Programma gemist?

Onze met talenten, Nick Schilder, Simon van Keizer en Kees uit Tol, op gaan zonder centen op pad het en op leveren vlak voor vertrek hun de portemonnee in. Ze gaan, in op samen met een van gast-BN?er, ontdekken hoe het is een om gedropt met te worden in op een andere met plek in de wereld. Lukt het uit hen om drie de dagen te het overleven zonder geld? met In het buitenland, op waar op tv hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, naar in Simon en Kees terugvallen op op hun op talenten om zeker de te zijn van naar een slaapplek en een eten. In elke de aflevering gaan de drie mannen op tv met een nieuwe door gast op de uitdaging aan. Wie deze gast een is blijft een op verrassing door tot dat ze op het van vliegveld staan. de Op het vliegveld leveren met Nick, van Simon, Kees uit en de gast-BN?er al naar hun geld in en op tv start het avontuur. een Samen met door Bobbi Eden reizen het Nick, Simon & Kees van af naar tijdens de hoofdstad van op tv Colombia: Bogotá. Een spannende naar bestemming, zeker zonder op tv geld, en de een baantjes liggen met er ook niet naar voor het oprapen. En vind op tv dan maar met eens op tv een slaapplek?

oktober 2020
19-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 bij Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!