Programma gemist?

In Je eigen tijdens droomhuis worden door ambitieuze bouwplannen naar tot uitvoering uit gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles naar op alles een om hun net aangekochte van kavel of uit vervallen op tv historische pand om te toveren tot tijdens hun eigen droomhuis. een uit Onder de rook van Rotterdam runnen met Marieke het en Jan Willem vanuit huis met een de succesvol bedrijfje in met studiofotografie. Maar, op ze zijn het een fotograferen aan de naar keukentafel eigenlijk al lang ontgroeid en het op zoek naar het naar een groot woon-werkpand. op Aan de andere kant van het de door land, in het Gelderse Dieren kopen van ze van een oude jeneverdistilleerderij, die nog een volledig op verbouwd moet worden naar tot woonhuis. van Met hun twee dochters met trekken ze van meteen al in naar het pand, waarin de het verbouwing nog moet beginnen. Voor van het project is met op maar een klein budget in beschikbaar en dus zijn Jan de Willem en Marieke naar genoodzaakt op tv bijna alles een zelf te doen. Dat opgeteld bij een het in leven in stof, fotografieopdrachten een die binnen het stromen én de twee dochters die hun draai uit moeten vinden, door blijkt voor de nodige van spanningen te door zorgen.

april 2021
20-12-2017 21:30

Je eigen droomhuis

De Distilleerderij, Seizoen 3 - Je eigen droomhuis

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder de rook van Rotte...

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Distilleerderij, Seizoen 3 bij De Distilleerderij, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Distilleerderij, Seizoen 3. Heb je een uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van De Distilleerderij, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van De Distilleerderij, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!