Programma gemist?

De een vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en Howard zijn echte in geeks een met een voorliefde voor wiskunde de en fysica. met Ze snappen alles op door het gebied van naar natuur- en scheikunde het op tv en van zwaartekracht tot de atomen. Maar voeg op atomen samen tot een door vrouw en het uit bevattingsvermogen van de mannen tijdens komt tot van stilstand. Gelukkig tijdens hebben ze hun in blonde buurvrouw door Penny die lang niet zo slim door op is, maar wel op tv de sociale vaardigheden beheerst. in In deze op tv aflevering is het stripboeknacht op voor de jongens, maar ze naar zijn verbaasd Leonard het in daar te zien. van Howard en Raj tijdens dachten dat hij uit de nacht zou in doorbrengen met Penny. Als Penny erachter met komt wat door Leonard de het jongens allemaal heeft op tv verteld, is op tv ze geschokt.

februari 2020
20-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 bij Jiminy Conjecture, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jiminy Conjecture, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Jiminy Conjecture, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!