Programma gemist?

Wat gebeurt er in als een rijke- en arme door gezinnen een week ruilen uit van huis, budget door en dus leven? in In het nieuwe op tv seizoen van de reality naar het serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk in én arm deze naar confrontatie opnieuw aan. tijdens Grote op tv vraag daarbij is: in hoeverre wordt op tv naar het familiegeluk beïnvloed wanneer de huishoudpot door en de met woonomstandigheden ineens drastisch veranderen? in John Beerens het vergaarde al knippend uit zijn miljoenen. Zo heeft door hij de het grootste online tijdens hair & beautystore in Europa. met John op tv runt de zaak samen een met Josephine, met de wie met hij dit jaar op trouwde en waarmee hij door een zoontje heeft. Het van leven van een de familie Beerens staat in door schril contrast met op naar dat van alleenstaande moeder Medsi een Richardson en haar in drie dochters. tijdens Het gezin tijdens woont in een kleine huurwoning en van is van afhankelijk van de met voedselbank. Wat doet in het met het familiegeluk een van gezin de Beerens wanneer zij hun een vrijstaande villa uit verruilen voor naar een sociale huurwoning? En hoe zal door Medsi reageren als van ze erachter komt naar op tv dat haar weekbudget in verveertigvoudigd is?

In dit programma in van reizen, in aanloop naar het Kerstmis, elke dag naar de vertrouwde en populaire naar SBS-gezichten kriskras door de Nederland. Zij in gaan op zoek naar naar de mensen uit die van een uit mooie kerst, een gewéldige op tv kerst de willen maken! Hierbij wordt met de nadruk gelegd op op tv de prachtige kersthuizen naar in Nederland en de door echte naar kerstfanaten.

In Happy Hour de draait het om tijdens boeiende de verhalen en aanstekelijke moppen op van deelnemers door plus hilarische videofragmenten. Het publiek van in de studio het is naar in charge en cabaretier door Roué met Verveer zorgt dat alles op op een snelle en scherpe met manier bij elkaar uit door komt. Elke uitzending krijgen drie naar kandidaten de kans om op een de eigen verhaal voor op te dragen aan op tv een 100-koppig publiek. Hoe met langer het op tv verhaal boeit, hoe langer de de kandidaat mag blijven naar zitten. Bij een Happy uit Hour is het publiek de baas. van het Boeit het verhaal iemand niet tijdens meer, dan kan hij op tv op de rode een knop drukken. Na op tv de iedere druk op de knop zakt de de met kandidaat iets verder weg. uit Als meer dan tijdens de helft van van het publiek op uit de rode knop heeft naar gedrukt, dan het verdwijnt de naar kandidaat helemaal van het podium. tijdens Hoe hoger uit je op het podium in blijft zitten, van hoe meer van geld er te winnen een is.

oktober 2020
20-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 3, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

20-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 3, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

18-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 3, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 1 bij Aflevering 3, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!