Programma gemist?

Trauma Centrum volgt naar spoedeisende de Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun het drukke en met soms levensreddende werkzaamheden. Van een ademhalingsproblemen, acute met pijnklachten tot trauma's als van gevolg van een op ongeluk thuis of door op de een weg; alle patiënten die tijdens de hulp op inroepen van deze tijdens zorgverleners komen de aan bod op in deze dagelijkse van realityserie.

augustus 2020
19-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 474 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 474 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 474 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 474 bij Aflevering 474 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 474. Heb je een uitzending van Aflevering 474 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 474 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 474? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 474 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!