Programma gemist?

Onze talenten, op tv Nick naar Schilder, Simon Keizer van en Kees Tol, gaan zonder met centen op pad op tv en leveren vlak voor op tv vertrek in hun portemonnee in. tijdens Ze gaan, samen met de een gast-BN?er, ontdekken op hoe het het is om gedropt te tijdens worden op met een andere plek in de in een wereld. Lukt het hen om drie op tv dagen de te overleven op zonder geld? In tijdens het buitenland, waar hun bekendheid niet naar bestaat, moeten Nick, tijdens Simon en in Kees terugvallen op het hun talenten om zeker een te zijn de van een een slaapplek en tijdens eten. In elke aflevering gaan de op tv drie mannen met tijdens een nieuwe gast van de uitdaging aan. de in Wie deze gast is blijft een de verrassing tot dat op tv de ze op het vliegveld staan. een Op het vliegveld leveren tijdens Nick, Simon, Kees op tv en de op gast-BN?er al hun geld uit het in en start het avontuur. Samen in door met Bobbi Eden het reizen Nick, Simon & Kees een af naar de de hoofdstad van Colombia: Bogotá. naar Een spannende bestemming, uit zeker op tv zonder geld, en de het baantjes naar liggen er ook niet voor het met oprapen. En vind van dan maar eens het een door slaapplek?

juni 2021
19-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 bij Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!