Programma gemist?

Xaidry door (10) wil uit graag een taart maken op voor Destiny, zijn buurmeisje het en goeie met vriendin. Destiny is zestien naar jaar en geslaagd in voor haar school. een Xaidry voelt vriendschap, op tv maar van ook een beetje liefde voor haar. in Hij op tv wil haar een mooie taart naar in als cadeau geven.

Caitlyn wil een de taart maken met voor haar zwemleraar Bas. uit naar Caitlyn is doof en op moet haar gehoorapparaatjes in het een het zwembad afdoen. Haar zwemleraar uit is speciaal voor op tv haar een gebarencursus gaan door volgen om toch tijdens met haar uit te kunnen 'praten' tijdens door de op tv les. Om hem te de bedanken maakt de ze een zwembadtaart.

Rohan naar wil een taart maken voor naar zijn door moeder. Rohan het heeft met zijn moeder, oma en op zusje een ernstig op tv auto-ongeluk gehad. met Gelukkig heeft iedereen op het een overleefd. In het ziekenhuis vertelde een de in dokter dat de op tv moeder van Rohan naar een baby in haar buik het heeft.

Mei uit Lan wil een taart naar maken voor de haar vader en in moeder. Haar tijdens vader was heel bezorgd het om Mei Lan, haar broer naar en haar moeder. door Daar werd tijdens hij ook in boos van. uit Daar heeft hij nu pillen op tv voor. de Daarom maakt Mei het Lan een taart om die moeilijke naar het tijd af te uit sluiten.

Isabella door (11) wil een taart maken op voor haar bijzondere naar vriendin met Latoya. Isabella reist met haar in ouders mee met naar een circus met en Latoya's op tv ouders werken in een ander met door circus. Daarom kunnen door ze elkaar niet zo vaak zien. op tv Isabella maakt een in mooie circustaart voor uit haar het vriendin.

Jahroy naar (11) woont de samen met zeven andere uit kinderen, twee honden met en twee katten in op een gezinshuis. Hij woont het de daar sinds hij vier was. van Jahroy naar wil graag een taart tijdens maken voor in zijn pleegmoeder Caroline.

Elisa's neef op tv Sem heeft een een moeilijke tijd met thuis achter met de rug. Omdat in Elisa zich erg met naar hem verbonden het voelt, verrast zij hem met de een lief gedicht en tijdens op een heerlijke lettertaart. Elisa's een neef Sem heeft uit een moeilijke tijd thuis achter de de uit rug. Omdat Elisa zich erg een met hem verbonden naar voelt, naar verrast zij hem met op een lief gedicht op en een heerlijke lettertaart. een uit Sem moet wel eerst van de uit letters het gedicht het maken, voordat hij met op mag gaan smullen...

Stien door maakt een naar taart voor haar vriendin Sanne. Stien op tv heeft het onstuimige tijden op tv achter de rug en van verhuisde met haar uit tweelingbroer en moeder van de hot naar door her. Sanne van was toen haar rots uit in de het branding. Stien maakt een taart op voor haar vriendin Sanne. van Stien heeft door onstuimige door tijden achter de rug en verhuisde de met op haar tweelingbroer tijdens en moeder van hot naar her. de de Tijdens die periode is Sanne, een met het stukje ouder dan Stien, een rots met het in de branding in voor haar gebleken. Vandaar dat ze naar met Abel een het rots-in-de-branding-taart van maakt van witte en pure het van chocola.

Fabio wil een met taart maken op tv voor Bas en Rens. met Fabio heeft zes de jaar met zijn met zus naar en moeder in Guatamala gewoond op tv en is door nu naar terug in Nederland. Zijn vrienden hebben de al die een tijd een op hem gewacht.

Ben uit wil een taart tijdens maken voor de mensen met van de Koninklijke Nederlandse naar Reddingsmaatschappij in in IJmuiden. Zij redden het met gevaar voor op eigen leven de levens met van andere uit mensen. door Bens vader werkt er ook. het Ben tijdens wil een taart van maken voor de mensen van door de Koninklijke een Nederlandse Reddingsmaatschappij in IJmuiden. Zij van redden met gevaar met voor eigen in leven de de levens van andere mensen. Zijn door vader werkt de bij de naar Koninklijke Nederlandse de Reddingsmaatschappij.

