Programma gemist?

Wat gebeurt in er als door rijke- en arme met gezinnen een week ruilen met van met huis, budget en dus met leven? In uit het nieuwe seizoen van de de reality serie uit Steenrijk, Straatarm gaan rijk én in arm deze confrontatie op tv opnieuw het aan. Grote vraag daarbij is: in in hoeverre een wordt naar het familiegeluk beïnvloed wanneer de huishoudpot op tv en in de woonomstandigheden op tv ineens drastisch veranderen? John Beerens met vergaarde al met knippend zijn miljoenen. uit Zo heeft op hij de grootste met online hair & beautystore op in Europa. John van runt de op zaak samen met Josephine, een met wie hij dit jaar op tv in trouwde en waarmee hij een met zoontje heeft. op Het leven van de familie op Beerens het staat in schril contrast met op tv dat van alleenstaande een moeder door Medsi Richardson een en haar drie in dochters. Het gezin het woont in een kleine een huurwoning en het is afhankelijk van de voedselbank. Wat op doet een het met een het familiegeluk van gezin met Beerens wanneer tijdens zij hun vrijstaande villa verruilen voor naar een sociale huurwoning? op En in hoe zal Medsi naar reageren als uit ze erachter komt dat op haar weekbudget verveertigvoudigd op is?

In op dit programma reizen, in aanloop een van naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde tijdens de en populaire SBS-gezichten tijdens kriskras door Nederland. naar Zij gaan op door zoek naar de het mensen die van een mooie de kerst, een de gewéldige kerst willen in maken! Hierbij door wordt de nadruk gelegd op de de prachtige kersthuizen van in Nederland door en de echte op kerstfanaten.

In uit Happy Hour draait van het om naar boeiende verhalen en aanstekelijke met moppen van deelnemers plus hilarische een de videofragmenten. Het publiek in met de studio is in een charge en cabaretier Roué naar Verveer van zorgt dat door alles op een snelle tijdens en scherpe manier bij elkaar het naar komt. Elke uitzending krijgen door drie kandidaten de op kans om een van eigen verhaal voor te door dragen aan op tv een 100-koppig publiek. Hoe van langer het verhaal boeit, op tijdens hoe langer de kandidaat mag blijven door zitten. Bij in Happy met Hour is het publiek uit de baas. een Boeit het verhaal iemand tijdens niet meer, dan tijdens kan hij tijdens op de rode knop met drukken. Na iedere druk op een de tijdens knop zakt de kandidaat iets op verder op tv weg. Als meer tijdens dan de helft van de het publiek op met de rode het knop heeft gedrukt, op dan verdwijnt tijdens de kandidaat helemaal in van het podium. op tv Hoe hoger je op het met podium op tv blijft zitten, hoe meer in geld er uit te winnen is.

december 2021
20-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 3, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

20-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 3, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

18-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 3, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 1 bij Aflevering 3, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!