Programma gemist?

Wat met gebeurt er als rijke- met en arme gezinnen het een tijdens week ruilen van huis, op budget en dus leven? een In het nieuwe seizoen op tv van van de reality serie Steenrijk, in Straatarm gaan rijk uit én van arm deze confrontatie opnieuw uit aan. Grote vraag daarbij de is: in hoeverre wordt een het van familiegeluk beïnvloed naar wanneer de huishoudpot het en de woonomstandigheden de ineens drastisch veranderen? John een Beerens vergaarde al knippend tijdens zijn uit miljoenen. Zo heeft hij de in grootste een online hair & beautystore in tijdens Europa. John runt van de zaak samen met uit een Josephine, met wie hij in dit jaar trouwde uit en waarmee uit hij een zoontje heeft. Het een leven van de naar familie Beerens staat in het een schril contrast met uit dat van alleenstaande moeder Medsi Richardson een en van haar drie dochters. Het gezin het op tv woont in een op kleine huurwoning en het is afhankelijk van de op voedselbank. Wat doet het met uit het familiegeluk van in gezin met Beerens wanneer zij hun op vrijstaande een villa verruilen voor een sociale tijdens huurwoning? En hoe zal in met Medsi reageren als van ze erachter komt dat haar in weekbudget verveertigvoudigd op is?

In door dit programma reizen, in aanloop met naar door Kerstmis, elke dag de vertrouwde tijdens de en populaire SBS-gezichten kriskras door tijdens Nederland. Zij gaan op tv op zoek naar de de mensen die van in een mooie in kerst, een gewéldige op kerst het willen maken! Hierbij wordt de nadruk de gelegd op naar de prachtige kersthuizen in op tv Nederland en de uit echte uit kerstfanaten.

In in Happy Hour draait op tv het om boeiende verhalen met en aanstekelijke uit moppen van deelnemers tijdens plus hilarische videofragmenten. Het publiek in in de op tv studio is in charge door op tv en cabaretier Roué Verveer zorgt het dat met alles op een snelle door en scherpe manier met bij elkaar komt. uit Elke uitzending krijgen drie kandidaten het van de kans om op tv een eigen verhaal op tv voor te dragen aan een de 100-koppig publiek. Hoe langer naar het het verhaal boeit, hoe de langer de kandidaat met mag blijven zitten. op Bij Happy Hour is het in publiek de uit baas. met Boeit het verhaal met iemand niet meer, dan in kan hij op in de rode knop van drukken. Na iedere druk op van de de knop zakt de kandidaat iets naar verder met weg. Als meer dan met de door helft van het publiek op uit de rode knop heeft op gedrukt, dan met verdwijnt de uit kandidaat helemaal op van het podium. Hoe hoger je tijdens op het podium met blijft zitten, met hoe meer geld uit er met te winnen is.

december 2020
20-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 3, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

20-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 3, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

18-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 3, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 1 bij Aflevering 3, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!