Programma gemist?

De vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj tijdens en de Howard zijn echte geeks in met een voorliefde voor een wiskunde een en fysica. Ze snappen alles met op het het gebied van met natuur- en scheikunde en van zwaartekracht met op tv tot atomen. Maar voeg atomen samen op de tot een vrouw en het bevattingsvermogen met de van de mannen komt de tot stilstand. het Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw naar Penny die uit lang niet naar zo slim is, maar wel door de door sociale vaardigheden beheerst. In uit deze aflevering komen de naar jongens door terug van door de expeditie. Alleen Sheldon op tv is tevreden over de reis, uit de het rest deelt deze mening totaal in niet. Eenmaal thuis het komt Sheldon uit erachter dat de jongens op tv hebben geknoeid in met op tv de gegevens van zijn onderzoek. Wanneer met niemand lijkt het te begrijpen op hoe verdrietig en uit boos hij daarover is, vertrekt door hij naar het Texas.

november 2019
20-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 bij Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!