Programma gemist?

Bonje het met de buren is na met een door afwezigheid van een twee jaar terug in een op nieuw jasje. Dennis een van der op tv Geest en Leontine Borsato ontfermen op tv zich elk over naar van een van de twee op tv partijen die met elkaar uit overhoop liggen met op als uit doel om gezamenlijk de ruzie uit op tv de wereld in te helpen. De hobby op tv van buurman Dick uit zorgt door voor enorme de ellende bij buren een Marion en Jos. een Dick is duivenmelker en door het door gekoer op tv van zijn duiven naar liggen Marion en Jos vanaf door het moment met dat de zon opkomt, van tijdens klaarwakker in bed. Ook genieten zij de door de de duiven niet meer tijdens van hun tuin. Door een slaapgebrek zijn Jos van en Marion op oververmoeid geraakt waardoor zij tijdens hun banen zijn met op kwijtgeraakt. Ook hun relatie verkeert in inmiddels in slecht een weer. van Dit komt volgens hen allemaal tijdens door de hobby van de de buurman. Dick de heeft met er, naar eigen zeggen, alles in aan gedaan om in het de geluidsoverlast tot een minimum door te beperken op tv en weet op niet wat hij nog meer kan op tv het doen om het zijn buren met naar het de zin te van maken.

oktober 2020
18-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

7. Duivenoverlast in  Zevenhuizen, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren is na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Dennis van der Geest en Leontine Borsato ontfermen zich elk over een van de twee partijen die met elkaar overhoop liggen met als doel om gezamenlijk de ruzie u...

7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4 bij 7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4. Heb je een uitzending van 7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van 7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van 7. Duivenoverlast in Zevenhuizen, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!