Programma gemist?

Nadat de hij zijn een vrouw en ongeboren door kind heeft verloren, op tv verhuist de in naar en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs tijdens naar naar Californië om in daar als detective de aan de slag te gaan bij een de Los op Angeles Police Department. Hier het wordt hij gekoppeld op tv aan op tv de ervaren Murtaugh, die het nog herstellende tijdens is van een hartaanval. op Riggs? roekeloze uit gedrag en drang om zich door in de vuurlinie op tv met te plaatsen, botsen regelmatig met het tijdens streven tijdens van Murtaugh om de tijdens dag stressvrij en uit volgens alle tijdens geldende regels door te komen. door tijdens De samenwerking verloopt dan tijdens ook niet altijd uit zonder slag of stoot als de ze gezamenlijk de uit misdaad te lijf tijdens van gaan. Elke week wacht het hen een op nieuwe zaak op naar het gebied van tijdens drugshandel, wapenhandel en moord. door Riggs en Murtaugh werken het opnieuw samen op met DEA agent de Karen Palmer. Samen duiken ze op tv in de op tv zaak van een door nieuwe uit gevaarlijke drugskartel.

februari 2020
17-12-2017 20:30

Lethal Weapon

A Problem Like Maria, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Problem Like Maria, Seizoen 1 bij A Problem Like Maria, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Problem Like Maria, Seizoen 1. Heb je een uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van A Problem Like Maria, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van A Problem Like Maria, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!