Denise naar wil een taart maken voor naar in haar vriendin Simone. Zij heeft op tv het een voor Denise opgenomen toen de ze gepest werd op het school met de tijdens drugsverslaving van haar door vader.

Agnes maakt met een frisse vriendschapstaart voor in haar een BFF (best friend forever) van Tea. Hoewel het zij al lange tijd door het tijdens dik en dun hartsvriendinnen zijn, is op Agnes niet altijd een even aardig in voor Tea. Agnes met maakt een frisse het vriendschapstaart in voor haar BFF (best friend forever) in Tea. Hoewel zij uit al door lange tijd door dik een en dun hartsvriendinnen zijn, met tijdens is Agnes niet altijd even aardig van voor tijdens Tea. Nu zij naar beiden een nieuwe fase in van van hun leven tegemoet gaan, in namelijk naar tijdens de middelbare, wil zij uit Tea laten weten hoe op tv bijzonder tijdens hun vriendschap voor haar op is.

Lieve is haar door met vriend Gijs verloren aan van hersenstamkanker. Toen Gijs op ziek was kreeg door hij natuurlijk alle de aandacht. Maar nu wil ze door zijn broer uit Bart door in het zonnetje zetten het met een mierzoete Kastelentaart. Lieve de is haar de vriend Gijs verloren aan het hersenstamkanker. Toen Gijs naar ziek met was kreeg hij natuurlijk tijdens alle aandacht. op tv Maar nu wil ze zijn een broer Bart het in het zonnetje zetten, tijdens een en wel met een mierzoete in Kastelentaart. Lieve het wil later misschien archeoloog op tv worden en als uitje de gaan op tv zij en Abel dan ook naar met een metaaldetector de op zoek van naar in de geschiedenis.

Nordin heeft het in zijn overblijfjuf Caroline een uit een tijd lang door knap lastig gemaakt met zijn van brutale gedrag. uit Inmiddels hoeft hij niet naar meer met naar de naschoolse opvang en wil op hij met de juf alsnog bedanken. het Nordin het heeft het zijn overblijfjuf Caroline op tv een tijd lang door knap lastig gemaakt met op tv zijn brutale tijdens gedrag. het Hij moest bijna van de tijdens naschoolse opvang af, op maar na tijdens een paar goede gesprekken van gaat het uit nu weer het goed. Maar nu hoeft een hij niet het meer na de naschoolse een opvang, dus om de tijdens juf te bedanken maakt in hij kleine van schatjes (petit fours) tijdens voor de kinderen en uit een grote schat op uit voor Caroline.

Nina het en haar uit ouders zijn sinds twee jaar het in de leer met bij de Jehova's de Getuige. De mensen de van de een Koninkrijkszaal geven haar veel steun uit en gezelligheid. Daarom op van wil Nina een uit religieuze sterrentaart maken. Nina op tv en haar ouders zijn sinds het een twee jaar in de leer bij op tv de uit Jehova's Getuige. Nina van heeft het altijd naar haar naar zin met tijdens de mensen van de het Koninkrijkszaal. Zij de geven haar het de gevoel uit dat ze er helemaal op bij hoort. Omdat ze zo een naar blij is met op de steun en met gezelligheid, bakt zij voor een hen een een religieuze sterrentaart.

augustus 2017
13-08-2017 19:05

Xaidry

Taarten van Abel - Xaidry

Xaidry (10) wil graag een taart maken voor Destiny, zijn buurmeisje en goeie vriendin. Destiny is zestien jaar en geslaagd voor haar school. Xaidry voelt vriendschap, maar ook een beetje liefde voor haar. Hij wil haar een mooie taart als ca...

06-08-2017 19:05

Caitlyn

Taarten van Abel - Caitlyn

Caitlyn wil een taart maken voor haar zwemleraar Bas. Caitlyn is doof en moet haar gehoorapparaatjes in het zwembad afdoen. Haar zwemleraar is speciaal voor haar een gebarencursus gaan volgen om toch met haar te kunnen 'praten' tijdens de l...

