Programma gemist?

In Je op tv eigen droomhuis van worden ambitieuze bouwplannen tot uit uitvoering gebracht. Gezinnen naar en stellen in zetten alles op alles om door hun net aangekochte uit kavel of de vervallen historische pand in om te toveren tot door hun op eigen droomhuis. Onder de op tv rook van Rotterdam runnen op Marieke en Jan op Willem vanuit het huis een succesvol een bedrijfje in studiofotografie. het Maar, ze met zijn het fotograferen de aan de in keukentafel eigenlijk al uit lang ontgroeid en op op tv zoek naar een groot op tv woon-werkpand. Aan de andere op tv uit kant van het land, tijdens in het uit Gelderse Dieren kopen ze van een oude jeneverdistilleerderij, de die nog volledig tijdens verbouwd moet in worden tot woonhuis. met Met hun twee dochters de trekken ze meteen al in met het pand, waarin met een de verbouwing nog moet van beginnen. Voor het door project is maar een de klein budget uit beschikbaar en met dus zijn Jan Willem door en Marieke genoodzaakt bijna alles in op zelf te doen. Dat een opgeteld bij het leven in van stof, fotografieopdrachten die door binnen stromen met én op tv twee dochters die hun draai moeten in vinden, blijkt het voor de nodige van spanningen de te zorgen.

december 2020
20-12-2017 21:30

Je eigen droomhuis

De Distilleerderij, Seizoen 3 - Je eigen droomhuis

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder de rook van Rotte...

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Distilleerderij, Seizoen 3 bij De Distilleerderij, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Distilleerderij, Seizoen 3. Heb je een uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van De Distilleerderij, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van De Distilleerderij, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!