Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj en in Howard het zijn echte naar geeks met een voorliefde voor wiskunde naar door en fysica. Ze door snappen alles op van het gebied van natuur- en scheikunde naar uit en van zwaartekracht tot atomen. van Maar voeg door atomen samen tijdens tot een vrouw en het de bevattingsvermogen van de uit mannen komt tot stilstand. tijdens Gelukkig hebben een ze naar hun blonde buurvrouw Penny die lang uit de niet zo slim door is, maar wel de sociale het vaardigheden beheerst. In een deze uit aflevering is het stripboeknacht voor door de jongens, maar op tv ze zijn verbaasd Leonard een daar te van zien. Howard in en Raj dachten uit dat hij de de nacht zou doorbrengen de met Penny. Als Penny erachter op komt wat een Leonard de de jongens allemaal heeft verteld, het is ze van geschokt.

oktober 2020
20-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 bij Jiminy Conjecture, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jiminy Conjecture, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Jiminy Conjecture, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!