Programma gemist?

In in Je eigen droomhuis worden ambitieuze in bouwplannen het tot uitvoering gebracht. Gezinnen en op tv stellen het zetten alles op de alles om hun net aangekochte in een kavel of vervallen historische pand de om op te toveren tot hun eigen op tv droomhuis. Onder de rook het een van Rotterdam runnen Marieke en Jan met op Willem vanuit huis een succesvol bedrijfje het in studiofotografie. Maar, op tv ze zijn het naar tijdens fotograferen aan de keukentafel met eigenlijk al lang ontgroeid tijdens en op de zoek naar een groot woon-werkpand. de Aan in de andere kant van door het tijdens land, in het Gelderse Dieren door kopen uit ze een oude uit jeneverdistilleerderij, die nog volledig verbouwd op tv moet worden tot woonhuis. naar Met hun twee tijdens dochters in trekken ze meteen al in het het pand, waarin op de verbouwing nog door moet het beginnen. Voor het project is de maar een klein tijdens budget beschikbaar op en dus zijn Jan naar tijdens Willem en Marieke genoodzaakt bijna uit alles zelf tijdens te doen. Dat opgeteld bij van het leven op in stof, fotografieopdrachten die het binnen stromen naar én twee tijdens dochters die op tv hun draai moeten vinden, met blijkt voor de naar nodige spanningen te met zorgen.

augustus 2020
20-12-2017 21:30

Je eigen droomhuis

De Distilleerderij, Seizoen 3 - Je eigen droomhuis

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder de rook van Rotte...

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Distilleerderij, Seizoen 3 bij De Distilleerderij, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Distilleerderij, Seizoen 3. Heb je een uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van De Distilleerderij, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van De Distilleerderij, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!