Programma gemist?

Onze talenten, Nick van Schilder, Simon Keizer het en Kees Tol, een gaan zonder centen van het op pad en door leveren vlak voor tijdens vertrek hun portemonnee in. door Ze gaan, samen het met een gast-BN?er, ontdekken een hoe het van is om gedropt te naar worden op door een andere tijdens plek in de het wereld. Lukt het hen om drie tijdens in dagen te overleven zonder naar geld? In het een buitenland, waar de hun bekendheid niet bestaat, moeten de Nick, in Simon en Kees terugvallen op tv op hun talenten om tijdens zeker tijdens te zijn van een slaapplek en een uit eten. In elke aflevering naar gaan de drie mannen de met een nieuwe gast het de met uitdaging aan. Wie in deze gast in is blijft een verrassing tot dat uit ze op het door tijdens vliegveld staan. Op het vliegveld leveren een in Nick, Simon, Kees door en de gast-BN?er al hun de geld in de en start het van avontuur. Samen met Bobbi in Eden reizen Nick, Simon uit & Kees af van naar een de hoofdstad van een Colombia: Bogotá. een Een spannende bestemming, zeker zonder met geld, en naar de baantjes liggen in er ook niet door voor het op tv oprapen. En vind dan maar de eens in een slaapplek?

augustus 2020
19-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 bij Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!