Programma gemist?

In in Je eigen droomhuis worden het ambitieuze bouwplannen naar tot uitvoering gebracht. op tv Gezinnen en de stellen zetten alles op alles met om een hun net aangekochte kavel van of vervallen historische pand om de te toveren tot door in hun eigen droomhuis. Onder de uit rook van Rotterdam door runnen Marieke en Jan een tijdens Willem vanuit huis een tijdens succesvol bedrijfje in studiofotografie. Maar, op ze zijn het in fotograferen aan de met keukentafel eigenlijk in al lang op ontgroeid en op zoek op tv naar een groot woon-werkpand. van Aan naar de andere kant door van het land, in uit het Gelderse Dieren kopen de ze een oude in jeneverdistilleerderij, op die nog volledig verbouwd op moet worden op tv tot woonhuis. naar Met hun twee dochters trekken tijdens ze meteen door al in het uit pand, waarin de verbouwing op tv nog moet beginnen. een Voor op tv het project is maar een tijdens klein budget beschikbaar en van dus het zijn Jan van Willem en Marieke genoodzaakt bijna alles de het zelf te doen. een Dat opgeteld bij het het leven in stof, fotografieopdrachten die door binnen stromen én de twee dochters die op tv hun de draai moeten vinden, blijkt uit voor de van nodige spanningen te in zorgen.

april 2020
20-12-2017 21:30

Je eigen droomhuis

De Distilleerderij, Seizoen 3 - Je eigen droomhuis

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder de rook van Rotte...

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Distilleerderij, Seizoen 3 bij De Distilleerderij, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Distilleerderij, Seizoen 3. Heb je een uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van De Distilleerderij, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van De Distilleerderij, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!