Programma gemist?

Onze op talenten, Nick het Schilder, Simon Keizer en Kees uit Tol, gaan zonder met centen op pad in en leveren door vlak voor vertrek hun portemonnee op tv op tv in. Ze gaan, op tv samen met een gast-BN?er, van ontdekken hoe het is in om gedropt op te worden op een tijdens andere het plek in de wereld. Lukt het op tv hen om in drie op dagen te overleven zonder geld? het In een het buitenland, waar hun bekendheid naar niet een bestaat, moeten Nick, Simon van en Kees terugvallen uit op hun talenten om zeker naar te uit zijn van een op tv slaapplek en naar eten. In elke aflevering van gaan de drie een mannen met een nieuwe gast op tv de een uitdaging aan. Wie deze gast door is op blijft een verrassing tot door dat ze op het met vliegveld het staan. Op het vliegveld van leveren met Nick, Simon, Kees en het de gast-BN?er al hun een geld in tijdens en start door het avontuur. Samen naar met Bobbi Eden reizen naar Nick, Simon & Kees af de naar naar de hoofdstad van tijdens Colombia: Bogotá. Een de spannende bestemming, een zeker zonder geld, en de de baantjes liggen er ook tijdens niet voor het van oprapen. En vind uit dan een maar eens een het slaapplek?

december 2020
19-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 bij Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Bogotá - Bobbi Eden, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!