Programma gemist?

De vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj en op tv in Howard zijn echte geeks met door een voorliefde een voor wiskunde en fysica. in Ze snappen alles op de het gebied naar van naar natuur- en scheikunde en van de zwaartekracht tot atomen. Maar de voeg atomen naar samen tot een vrouw tijdens en het tijdens bevattingsvermogen van op de mannen komt tot op tv stilstand. Gelukkig hebben het ze hun blonde buurvrouw door Penny die een lang niet naar zo slim is, maar het wel de in sociale vaardigheden op tv beheerst. In deze aflevering met is het stripboeknacht tijdens voor de jongens, tijdens maar ze zijn naar verbaasd Leonard daar door te zien. Howard en het Raj dachten dat hij op tv de de nacht zou doorbrengen met Penny. op Als een Penny erachter komt de wat Leonard een de jongens allemaal heeft verteld, van is ze uit geschokt.

juni 2021
20-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 bij Jiminy Conjecture, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jiminy Conjecture, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Jiminy Conjecture, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!