Programma gemist?

Nadat door hij zijn vrouw en een ongeboren kind door heeft verloren, verhuist van de in en in door verdrietige ex-Navy op SEAL Riggs naar Californië om door daar door als detective aan de slag in op tv te gaan bij de Los Angeles op tv Police Department. op tv Hier van wordt hij gekoppeld aan de ervaren met Murtaugh, die door nog uit herstellende is van een hartaanval. Riggs? van roekeloze gedrag en van drang om uit zich de in de vuurlinie te plaatsen, in botsen uit regelmatig met het uit streven van Murtaugh om naar de dag van stressvrij en volgens alle geldende tijdens regels het door te komen. De tijdens samenwerking verloopt dan ook op tv niet altijd in zonder slag van of stoot als ze gezamenlijk op tv de misdaad te lijf op tv gaan. Elke week een wacht het hen een nieuwe op zaak op het gebied van tijdens drugshandel, wapenhandel en op moord. de Riggs en Murtaugh werken opnieuw uit met samen met DEA agent Karen van Palmer. Samen duiken de ze in de zaak uit van op een nieuwe gevaarlijke op tv drugskartel.

oktober 2021
17-12-2017 20:30

Lethal Weapon

A Problem Like Maria, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Problem Like Maria, Seizoen 1 bij A Problem Like Maria, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Problem Like Maria, Seizoen 1. Heb je een uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van A Problem Like Maria, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van A Problem Like Maria, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!