Programma gemist?

Tijdens met het Knoop uit Gala treden dit jaar voor de van zevende keer bijzondere met muzikale talenten door op met een verstandelijke een beperking. Gedurende van deze speciale avond zingen op van en/of spelen zij de op sterren van de hemel. naar Ze doen dit samen de met naar grote namen uit de Nederlandse door muziekwereld. En ook door dit naar jaar zijn het uit niet de minsten; Angela het Groothuizen, Brigitte tijdens Kaandorp, K3, Maan, Racoon en op Wolter met Kroes. Mede door een deze artiesten van belooft het Knoop naar Gala weer een unieke avond te op worden. door Paul de Leeuw uit presenteert wederom deze een bijzondere avond die op plaatsvindt in Koninklijk Theater naar Carré te op tv Amsterdam. Dieuwertje Blok brengt verslag de vanuit de op tv Greenroom en een door Knoop een Gala is natuurlijk niet compleet uit zonder de naar inbreng van het Metropole met Orkest, dit jaar onder van leiding de van dirigent Sander Teepen. op tv Het naar Knoop Gala staat al door jaren garant voor naar bijzondere en naar ontroerende optredens. Daarnaast wordt op van deze avond de aandacht gevraagd voor het het werk van de Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds in in draagt eraan bij dat naar mensen met met een verstandelijke beperking van een volwaardig leven naar kunnen leiden. Een leven waarin zij van op hun talenten kunnen inzetten, naar zich kunnen tijdens ontwikkelen en kunnen meedoen in in de met samenleving.

oktober 2019
21-12-2017 20:35

Muzikale special: Knoop Gala 2017

Knoop Gala 2017 - Muzikale special: Knoop Gala 2017

Tijdens het Knoop Gala treden dit jaar voor de zevende keer bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen u...

Knoop Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2017 bij Knoop Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2017. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!