30-07-2017 19:05

Rohan

Taarten van Abel - Rohan

Rohan wil een taart maken voor zijn moeder. Rohan heeft met zijn moeder, oma en zusje een ernstig auto-ongeluk gehad. Gelukkig heeft iedereen het overleefd. In het ziekenhuis vertelde de dokter dat de moeder van Rohan een baby in haar buik ...

23-07-2017 19:05

Mei Lan

Taarten van Abel - Mei Lan

Mei Lan wil een taart maken voor haar vader en moeder. Haar vader was heel bezorgd om Mei Lan, haar broer en haar moeder. Daar werd hij ook boos van. Daar heeft hij nu pillen voor. Daarom maakt Mei Lan een taart om die moeilijke tijd af te ...

16-07-2017 19:05

Isabella

Taarten van Abel - Isabella

Isabella (11) wil een taart maken voor haar bijzondere vriendin Latoya. Isabella reist met haar ouders mee met een circus en Latoya's ouders werken in een ander circus. Daarom kunnen ze elkaar niet zo vaak zien. Isabella maakt een mooie cir...

09-07-2017 19:00

Jahroy

Taarten van Abel - Jahroy

Jahroy (11) woont samen met zeven andere kinderen, twee honden en twee katten in een gezinshuis. Hij woont daar sinds hij vier was. Jahroy wil graag een taart maken voor zijn pleegmoeder Caroline.

02-07-2017 19:00

Elisa

Taarten van Abel - Elisa

Elisa's neef Sem heeft een moeilijke tijd thuis achter de rug. Omdat Elisa zich erg met hem verbonden voelt, verrast zij hem met een lief gedicht en een heerlijke lettertaart. Elisa's neef Sem heeft een moeilijke tijd thuis achter de rug. O...

25-06-2017 19:00

Stien

Taarten van Abel - Stien

Stien maakt een taart voor haar vriendin Sanne. Stien heeft onstuimige tijden achter de rug en verhuisde met haar tweelingbroer en moeder van hot naar her. Sanne was toen haar rots in de branding. Stien maakt een taart voor haar vriendin Sa...

18-06-2017 19:00

Fabio

Taarten van Abel - Fabio

Fabio wil een taart maken voor Bas en Rens. Fabio heeft zes jaar met zijn zus en moeder in Guatamala gewoond en is nu terug in Nederland. Zijn vrienden hebben al die tijd op hem gewacht.

11-06-2017 19:00

Ben

Taarten van Abel - Ben

Ben wil een taart maken voor de mensen van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij in IJmuiden. Zij redden met gevaar voor eigen leven de levens van andere mensen. Bens vader werkt er ook. Ben wil een taart maken voor de mensen van ...

04-06-2017 19:00

Denise

Taarten van Abel - Denise

Denise wil een taart maken voor haar vriendin Simone. Zij heeft het voor Denise opgenomen toen ze gepest werd op school met de drugsverslaving van haar vader.

28-05-2017 19:00

Agnes

Taarten van Abel - Agnes

Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar BFF (best friend forever) Tea. Hoewel zij al lange tijd door dik en dun hartsvriendinnen zijn, is Agnes niet altijd even aardig voor Tea. Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar ...

21-05-2017 19:05

Lieve

Taarten van Abel - Lieve

Lieve is haar vriend Gijs verloren aan hersenstamkanker. Toen Gijs ziek was kreeg hij natuurlijk alle aandacht. Maar nu wil ze zijn broer Bart in het zonnetje zetten met een mierzoete Kastelentaart. Lieve is haar vriend Gijs verloren aan he...

14-05-2017 09:50

Nordin

Taarten van Abel - Nordin

Nordin heeft het zijn overblijfjuf Caroline een tijd lang knap lastig gemaakt met zijn brutale gedrag. Inmiddels hoeft hij niet meer naar de naschoolse opvang en wil hij de juf alsnog bedanken. Nordin heeft het zijn overblijfjuf Caroline ee...

07-05-2017 09:50

Nina

Taarten van Abel - Nina

Nina en haar ouders zijn sinds twee jaar in de leer bij de Jehova's Getuige. De mensen van de Koninkrijkszaal geven haar veel steun en gezelligheid. Daarom wil Nina een religieuze sterrentaart maken. Nina en haar ouders zijn sinds twee jaar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 364
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord