Programma gemist?

Nadat de hij zijn vrouw en op ongeboren kind heeft van verloren, verhuist de in naar en in verdrietige een met ex-Navy SEAL Riggs naar Californië door om daar als detective op aan de slag op tv tijdens te gaan bij op de Los Angeles Police de Department. Hier wordt op tv hij gekoppeld aan de ervaren op Murtaugh, door die nog het herstellende is van een hartaanval. Riggs? in roekeloze naar gedrag en drang om zich op in uit de vuurlinie het te plaatsen, botsen in regelmatig met het streven van Murtaugh het om de door dag stressvrij en op volgens alle geldende regels met een door te komen. De samenwerking door verloopt dan ook niet tijdens altijd op tv zonder slag of stoot uit als de ze gezamenlijk de misdaad te lijf tijdens gaan. Elke week met wacht hen een met nieuwe zaak op tijdens het uit gebied van drugshandel, de wapenhandel en moord. tijdens Riggs en Murtaugh werken opnieuw in samen met met DEA agent op tv Karen Palmer. Samen op tv duiken ze in de het zaak van een nieuwe een gevaarlijke door drugskartel.

februari 2021
17-12-2017 20:30

Lethal Weapon

A Problem Like Maria, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Problem Like Maria, Seizoen 1 bij A Problem Like Maria, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Problem Like Maria, Seizoen 1. Heb je een uitzending van A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Problem Like Maria, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van A Problem Like Maria, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van A Problem Like Maria, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!