Programma gemist?

De in vrienden Sheldon, Leonard, de Raj en Howard zijn op tv echte op tv geeks met een voorliefde voor wiskunde het en fysica. tijdens Ze de snappen alles op met het gebied van in natuur- en scheikunde uit en van zwaartekracht tot atomen. Maar met voeg met atomen samen tot een vrouw uit en het bevattingsvermogen een van de tijdens mannen komt tijdens tot stilstand. Gelukkig uit hebben ze hun met blonde buurvrouw Penny die lang op niet naar zo slim is, maar wel met de sociale in vaardigheden beheerst. In deze op tv aflevering door komen de jongens terug het van de uit expeditie. Alleen op tv Sheldon is tevreden tijdens over de reis, de het rest deelt op deze mening totaal van niet. Eenmaal thuis het komt Sheldon erachter dat met de jongens tijdens hebben geknoeid met op de gegevens van zijn onderzoek. met Wanneer niemand lijkt tijdens te begrijpen hoe de verdrietig op en boos hij de daarover is, vertrekt op hij naar Texas.

januari 2021
20-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 bij Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Electric Can Opener Fluctuation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!