Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en Howard zijn door echte geeks in met een voorliefde op voor wiskunde en fysica. Ze uit naar snappen alles op het tijdens gebied van natuur- in en scheikunde en een van zwaartekracht uit tot atomen. Maar voeg atomen naar samen tot een op tv vrouw en op het bevattingsvermogen van de mannen naar komt de tot stilstand. het Gelukkig hebben ze hun blonde het buurvrouw door Penny die lang op tv niet zo slim is, de maar wel de sociale vaardigheden het beheerst. de In deze aflevering komen de naar jongens terug van door uit de expeditie. Alleen het Sheldon is tevreden over de reis, door de van rest deelt deze uit mening totaal niet. Eenmaal een thuis de komt Sheldon erachter dat de in jongens hebben geknoeid met door de gegevens van door zijn onderzoek. door Wanneer op tv niemand lijkt te begrijpen de hoe verdrietig door en boos hij de daarover is, vertrekt hij in naar Texas.

april 2021
20-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 bij Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!