Programma gemist?

In Je eigen de droomhuis op tv worden ambitieuze bouwplannen in tot uitvoering gebracht. Gezinnen op en met stellen zetten alles op met alles om hun net aangekochte de kavel door of vervallen van historische pand om te toveren op tot hun eigen met droomhuis. in Onder de rook van Rotterdam runnen door Marieke en Jan het Willem vanuit in huis een succesvol een bedrijfje het in studiofotografie. Maar, ze zijn het van fotograferen uit aan de keukentafel eigenlijk door al lang ontgroeid en een op op zoek naar op een groot woon-werkpand. Aan de andere van een kant van het land, in op tv het Gelderse een Dieren kopen tijdens ze een oude jeneverdistilleerderij, door die nog tijdens volledig verbouwd moet worden tot woonhuis. van Met hun op tv twee dochters trekken ze op tv meteen al in de uit het pand, waarin de de verbouwing nog moet beginnen. met Voor van het project is maar een naar klein budget beschikbaar de en dus zijn Jan op Willem en Marieke het genoodzaakt door bijna alles zelf te op tv doen. Dat opgeteld tijdens bij van het leven in stof, de fotografieopdrachten die binnen stromen een Ć©n twee dochters die tijdens een hun draai moeten vinden, blijkt op tv voor een de nodige spanningen te de zorgen.

augustus 2021
20-12-2017 21:30

Je eigen droomhuis

De Distilleerderij, Seizoen 3 - Je eigen droomhuis

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder de rook van Rotte...

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Distilleerderij, Seizoen 3 bij De Distilleerderij, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Distilleerderij, Seizoen 3. Heb je een uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van De Distilleerderij, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van De Distilleerderij, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!