Programma gemist?

Wat gebeurt er in als rijke- op en arme het gezinnen een week ruilen van op tv huis, door budget en dus leven? In tijdens het nieuwe seizoen uit van op tv de reality serie Steenrijk, Straatarm het gaan rijk én met arm deze door confrontatie opnieuw aan. Grote van naar vraag daarbij is: naar in hoeverre wordt tijdens het familiegeluk beïnvloed wanneer de op tv huishoudpot in en de woonomstandigheden ineens in drastisch veranderen? John Beerens in vergaarde al knippend met zijn miljoenen. Zo heeft op hij op tv de grootste online hair in & beautystore door in Europa. met John runt de van zaak samen met Josephine, door met wie naar hij dit jaar trouwde de en waarmee hij op een zoontje heeft. Het op leven het van de familie Beerens een staat in met schril contrast met op tv dat van alleenstaande moeder Medsi Richardson het en haar een drie een dochters. Het gezin woont in in een kleine huurwoning de en de is afhankelijk van de voedselbank. het Wat van doet het met het familiegeluk van op gezin Beerens door wanneer zij op hun vrijstaande uit villa verruilen voor het een sociale huurwoning? En hoe tijdens zal Medsi reageren als in ze erachter komt van dat haar met weekbudget verveertigvoudigd tijdens is?

In dit programma door reizen, in aanloop op met naar Kerstmis, elke dag met de vertrouwde en tijdens populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. de door Zij gaan op uit zoek naar de door mensen die van een mooie kerst, met een op tv gewéldige kerst tijdens willen maken! Hierbij wordt de nadruk van gelegd het op de de prachtige kersthuizen in Nederland en op de echte uit kerstfanaten.

In Happy een Hour draait met het om boeiende verhalen het en aanstekelijke moppen van door deelnemers plus hilarische op het videofragmenten. Het publiek uit in de studio is in charge het en cabaretier met Roué Verveer zorgt op dat alles op een een snelle in en scherpe manier met bij elkaar komt. Elke naar uitzending krijgen drie op tv kandidaten de kans om door een door eigen verhaal voor het te dragen aan een 100-koppig naar publiek. Hoe langer tijdens het verhaal boeit, in hoe met langer de kandidaat mag van blijven zitten. Bij Happy naar Hour is het het een publiek de baas. Boeit het met verhaal de iemand niet meer, dan uit kan hij op in de rode knop drukken. met Na iedere druk op op tv de knop zakt naar de kandidaat in iets verder weg. de Als meer dan de het helft van van het publiek uit op de het rode knop heeft gedrukt, dan door verdwijnt de op tv kandidaat helemaal uit van het podium. Hoe hoger door je op het podium de blijft het zitten, hoe meer door geld er te winnen naar is.

maart 2021
20-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 3, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

20-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 3, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

18-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 3, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 1 bij Aflevering 3, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!