Programma gemist?

De vrienden een Sheldon, Leonard, Raj en de op Howard zijn echte geeks met van een voorliefde van voor wiskunde en tijdens fysica. Ze snappen alles op op het gebied naar van natuur- en op tv scheikunde en van zwaartekracht een het tot atomen. Maar voeg atomen in samen tot een uit vrouw en door het bevattingsvermogen van de mannen een komt tot stilstand. van de Gelukkig hebben ze hun blonde in buurvrouw Penny het die lang door niet zo slim is, maar naar wel tijdens de sociale vaardigheden beheerst. In van deze aflevering komen de de jongens terug op van de expeditie. Alleen de Sheldon een is tevreden van over de reis, de rest met deelt deze op mening totaal niet. Eenmaal op thuis komt Sheldon op erachter dat de jongens het hebben geknoeid met op de naar gegevens van zijn in onderzoek. Wanneer niemand lijkt op tv te begrijpen hoe in verdrietig en boos hij naar daarover van is, vertrekt hij naar naar Texas.

november 2020
20-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 bij Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!