Programma gemist?

In Je op eigen droomhuis uit worden ambitieuze bouwplannen tot van uitvoering gebracht. Gezinnen en het stellen in zetten alles het op alles om hun net aangekochte de kavel of het vervallen historische uit pand om te toveren tot in van hun eigen droomhuis. Onder de rook het van Rotterdam van runnen op Marieke en Jan Willem vanuit huis een een het succesvol bedrijfje in studiofotografie. een Maar, ze zijn het van fotograferen aan de op tv keukentafel eigenlijk in al lang ontgroeid de en op zoek naar met een naar groot woon-werkpand. Aan de de andere kant van het uit land, in het het Gelderse Dieren kopen in ze een in oude op jeneverdistilleerderij, die nog volledig uit verbouwd moet tijdens worden tot woonhuis. Met hun de twee dochters trekken van ze meteen al in het het het pand, waarin de verbouwing van nog moet beginnen. Voor in het uit project is met maar een klein budget de beschikbaar en dus zijn Jan de uit Willem en Marieke genoodzaakt bijna alles naar zelf op tv te doen. Dat opgeteld een bij het het leven in stof, tijdens fotografieopdrachten die binnen stromen én het twee dochters die naar hun draai moeten door vinden, blijkt uit voor het de nodige spanningen te van zorgen.

oktober 2019
20-12-2017 21:30

Je eigen droomhuis

De Distilleerderij, Seizoen 3 - Je eigen droomhuis

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder de rook van Rotte...

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Distilleerderij, Seizoen 3 bij De Distilleerderij, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Distilleerderij, Seizoen 3. Heb je een uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van De Distilleerderij, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van De Distilleerderij, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!