Programma gemist?

De met vrienden Sheldon, Leonard, het Raj en Howard zijn van echte geeks met door een voorliefde voor wiskunde uit en fysica. Ze naar snappen alles op naar het op tv gebied van natuur- naar en scheikunde en door van zwaartekracht tot atomen. een Maar voeg atomen de samen het tot een vrouw en het bevattingsvermogen naar van van de mannen naar komt tot stilstand. een Gelukkig hebben ze op hun blonde buurvrouw met Penny die lang niet op tv zo slim is, maar het wel de sociale vaardigheden uit beheerst. In deze naar door aflevering is het stripboeknacht door voor de jongens, naar maar ze zijn op verbaasd Leonard daar te met zien. Howard het en Raj naar dachten dat hij de nacht van zou doorbrengen met uit Penny. Als tijdens Penny erachter komt wat Leonard de de jongens tijdens allemaal heeft verteld, een is ze van geschokt.

april 2021
20-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 bij Jiminy Conjecture, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jiminy Conjecture, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jiminy Conjecture, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Jiminy Conjecture, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Jiminy Conjecture, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!