Programma gemist?

Wat gebeurt door er als rijke- de en arme de gezinnen een het week ruilen van huis, budget en een dus leven? In het het de nieuwe seizoen tijdens van de reality serie door Steenrijk, Straatarm gaan rijk door én arm deze op tv confrontatie opnieuw aan. Grote het vraag daarbij is: in in hoeverre wordt het de het familiegeluk beïnvloed wanneer de huishoudpot op en de woonomstandigheden tijdens ineens drastisch veranderen? uit John het Beerens vergaarde al knippend zijn naar miljoenen. Zo door heeft op tv hij de grootste online hair & het beautystore in met Europa. John runt de uit zaak naar samen met Josephine, met in wie hij met dit jaar trouwde en waarmee tijdens het hij een zoontje heeft. Het met leven van de van familie Beerens staat in van schril contrast het met dat van alleenstaande met moeder Medsi Richardson naar en haar op drie door dochters. Het gezin woont in van een kleine huurwoning en tijdens is afhankelijk een van door de voedselbank. Wat doet op tv het met het familiegeluk van op gezin naar Beerens wanneer een zij hun vrijstaande villa op verruilen voor naar een sociale huurwoning? En hoe de zal naar Medsi reageren als op ze erachter komt dat haar de weekbudget verveertigvoudigd met is?

In dit van programma reizen, in op aanloop naar Kerstmis, van elke dag de vertrouwde van met en populaire SBS-gezichten het kriskras door Nederland. Zij de gaan op zoek naar de van mensen op tv die van een mooie de kerst, in een gewéldige kerst willen maken! van Hierbij wordt de nadruk door gelegd op de het prachtige kersthuizen de in Nederland en de een echte met kerstfanaten.

In tijdens Happy Hour met draait het om boeiende een verhalen en aanstekelijke moppen van een deelnemers plus uit hilarische videofragmenten. in Het publiek uit in de studio is de in charge en cabaretier Roué in Verveer zorgt tijdens dat van alles op een snelle en naar scherpe manier bij met elkaar komt. Elke in uitzending krijgen drie tijdens kandidaten de kans tijdens om een eigen tijdens verhaal tijdens voor te dragen op aan een 100-koppig publiek. Hoe een langer het verhaal boeit, van hoe langer van de kandidaat uit mag blijven zitten. Bij Happy van een Hour is het publiek de baas. in Boeit het het verhaal iemand niet op tv meer, op tv dan kan hij op naar de rode naar knop drukken. Na iedere druk het op de op tv knop zakt een de kandidaat iets van verder weg. Als naar meer dan de helft in van het publiek op de de rode tijdens knop heeft gedrukt, dan verdwijnt op tv de op kandidaat helemaal van in het podium. tijdens Hoe hoger je in op het podium door blijft zitten, hoe meer tijdens geld er te winnen uit is.

februari 2020
20-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 3, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

20-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 3, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

18-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 3, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 1 bij Aflevering 3, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!