Programma gemist?

In op tv Je eigen droomhuis op tv worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering tijdens gebracht. Gezinnen een en stellen zetten van alles op alles het om een hun net aangekochte kavel naar of vervallen historische het pand om tijdens te toveren tot hun eigen het droomhuis. Onder de rook in van Rotterdam in runnen op Marieke en Jan Willem vanuit huis uit een succesvol een bedrijfje het in studiofotografie. Maar, ze zijn door het fotograferen op tv aan de keukentafel eigenlijk door al lang ontgroeid tijdens en op zoek naar naar het een groot woon-werkpand. Aan de uit andere kant van met het land, in het het Gelderse Dieren kopen van ze een oude een jeneverdistilleerderij, die nog van volledig verbouwd moet uit door worden tot woonhuis. Met hun op tv twee dochters trekken ze in meteen op al in het pand, waarin het de verbouwing de nog moet beginnen. Voor op tv het project op is maar een klein in budget van beschikbaar en dus zijn Jan een Willem en Marieke door genoodzaakt bijna alles op tv zelf te in doen. Dat van opgeteld bij het leven in op een stof, fotografieopdrachten die binnen stromen én tijdens twee dochters die op tv hun draai door moeten vinden, blijkt voor van de nodige spanningen uit te een zorgen.

september 2020
20-12-2017 21:30

Je eigen droomhuis

De Distilleerderij, Seizoen 3 - Je eigen droomhuis

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder de rook van Rotte...

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Distilleerderij, Seizoen 3 bij De Distilleerderij, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Distilleerderij, Seizoen 3. Heb je een uitzending van De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Distilleerderij, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van De Distilleerderij, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van De Distilleerderij, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!