Programma gemist?

Tijdens het Knoop met Gala treden dit op jaar voor naar de door zevende keer bijzondere muzikale talenten op tijdens met op tv een verstandelijke beperking. Gedurende deze op door speciale avond zingen en/of naar spelen zij de sterren van van het de hemel. Ze doen met dit samen met grote namen tijdens uit de uit Nederlandse met muziekwereld. En ook dit op jaar zijn het niet in de minsten; naar Angela Groothuizen, Brigitte Kaandorp, door K3, met Maan, Racoon en tijdens Wolter Kroes. Mede door het deze artiesten belooft het met Knoop een Gala weer een unieke avond te met op worden. Paul de een Leeuw presenteert wederom deze bijzondere avond van een die plaatsvindt in Koninklijk Theater een Carré te van Amsterdam. Dieuwertje op tv Blok brengt verslag vanuit de Greenroom uit op tv en een Knoop Gala is op tv natuurlijk niet compleet het zonder van de inbreng van het Metropole Orkest, naar dit jaar onder op tv leiding van tijdens dirigent Sander Teepen. Het het Knoop Gala staat naar al jaren door garant uit voor bijzondere en ontroerende in optredens. Daarnaast wordt op deze in avond de aandacht gevraagd voor het op werk van Fonds verstandelijk op tv gehandicapten. op tv Het Fonds in draagt eraan bij dat mensen een met van een verstandelijke beperking een volwaardig leven de tijdens kunnen leiden. Een leven de waarin zij hun talenten kunnen tijdens inzetten, zich op kunnen ontwikkelen en kunnen de meedoen in de in op samenleving.

april 2021
21-12-2017 20:35

Muzikale special: Knoop Gala 2017

Knoop Gala 2017 - Muzikale special: Knoop Gala 2017

Tijdens het Knoop Gala treden dit jaar voor de zevende keer bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen u...

Knoop Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2017 bij Knoop Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2017. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!