Programma gemist?

Tijdens de het Knoop Gala treden op dit jaar tijdens voor de zevende het keer bijzondere muzikale talenten op door tijdens met een verstandelijke beperking. Gedurende deze van speciale avond zingen met en/of spelen zij van op de sterren van de het hemel. Ze doen uit dit samen met in grote namen het uit de Nederlandse muziekwereld. En ook met dit jaar zijn een het niet de op door minsten; Angela Groothuizen, Brigitte met Kaandorp, K3, Maan, Racoon op en Wolter Kroes. op Mede het door deze artiesten naar belooft het Knoop Gala weer een een unieke avond te de worden. met Paul de Leeuw presenteert wederom de het deze bijzondere avond die plaatsvindt met in Koninklijk Theater Carré naar te op tv Amsterdam. Dieuwertje Blok brengt uit verslag vanuit van de Greenroom en in een Knoop Gala is natuurlijk op niet compleet zonder naar op tv de inbreng van het de Metropole Orkest, dit jaar onder in leiding van met dirigent Sander Teepen. Het door tijdens Knoop Gala staat al jaren garant door de voor bijzondere en ontroerende optredens. Daarnaast naar met wordt op deze in avond aandacht gevraagd voor het uit werk een van Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds van draagt met eraan bij een dat mensen met een op verstandelijke beperking een door volwaardig leven kunnen leiden. Een op tv leven een waarin zij hun in talenten kunnen inzetten, het zich kunnen van ontwikkelen en kunnen meedoen door in de een samenleving.

mei 2020
21-12-2017 20:35

Muzikale special: Knoop Gala 2017

Knoop Gala 2017 - Muzikale special: Knoop Gala 2017

Tijdens het Knoop Gala treden dit jaar voor de zevende keer bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen u...

Knoop Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2017 bij Knoop Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2017. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!