Programma gemist?

Nadat met hij zijn vrouw en in ongeboren kind in heeft verloren, verhuist tijdens de in en door in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs van naar Californië om in op tv daar als detective aan een de slag uit te gaan bij de op Los Angeles Police Department. naar Hier wordt tijdens hij gekoppeld aan de ervaren met uit Murtaugh, die nog herstellende in is van een hartaanval. Riggs? een roekeloze gedrag en het drang om de zich in de van vuurlinie van te plaatsen, botsen regelmatig met met het streven een van Murtaugh om op tv de dag stressvrij en volgens in alle naar geldende regels tijdens door te komen. De samenwerking verloopt door dan ook naar niet altijd zonder slag het of stoot van als ze gezamenlijk de op tv misdaad te lijf op tv gaan. Elke week naar wacht hen een uit nieuwe tijdens zaak op in het gebied van drugshandel, wapenhandel op tv en moord. Riggs en in Murtaugh werken opnieuw met samen uit met DEA op tv agent Karen Palmer. door Samen duiken ze de in de zaak van met een nieuwe op tv gevaarlijke drugskartel.

juni 2021
17-12-2017 20:30

Lethal Weapon

A Problem Like Maria, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Problem Like Maria, Seizoen 1 bij A Problem Like Maria, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Problem Like Maria, Seizoen 1. Heb je een uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van A Problem Like Maria, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van A Problem Like Maria, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!