Programma gemist?

Onze talenten, met Nick Schilder, Simon door Keizer in en Kees Tol, gaan door zonder centen op pad de en leveren vlak naar voor vertrek hun een portemonnee in. Ze gaan, tijdens op tv samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe met het op is om gedropt te worden een op naar een andere plek in een de op wereld. Lukt het hen om drie in dagen te het overleven naar zonder geld? In het buitenland, van waar hun op tv bekendheid niet bestaat, moeten Nick, een Simon en Kees in terugvallen op hun op tv talenten om op tv zeker te het zijn van een slaapplek met en eten. In elke met aflevering gaan naar de drie mannen met in van een nieuwe gast de uitdaging aan. het een Wie deze gast is blijft een tijdens verrassing de tot dat ze op het op op vliegveld staan. Op het in vliegveld leveren Nick, Simon, Kees tijdens een en de gast-BN?er al hun geld op in en een start het avontuur. Samen uit naar met Bobbi Eden reizen Nick, op tv Simon tijdens & Kees af naar de op tv hoofdstad van Colombia: naar Bogotá. Een spannende bestemming, een naar zeker zonder geld, en de baantjes op de liggen er ook niet voor het uit uit oprapen. En vind dan maar eens naar een op tv slaapplek?

februari 2020
19-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 bij Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!