Programma gemist?

Trauma Centrum door volgt spoedeisende naar Hulp- en ambulancemedewerkers uit tijdens hun het drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van tijdens door ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als het gevolg tijdens van een ongeluk thuis of de op de het weg; alle patiƫnten die in de hulp tijdens inroepen van deze het zorgverleners uit komen aan bod in deze van dagelijkse naar realityserie.

december 2021
21-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 476 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 476 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 476 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 476 bij Aflevering 476 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 476. Heb je een uitzending van Aflevering 476 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 476 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 476? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 476 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!