Programma gemist?

Onze talenten, Nick het Schilder, Simon Keizer op de en Kees Tol, de gaan zonder centen op pad en van leveren vlak voor naar vertrek een hun portemonnee met in. Ze gaan, samen met een in gast-BN?er, uit ontdekken hoe van het is om van gedropt te worden op van een andere tijdens plek in de wereld. Lukt tijdens het uit hen om drie dagen te met overleven in zonder geld? In van het buitenland, waar door hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, uit Simon en Kees door terugvallen in op hun talenten met om zeker naar te zijn van een naar slaapplek en eten. In elke met een aflevering gaan de de drie mannen met een nieuwe op gast op de uitdaging aan. Wie deze tijdens gast door is blijft een verrassing het tot dat ze op op het op tv vliegveld staan. Op op tv het vliegveld leveren Nick, uit Simon, Kees en de het gast-BN?er al hun geld met in en start naar het avontuur. op tv Samen met Bobbi Eden het reizen Nick, met Simon & Kees op tv af naar met de hoofdstad van op Colombia: Bogotá. Een spannende bestemming, het tijdens zeker zonder geld, en de een baantjes een liggen er ook niet voor het een oprapen. En vind in tijdens dan maar eens een uit slaapplek?

december 2021
19-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 bij Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!