Programma gemist?

Nadat het hij zijn tijdens vrouw en ongeboren kind heeft verloren, op in verhuist de in en in van verdrietige ex-Navy SEAL Riggs uit naar Californië om in de daar als detective aan de slag in te gaan in bij de Los Angeles de Police van Department. Hier wordt hij op gekoppeld aan de in ervaren in Murtaugh, die nog herstellende in is van een hartaanval. Riggs? op tv roekeloze gedrag en met drang om naar zich in tijdens de vuurlinie te plaatsen, door botsen tijdens regelmatig met het streven tijdens van Murtaugh om de de dag stressvrij en volgens in alle geldende met regels door te komen. op het De samenwerking verloopt door dan ook niet altijd door zonder slag of stoot de als ze gezamenlijk de tijdens misdaad te van lijf gaan. Elke de week wacht hen een in nieuwe zaak van op op het gebied van drugshandel, wapenhandel en de moord. Riggs en door Murtaugh naar werken opnieuw samen met op DEA agent Karen door Palmer. Samen duiken in ze in de zaak in een van een nieuwe gevaarlijke naar drugskartel.

juli 2020
17-12-2017 20:30

Lethal Weapon

A Problem Like Maria, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Problem Like Maria, Seizoen 1 bij A Problem Like Maria, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Problem Like Maria, Seizoen 1. Heb je een uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van A Problem Like Maria, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van A Problem Like Maria, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!