Programma gemist?

Tijdens het Knoop naar Gala tijdens treden dit de jaar voor de zevende keer uit bijzondere muzikale talenten uit op met naar een verstandelijke een beperking. Gedurende deze speciale avond naar zingen en/of spelen zij in de naar sterren van de op tv hemel. Ze het doen dit samen met door grote namen uit in de Nederlandse met muziekwereld. En ook dit jaar met zijn het niet tijdens de minsten; Angela op tv Groothuizen, uit Brigitte Kaandorp, K3, Maan, de Racoon en Wolter Kroes. Mede van door in deze artiesten belooft het een Knoop Gala weer op een unieke avond op te het worden. Paul de Leeuw op tv presenteert wederom deze tijdens bijzondere avond die plaatsvindt in het Koninklijk Theater Carré een te Amsterdam. op Dieuwertje de Blok brengt verslag vanuit de de Greenroom en een het Knoop Gala is op natuurlijk het niet compleet zonder de inbreng de van het Metropole Orkest, in dit jaar de onder in leiding van dirigent Sander Teepen. Het naar Knoop de Gala staat een al jaren garant voor bijzondere een en ontroerende optredens. op tv Daarnaast wordt op tijdens deze een avond aandacht gevraagd voor het werk de van uit Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds in draagt van eraan bij dat mensen de met een verstandelijke op tv beperking de een volwaardig leven kunnen leiden. uit Een leven waarin zij tijdens hun talenten kunnen tijdens in inzetten, zich kunnen ontwikkelen door en kunnen meedoen in de in naar samenleving.

september 2021
21-12-2017 20:35

Muzikale special: Knoop Gala 2017

Knoop Gala 2017 - Muzikale special: Knoop Gala 2017

Tijdens het Knoop Gala treden dit jaar voor de zevende keer bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen u...

Knoop Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2017 bij Knoop Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2017. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!