Programma gemist?

De tijdens vrienden Sheldon, Leonard, Raj een en Howard zijn op tv echte geeks met van een voorliefde voor wiskunde de uit en fysica. Ze snappen alles op op tv het gebied naar van natuur- en met scheikunde en van zwaartekracht tijdens tot atomen. met Maar voeg op atomen samen van tot een vrouw een en het bevattingsvermogen van de door mannen komt tot door stilstand. in Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw op tv Penny die lang van niet zo slim van uit is, maar wel de sociale vaardigheden uit beheerst. In deze op tv aflevering rent een Raj huilend zijn appartement in uit tijdens en Howard besluit met een hem te met gaan praten. Hij komt terug van met op slecht nieuws: met Raj wordt het land uit door gezet. op De enige manier om de zijn uitzetting te voorkomen, met is door het een baan van te vinden.

april 2021
21-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Pirate Solution, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pirate Solution, Seizoen 3 bij Pirate Solution, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pirate Solution, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Pirate Solution, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Pirate Solution, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!