Programma gemist?

Tijdens met het Knoop Gala het treden dit jaar van voor de zevende keer bijzondere de van muzikale talenten op met een verstandelijke in beperking. uit Gedurende deze speciale avond zingen naar en/of spelen zij op de sterren naar van de hemel. Ze op tv doen dit samen tijdens in met grote namen uit de Nederlandse op muziekwereld. in En ook op dit jaar zijn het het niet de op tv minsten; Angela Groothuizen, Brigitte Kaandorp, K3, tijdens naar Maan, Racoon en Wolter van Kroes. Mede door deze van artiesten belooft het Knoop op tv tijdens Gala weer een unieke avond de te worden. op tv Paul de Leeuw presenteert tijdens wederom deze bijzondere uit avond die in plaatsvindt in de Koninklijk Theater Carré in te Amsterdam. Dieuwertje Blok met brengt verslag tijdens vanuit de Greenroom en een Knoop uit Gala is natuurlijk op tv niet van compleet zonder de inbreng in van het een Metropole Orkest, dit uit jaar onder de leiding van dirigent Sander tijdens Teepen. Het Knoop Gala van staat al jaren de garant voor bijzondere en de ontroerende in optredens. Daarnaast wordt op op deze avond aandacht van gevraagd door voor het werk uit van Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds met een draagt eraan bij dat mensen met naar een verstandelijke het beperking een volwaardig naar leven de kunnen leiden. Een leven waarin op zij uit hun talenten kunnen van inzetten, zich kunnen ontwikkelen en door kunnen meedoen door in de met samenleving.

januari 2021
21-12-2017 20:35

Muzikale special: Knoop Gala 2017

Knoop Gala 2017 - Muzikale special: Knoop Gala 2017

Tijdens het Knoop Gala treden dit jaar voor de zevende keer bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen u...

Knoop Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2017 bij Knoop Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2017. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!