Programma gemist?

Onze talenten, Nick door Schilder, Simon het Keizer en Kees met Tol, gaan zonder centen op tv op het pad en uit leveren vlak voor vertrek hun portemonnee tijdens in. Ze een gaan, samen met van een gast-BN?er, ontdekken hoe de uit het is om gedropt te op worden op een het andere plek in de in uit wereld. Lukt het hen om tijdens drie van dagen te overleven een zonder geld? In op het buitenland, waar hun met bekendheid niet bestaat, moeten tijdens Nick, de Simon en Kees terugvallen in op hun uit talenten om zeker te zijn naar van van een slaapplek en eten. In op elke aflevering gaan de op tv drie naar mannen met de een nieuwe gast de uitdaging aan. op Wie deze gast naar is blijft een het verrassing tijdens tot dat ze op het van vliegveld staan. Op de het op vliegveld leveren Nick, Simon, Kees op tv en de gast-BN?er op naar al hun geld in en start op tv het avontuur. door Samen met Bobbi Eden van reizen Nick, van Simon het & Kees af naar de hoofdstad tijdens van Colombia: de Bogotá. Een in spannende bestemming, zeker uit zonder geld, en de tijdens baantjes liggen er met ook niet voor op tv het oprapen. En in vind dan maar met eens een de slaapplek?

maart 2021
19-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 bij Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!