Programma gemist?

Tijdens het op Knoop Gala treden dit in jaar op voor de door zevende keer bijzondere door muzikale talenten op een met een verstandelijke beperking. Gedurende op tv deze speciale avond zingen door en/of spelen de zij de het sterren van de hemel. Ze van doen het dit samen met met grote namen uit de Nederlandse van van muziekwereld. En ook dit jaar zijn het het niet de van minsten; Angela Groothuizen, een Brigitte Kaandorp, K3, van Maan, door Racoon en met Wolter Kroes. Mede door deze artiesten in belooft het Knoop een door Gala weer een unieke avond te met worden. door Paul de uit Leeuw presenteert wederom van deze bijzondere avond die plaatsvindt in tijdens in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. tijdens Dieuwertje Blok brengt een verslag vanuit de Greenroom van en een op tv Knoop Gala is op natuurlijk niet compleet zonder door de door inbreng van het Metropole een Orkest, dit met jaar onder leiding naar van dirigent Sander Teepen. Het de Knoop Gala van staat al jaren garant van voor bijzondere en op ontroerende op tv optredens. Daarnaast wordt op deze naar avond aandacht een gevraagd voor het werk tijdens van Fonds het verstandelijk gehandicapten. Het uit Fonds een draagt eraan bij dat op tv mensen met een verstandelijke tijdens beperking een volwaardig leven de de kunnen leiden. Een leven het waarin zij hun talenten kunnen door inzetten, naar zich kunnen ontwikkelen en kunnen het op tv meedoen in de naar samenleving.

september 2020
21-12-2017 20:35

Muzikale special: Knoop Gala 2017

Knoop Gala 2017 - Muzikale special: Knoop Gala 2017

Tijdens het Knoop Gala treden dit jaar voor de zevende keer bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen u...

Knoop Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2017 bij Knoop Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2017. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!