Programma gemist?

Wat gebeurt een er als rijke- en op tv arme gezinnen een op tv van week ruilen van huis, budget het en dus leven? In uit de het nieuwe seizoen in van de reality serie uit Steenrijk, Straatarm gaan op tv rijk én arm deze confrontatie uit opnieuw aan. op tv Grote vraag daarbij is: van in naar hoeverre wordt het een familiegeluk beïnvloed uit wanneer de huishoudpot en in de woonomstandigheden ineens drastisch op veranderen? John Beerens vergaarde op tv al knippend in zijn miljoenen. Zo in heeft hij de op tv grootste online hair & in beautystore een in Europa. John in runt de zaak samen met in Josephine, met wie uit hij dit jaar tijdens trouwde en waarmee een hij een een zoontje heeft. Het van leven van in de familie Beerens staat in met naar schril contrast met dat de van alleenstaande moeder in Medsi Richardson en haar drie door dochters. Het door gezin woont in een naar kleine huurwoning door en tijdens is afhankelijk van in de voedselbank. Wat naar doet het met het familiegeluk van in gezin in Beerens wanneer op zij hun vrijstaande villa verruilen op tv voor de een sociale huurwoning? En hoe zal een Medsi uit reageren als op ze erachter komt dat haar met weekbudget verveertigvoudigd naar is?

In van dit programma reizen, op in aanloop naar Kerstmis, de elke dag naar de vertrouwde en door populaire SBS-gezichten kriskras door met Nederland. Zij een gaan op zoek naar de met mensen die van naar uit een mooie kerst, een gewéldige kerst met willen maken! Hierbij op tv wordt tijdens de nadruk gelegd van op de prachtige kersthuizen in het Nederland en de uit echte op kerstfanaten.

In Happy Hour uit draait het om uit boeiende verhalen met en met aanstekelijke moppen van op tv deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek op tv in op tv de studio is in in charge en cabaretier Roué in Verveer met zorgt dat alles op uit een snelle naar en scherpe manier uit bij elkaar komt. Elke uitzending uit van krijgen drie kandidaten de met kans om een een eigen verhaal voor te dragen in aan een tijdens 100-koppig publiek. Hoe langer uit het verhaal het boeit, hoe in langer de van kandidaat mag blijven zitten. op Bij Happy Hour is in het een publiek de baas. Boeit van het verhaal iemand niet naar meer, dan op tv kan hij op de tijdens rode knop met drukken. Na iedere de druk op de knop tijdens zakt de kandidaat iets met verder weg. Als op tv meer dan in de van helft van het het publiek op de rode knop heeft de gedrukt, dan verdwijnt uit de het kandidaat helemaal van het podium. uit Hoe de hoger je van op het podium blijft van zitten, hoe meer geld er uit de te winnen is.

juli 2020
20-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 3, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

20-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 3, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

18-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 3, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 1 bij Aflevering 3, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!