogde resultaat is. De de stylist zet de een door laatste puntjes op de i door van naar de meubels en het de accessoires aan door de ruimte toe te voegen. Hoe in reageren de bewoners van als het het af is? Jojanneke en van Bastiaan op hebben elkaar 8 jaar op geleden leren van kennen. Vrij van snel is Jojanneke naar Lisse door verhuisd door en trok bij Bastiaan in. op Met de komst van het het tweede kind van hebben van ze besloten om te naar verhuizen een naar hun huidige woning. Doordat Jojanneke een en Bastiaan het naar huis hadden gekocht naar met op tv de baby op een komst, hebben ze nooit echt van naar aan het huis in kunnen werken en uit het af kunnen in maken.

september 2020
17-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 bij Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Lisse - Jojanneke & Bastiaan , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!