Programma gemist?

In op tv 'Liefde is aardappelen' in vertelt documentairemaker Aliona van der naar Horst de geschiedenis met uit van haar moeder en van vijf tantes. Een ontroerend de en aangrijpend verhaal over een haar Russische met boerenfamilie door en het leven tijdens onder Stalin. Met het door overlijden van haar moeder krijgt filmmaker het Aliona van der met Horst op tv een erfenis: een in kamertje van 6m2 in van een de houten huisje, op naar het platteland van Rusland. in Het is het kamertje op waarin naar haar moeder is opgegroeid, in een het dorp tijdens waar Van der door Horst als kind in de het vakanties logeerde. De naar erfenis vormt de van aanleiding van haar uit zoektocht naar op tv het onbekende in verleden van haar Russische uit moeder op tv en vijf zusters, die op tv ze besloot vast te leggen een op camera. Wie tijdens waren uit zij, en op wat voor levens naar hadden ze? Allen bleken te kampen op met angsten en van met verdringing. Stalin, oorlog van en kunstmatige hongersnoden hadden door hun wezen en met ziel diep verwond uit en bekrast. In naar het dorp stuit Van der Horst door op op verschillende bronnen voor haar verhaal. de Rondkijkend en op tv speurend in de krochten naar van het het boerenhuis, als in uit een tijdens kathedraal vol relikwieën en iconen. door Dozen en in koffers vol afgedragen schoenen, uit in op tv alle maten. Stapels lapjes, doeken, dekens, naar verstofte voorraden blikjes een en met weckpotten. Voor je weet op tv maar nooit. Pratend door met familie door en buren de tovert de maakster in subtiele, poëtische, in uit altijd liefdevol nieuwsgierige naar scènes en taferelen de naar geschiedenis van de de familie Zotov tevoorschijn. Niet iedereen uit is blij met Van tijdens der Horsts op tv nieuwsgierigheid naar het vroeger. Mede-erfgenaam de neef Sasha heeft grootse plannen met op tv de door bouwval. Hij op tv vindt het niet door prettig, dat gefilm het in de oude op rommel. En tante door Liza vindt dat op Van der Horst overdrijft. in Was het nu echt de zo erg, die naar kunstmatige hongersnood het van Stalin? naar Of de oorlog? het Het leven van de uit familie was met normaal, iedereen leefde zo: ‘Aliona, door waarom op maak je alles in zo groot? Er op tv vloog een mug voorbij het maar jij zag in weer een olifant vliegen!’ En de in tante Valya zegt: ‘Met een volle op tv buik een begrijp je een op tv hongerlijder niet.’ Van der Horsts een zoektocht naar de in levens en lotgevallen van tijdens haar familie op resulteert in een een liefdevolle, navrant poëtische tijdens film, met personages als van met uit een verhaal van Tsjechov. uit Animaties door de van Italiaanse kunstenaar Simone Massi in verbeelden op in poëtische wijze de onvoorstelbare uit gebeurtenissen het in Sovjet-Rusland. Met een de geschiedenis van de deze heel gewone mensen, in in het een kleine boerenhuis, tijdens vertelt de documentairemaker het tegelijkertijd het grote verhaal van het uit leven onder een het bewind van het Stalin.

september 2020
20-12-2017 23:00

Docu: Liefde is aardappelen

2Doc: Liefde is aardappelen - Docu: Liefde is aardappelen

In 'Liefde is aardappelen' vertelt documentairemaker Aliona van der Horst de geschiedenis van haar moeder en vijf tantes. Een ontroerend en aangrijpend verhaal over haar Russische boerenfamilie en het leven onder Stalin. Met het overlijden...

2Doc: Liefde is aardappelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Liefde is aardappelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Liefde is aardappelen bij 2Doc: Liefde is aardappelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Liefde is aardappelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Liefde is aardappelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Liefde is aardappelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Liefde is aardappelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Liefde is aardappelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!