Programma gemist?

Trauma Centrum de volgt spoedeisende Hulp- in en ambulancemedewerkers tijdens met hun drukke een en soms levensreddende werkzaamheden. in Van ademhalingsproblemen, acute naar pijnklachten naar tot trauma's als een gevolg van een ongeluk thuis of van door op de weg; naar alle patiënten die de hulp in inroepen van deze op zorgverleners komen aan uit bod in een deze dagelijkse in realityserie.

april 2021
18-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 473 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 473 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 473 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 473 bij Aflevering 473 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 473. Heb je een uitzending van Aflevering 473 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 473 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 473? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 473 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!