Programma gemist?

De vrienden van Sheldon, Leonard, van Raj en Howard zijn op tv echte geeks met het een in voorliefde voor wiskunde en fysica. op Ze snappen alles op door het gebied van in natuur- en door scheikunde en van een zwaartekracht tot atomen. Maar het voeg atomen op samen tot op tv een vrouw en het tijdens bevattingsvermogen van de mannen door komt in tot stilstand. met Gelukkig hebben ze hun een blonde buurvrouw Penny die lang op niet zo slim op is, op tv maar wel de sociale op vaardigheden beheerst. In de deze aflevering komen de van jongens terug de van de expeditie. Alleen een Sheldon is op tevreden van over de reis, de een rest deelt deze mening door totaal op tv niet. Eenmaal thuis komt Sheldon erachter op tv dat in de jongens hebben geknoeid op met in de gegevens van met zijn onderzoek. Wanneer niemand lijkt te op tv begrijpen hoe verdrietig door en boos hij uit daarover tijdens is, vertrekt hij naar tijdens Texas.

maart 2020
20-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 bij Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!