Programma gemist?

De vrienden in Sheldon, Leonard, Raj en in door Howard zijn echte geeks met een van voorliefde voor wiskunde met en fysica. naar Ze snappen alles op op het gebied in van uit natuur- en scheikunde en van met zwaartekracht tot atomen. uit Maar tijdens voeg atomen samen tijdens tot een vrouw en het het bevattingsvermogen van de mannen uit komt tot stilstand. op naar Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw door Penny die de lang niet zo slim met is, maar het wel de de sociale vaardigheden beheerst. In deze het aflevering rent Raj tijdens huilend een zijn appartement uit tijdens en Howard besluit met hem met op te gaan praten. het Hij komt terug met het slecht nieuws: Raj uit wordt het land naar uit gezet. De naar enige manier om zijn het uitzetting te voorkomen, is op door een naar baan tijdens te vinden.

januari 2021
21-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Pirate Solution, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pirate Solution, Seizoen 3 bij Pirate Solution, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pirate Solution, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Pirate Solution, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pirate Solution, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Pirate Solution, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Pirate Solution, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!