Programma gemist?

De de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en van Howard zijn echte door geeks met met een voorliefde uit voor wiskunde en fysica. Ze op snappen alles op een tijdens het gebied van natuur- en scheikunde naar en van zwaartekracht tijdens tot atomen. de Maar voeg atomen tijdens samen tot een tijdens vrouw en de het bevattingsvermogen van de van mannen komt tijdens tot stilstand. Gelukkig hebben ze een hun een blonde buurvrouw Penny die lang op niet zo slim naar tijdens is, maar wel de een sociale vaardigheden met beheerst. In deze de aflevering rent Raj naar huilend zijn appartement op uit en Howard besluit in met hem op tv te gaan praten. Hij komt terug op met slecht nieuws: op Raj wordt het van land in uit gezet. De enige een manier door om zijn uitzetting te voorkomen, van is door op tv een baan te een vinden.

december 2020
21-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Pirate Solution, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pirate Solution, Seizoen 3 bij Pirate Solution, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pirate Solution, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Pirate Solution, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Pirate Solution, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!