Programma gemist?

In 'Liefde tijdens is aardappelen' vertelt documentairemaker een Aliona op van der Horst de in geschiedenis van haar moeder tijdens uit en vijf tantes. Een ontroerend op tv en door aangrijpend verhaal over haar Russische boerenfamilie op tv en van het leven het onder Stalin. Met het overlijden van met haar moeder met krijgt filmmaker Aliona van de der Horst met een erfenis: een de kamertje van 6m2 in een in door houten huisje, op het tijdens platteland van Rusland. Het is het het het kamertje waarin haar moeder is naar opgegroeid, in tijdens het dorp van waar Van der Horst als met kind in de van vakanties naar logeerde. De op erfenis vormt de aanleiding in van haar op tv zoektocht naar het onbekende met verleden van met haar Russische moeder door en vijf zusters, die op ze besloot vast te naar leggen op camera. Wie de waren zij, en op wat voor levens het hadden ze? op tv Allen op bleken te kampen uit met angsten en verdringing. het Stalin, oorlog en kunstmatige op tv hongersnoden hadden hun wezen door en ziel diep het tijdens verwond en bekrast. In het dorp de stuit Van der op Horst van op verschillende bronnen voor haar van verhaal. Rondkijkend en een speurend door in de krochten van met het boerenhuis, als in een door kathedraal vol relikwieën met en in iconen. Dozen en koffers de vol afgedragen tijdens schoenen, in alle maten. Stapels op tv door lapjes, doeken, dekens, verstofte in voorraden blikjes en op tv weckpotten. Voor je weet maar de met nooit. Pratend met familie uit en buren tovert op de maakster het in subtiele, poëtische, altijd liefdevol nieuwsgierige tijdens scènes en het taferelen de geschiedenis op van de familie op tv Zotov tevoorschijn. Niet iedereen de is met blij met Van der Horsts een nieuwsgierigheid naar in vroeger. Mede-erfgenaam neef Sasha heeft het grootse plannen de met in de bouwval. Hij vindt het op tv niet prettig, dat de gefilm in de oude in rommel. En een tante in Liza vindt dat het Van der Horst overdrijft. Was uit het nu op echt zo erg, die het kunstmatige hongersnood van Stalin? op tv Of het de oorlog? Het leven uit van de naar familie was normaal, iedereen naar leefde zo: uit ‘Aliona, waarom naar maak je alles uit zo groot? Er vloog van een mug voorbij maar jij in van zag weer een van olifant vliegen!’ En tante de Valya zegt: een ‘Met een volle buik door begrijp je een hongerlijder niet.’ Van op der Horsts uit zoektocht naar de van levens en van lotgevallen van haar familie uit resulteert in naar een liefdevolle, navrant het poëtische film, van met personages als uit een verhaal het van het Tsjechov. Animaties het door de Italiaanse kunstenaar Simone Massi van het verbeelden op poëtische het wijze de onvoorstelbare gebeurtenissen op in Sovjet-Rusland. een Met de geschiedenis van door deze heel gewone met mensen, in het de kleine boerenhuis, vertelt de naar documentairemaker tegelijkertijd tijdens het grote verhaal naar van het leven in onder het bewind van met Stalin.

september 2021
20-12-2017 23:00

Docu: Liefde is aardappelen

2Doc: Liefde is aardappelen - Docu: Liefde is aardappelen

In 'Liefde is aardappelen' vertelt documentairemaker Aliona van der Horst de geschiedenis van haar moeder en vijf tantes. Een ontroerend en aangrijpend verhaal over haar Russische boerenfamilie en het leven onder Stalin. Met het overlijden...

2Doc: Liefde is aardappelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Liefde is aardappelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Liefde is aardappelen bij 2Doc: Liefde is aardappelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Liefde is aardappelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Liefde is aardappelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Liefde is aardappelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Liefde is aardappelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Liefde is aardappelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!