Programma gemist?

Wat gebeurt op tv er als rijke- van en arme een gezinnen een week naar ruilen van huis, budget door en dus leven? door In het nieuwe seizoen in van de van reality met serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én door arm deze confrontatie van opnieuw uit aan. Grote vraag daarbij is: op tv in het hoeverre wordt van het familiegeluk beïnvloed wanneer de uit huishoudpot en op tv de woonomstandigheden ineens drastisch veranderen? uit John Beerens vergaarde van al knippend op tv zijn miljoenen. Zo door heeft hij met de grootste online hair door & op tv beautystore in Europa. John runt de op zaak samen een met naar Josephine, met wie het hij dit jaar trouwde het en waarmee hij een zoontje het heeft. de Het leven het van de familie Beerens in staat in met schril contrast met dat van de alleenstaande van moeder Medsi Richardson en haar tijdens drie dochters. een Het gezin woont in naar een kleine uit huurwoning en is afhankelijk tijdens van de voedselbank. op tv Wat doet het op tv met het familiegeluk van uit gezin met Beerens wanneer zij hun op vrijstaande villa verruilen voor door een een sociale huurwoning? En de hoe zal Medsi reageren op tv als op tv ze erachter komt naar dat haar weekbudget een verveertigvoudigd is?

In dit programma door reizen, in op tv aanloop naar Kerstmis, elke tijdens dag de naar vertrouwde en een populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. de Zij gaan door op zoek het naar de een mensen die van in een mooie kerst, een gewéldige met kerst willen met maken! Hierbij wordt tijdens de nadruk gelegd naar op de met prachtige kersthuizen in Nederland de en de echte op kerstfanaten.

In Happy Hour op tv draait tijdens het om boeiende tijdens verhalen en aanstekelijke met moppen van tijdens deelnemers plus hilarische de videofragmenten. Het publiek in de naar studio is met in charge op en cabaretier Roué Verveer een zorgt dat alles de op een snelle en scherpe tijdens manier bij het elkaar komt. Elke het uitzending krijgen drie op tv kandidaten de de kans om een met eigen verhaal voor te dragen een aan op een 100-koppig publiek. een Hoe langer het het verhaal boeit, hoe tijdens langer de kandidaat mag blijven met zitten. Bij Happy op op Hour is het publiek de de baas. door Boeit het verhaal iemand niet meer, de op dan kan hij uit op de rode knop in drukken. Na iedere druk op op de van knop zakt de kandidaat op iets verder op tv weg. Als meer tijdens dan de de helft van het publiek op de uit rode knop in heeft met gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat helemaal uit van het podium. naar Hoe hoger de je op het podium door blijft zitten, hoe een meer geld er uit te winnen door is.

juni 2021
20-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 3, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

20-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 3, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

18-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 3, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 1 bij Aflevering 3, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!