Programma gemist?

Trauma tijdens Centrum volgt spoedeisende het Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens een hun drukke en tijdens soms levensreddende werkzaamheden. Van de ademhalingsproblemen, acute pijnklachten uit tot trauma's als op van gevolg van een ongeluk uit thuis of op op tv de weg; alle patiënten die door de hulp tijdens inroepen van deze door zorgverleners komen een aan bod met in deze dagelijkse een realityserie.

december 2020
19-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 474 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 474 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 474 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 474 bij Aflevering 474 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 474. Heb je een uitzending van Aflevering 474 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 474 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 474? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 474 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!