Programma gemist?

Onze naar talenten, Nick Schilder, een Simon Keizer en Kees op Tol, gaan zonder naar centen op pad uit en leveren vlak voor tijdens vertrek hun portemonnee door in. een Ze gaan, samen met een tijdens gast-BN?er, ontdekken een hoe het het is om gedropt te worden van op een tijdens andere plek in de de wereld. Lukt het op hen om drie tijdens dagen tijdens te overleven zonder geld? naar In uit het buitenland, waar het hun bekendheid niet een bestaat, moeten Nick, Simon tijdens en Kees een terugvallen op hun talenten om tijdens zeker een te zijn van een tijdens slaapplek en eten. In elke de aflevering naar gaan de drie mannen met tijdens een nieuwe de gast de uitdaging aan. van op Wie deze gast is met blijft een verrassing tot dat in ze op in het het vliegveld staan. Op het vliegveld van leveren met Nick, Simon, Kees een en de gast-BN?er al hun door geld in en op tv start het avontuur. door Samen met Bobbi Eden in reizen Nick, Simon tijdens & de Kees af naar de hoofdstad de van Colombia: Bogotá. het Een uit spannende bestemming, van zeker zonder geld, en de baantjes tijdens op liggen er ook niet door voor het oprapen. tijdens En vind dan naar maar eens een de slaapplek?

juli 2020
19-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 bij Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!