Programma gemist?

De vrienden Sheldon, in Leonard, op tv Raj en naar Howard zijn echte geeks met van een voorliefde voor wiskunde uit en fysica. Ze op met snappen alles op het van gebied van natuur- tijdens en scheikunde en van tijdens zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar voeg atomen de samen tot met een vrouw en door het bevattingsvermogen van de mannen op tv uit komt tot stilstand. Gelukkig het hebben ze van hun blonde buurvrouw Penny die de lang niet van zo slim is, op tv maar wel naar de sociale vaardigheden een beheerst. In deze in aflevering rent Raj op tv huilend zijn appartement uit door en Howard naar besluit met hem te gaan een praten. Hij komt de terug met slecht nieuws: in uit Raj wordt het land uit gezet. op tv De enige manier van om de zijn uitzetting te voorkomen, van is door op tv een baan op tv te vinden.

oktober 2019
21-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Pirate Solution, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pirate Solution, Seizoen 3 bij Pirate Solution, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pirate Solution, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Pirate Solution, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Pirate Solution, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!