Programma gemist?

Trauma door Centrum volgt spoedeisende tijdens Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens in hun drukke de en soms levensreddende een werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute op pijnklachten door tot trauma's als gevolg van een het tijdens ongeluk thuis of op de met weg; alle patiënten een die de hulp inroepen naar van met deze zorgverleners komen aan bod een van in deze dagelijkse een realityserie.

augustus 2021
20-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 475 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 475 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 475 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 475 bij Aflevering 475 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 475. Heb je een uitzending van Aflevering 475 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 475 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 475? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 475 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!