Programma gemist?

De vrienden de Sheldon, Leonard, Raj en uit Howard op tv zijn echte geeks met tijdens een voorliefde voor van wiskunde en fysica. op tv Ze snappen alles op naar het gebied van naar natuur- en scheikunde uit een en van zwaartekracht tot atomen. het Maar voeg atomen op samen tot een tijdens vrouw uit en het bevattingsvermogen van de mannen in in komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze uit hun blonde uit buurvrouw Penny op tv die lang niet zo slim op is, maar naar wel de een sociale vaardigheden beheerst. In deze de aflevering komen de een de jongens terug van de tijdens expeditie. Alleen Sheldon van is tevreden over de de reis, in de rest deelt met deze mening totaal uit niet. Eenmaal thuis komt Sheldon een erachter dat de met jongens hebben geknoeid de met de gegevens van het zijn onderzoek. met Wanneer niemand lijkt een te van begrijpen hoe verdrietig en boos uit hij door daarover is, vertrekt hij van naar Texas.

augustus 2020
20-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 bij Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!