Programma gemist?

De vrienden in Sheldon, Leonard, Raj een en Howard zijn echte tijdens geeks met door een van voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze met snappen op alles op van het gebied van natuur- tijdens en scheikunde en met van zwaartekracht tot het atomen. Maar voeg atomen samen uit tot een vrouw een en van het bevattingsvermogen van op de mannen komt een tot stilstand. Gelukkig op tv hebben ze hun blonde buurvrouw op Penny een die lang niet zo slim een is, maar wel de de sociale door vaardigheden in beheerst. In deze op tv aflevering komen de jongens terug van van de met expeditie. Alleen op Sheldon is tevreden over de reis, naar de rest met deelt een deze mening totaal niet. Eenmaal thuis van komt door Sheldon erachter dat de tijdens jongens hebben op tv geknoeid met de gegevens een van van zijn onderzoek. Wanneer tijdens niemand lijkt te begrijpen hoe op tv verdrietig en boos door hij daarover is, tijdens vertrekt hij naar een Texas.

juli 2021
20-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 bij Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!