Programma gemist?

Nadat op tv hij zijn vrouw in en ongeboren kind op heeft verloren, het verhuist de in en in de verdrietige ex-Navy SEAL op Riggs naar Californië naar om het daar als detective aan de op tv slag met te gaan bij de van Los Angeles Police Department. Hier het wordt hij de gekoppeld aan naar de ervaren een Murtaugh, die nog herstellende is de van een hartaanval. op Riggs? roekeloze gedrag het en drang om zich op tv in de op tv vuurlinie te door plaatsen, botsen in regelmatig met het streven van Murtaugh op tv op om de dag stressvrij en op tv volgens alle geldende van regels op tv door te komen. tijdens De samenwerking verloopt dan ook niet door het altijd zonder slag op of stoot als ze op gezamenlijk de misdaad op tv te lijf gaan. in Elke week wacht hen een met nieuwe zaak op tv op op het gebied van drugshandel, wapenhandel en door moord. Riggs de en naar Murtaugh werken opnieuw samen een met DEA agent Karen door Palmer. Samen duiken een ze in in de zaak van een tijdens nieuwe gevaarlijke een drugskartel.

oktober 2020
17-12-2017 20:30

Lethal Weapon

A Problem Like Maria, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Problem Like Maria, Seizoen 1 bij A Problem Like Maria, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Problem Like Maria, Seizoen 1. Heb je een uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van A Problem Like Maria, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van A Problem Like Maria, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!