Programma gemist?

De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, naar Raj en een Howard zijn echte geeks met op een voorliefde voor wiskunde op tv en fysica. Ze op tv snappen alles op uit het van gebied van een natuur- en scheikunde en door van zwaartekracht tot atomen. van Maar voeg uit atomen samen tot op tv een vrouw en het het bevattingsvermogen naar van de mannen komt tot stilstand. in Gelukkig hebben ze het hun in blonde buurvrouw een Penny die lang niet zo slim uit is, maar naar wel van de sociale vaardigheden beheerst. In op tv deze aflevering rent Raj door huilend zijn de appartement uit en Howard op de besluit met hem te gaan door praten. Hij tijdens komt terug uit met slecht nieuws: Raj wordt uit het in land uit gezet. het De enige manier om zijn uitzetting met te voorkomen, van is door een in baan in te vinden.

augustus 2020
21-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Pirate Solution, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pirate Solution, Seizoen 3 bij Pirate Solution, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pirate Solution, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Pirate Solution, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Pirate Solution, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!