Programma gemist?

De met vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en Howard zijn naar echte door geeks met een voorliefde op tv voor wiskunde en fysica. met Ze snappen op tv alles op het met gebied van natuur- een en scheikunde en van in zwaartekracht tot atomen. Maar de voeg tijdens atomen samen tot een vrouw met van en het bevattingsvermogen van uit de mannen komt tot stilstand. in Gelukkig hebben ze in hun blonde een buurvrouw Penny die lang naar niet zo slim naar is, maar uit wel de sociale vaardigheden op tv beheerst. op tv In deze aflevering met is het naar stripboeknacht voor de met jongens, maar ze zijn verbaasd tijdens Leonard daar te naar zien. in Howard en Raj een dachten dat hij de nacht een zou doorbrengen met in Penny. Als Penny erachter een komt wat Leonard van naar de jongens allemaal heeft verteld, is uit ze tijdens geschokt.

november 2021
20-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 bij Jiminy Conjecture, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jiminy Conjecture, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Jiminy Conjecture, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!