Programma gemist?

De vrienden van Sheldon, Leonard, door Raj en Howard naar zijn echte geeks het met een voorliefde voor een wiskunde de en fysica. Ze uit snappen alles op het gebied van van een natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht tot op tv atomen. Maar voeg atomen samen de tot een in vrouw en het bevattingsvermogen van van de mannen op komt van tot stilstand. door Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw het Penny de die lang niet zo het slim is, maar een wel de sociale met vaardigheden op beheerst. In deze aflevering rent Raj een huilend op zijn appartement uit en uit Howard besluit met in hem te naar gaan praten. Hij komt van terug met slecht nieuws: de Raj wordt door het op land uit gezet. De uit enige manier uit om zijn uitzetting in te voorkomen, is door door een baan te een vinden.

maart 2020
21-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Pirate Solution, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pirate Solution, Seizoen 3 bij Pirate Solution, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pirate Solution, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Pirate Solution, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Pirate Solution, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!