Programma gemist?

De vrienden Sheldon, door door Leonard, Raj en Howard zijn echte de uit geeks met een voorliefde voor wiskunde op tv en fysica. Ze op snappen alles op het het door gebied van natuur- en in scheikunde en van zwaartekracht met tot met atomen. Maar voeg naar atomen samen met tot een vrouw en door het bevattingsvermogen van de uit mannen komt tot door stilstand. Gelukkig hebben ze naar op hun blonde buurvrouw Penny op die lang het niet zo slim op tv is, maar wel de het sociale vaardigheden beheerst. In deze uit aflevering rent Raj op huilend zijn het appartement uit door en Howard besluit met van hem te op tv gaan praten. Hij komt terug een met slecht het nieuws: Raj wordt met het land uit met gezet. op tv De enige manier om zijn het uitzetting te tijdens voorkomen, is door een baan naar op tv te vinden.

juli 2021
21-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Pirate Solution, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pirate Solution, Seizoen 3 bij Pirate Solution, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pirate Solution, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Pirate Solution, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Pirate Solution, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!