Programma gemist?

De vrienden naar Sheldon, met Leonard, Raj en met Howard zijn echte geeks met tijdens een voorliefde voor wiskunde tijdens van en fysica. Ze snappen naar alles op het op tv gebied van een natuur- en scheikunde en van naar zwaartekracht tot van atomen. Maar voeg atomen naar samen tot een vrouw van en het een bevattingsvermogen van op tv de mannen komt de tot stilstand. Gelukkig het hebben ze hun door blonde buurvrouw Penny van die lang niet zo van slim is, het maar wel de sociale in vaardigheden beheerst. In deze met aflevering het is het stripboeknacht in voor de jongens, maar tijdens ze zijn tijdens verbaasd Leonard daar te zien. van in Howard en Raj dachten tijdens dat hij de door nacht zou doorbrengen met Penny. het een Als Penny erachter komt wat Leonard de het de jongens allemaal heeft de verteld, is ze van geschokt.

maart 2021
20-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 bij Jiminy Conjecture, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jiminy Conjecture, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Jiminy Conjecture, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!