Programma gemist?

Seizoen 16 - tijdens Aflevering door 6 - in Nederlands realityprogramma. Ramses. Ramses (10) wil graag een in op taart maken voor door zijn beste vriend Sjim. het Ramses had twee jaar een geleden een ernstige angststoornis. naar Hij liep zelfs op tv weg uit door de klas. tijdens Zijn beste vriend naar Sjim heeft hem van altijd gesteund. Ramses zit van nu op speciaal onderwijs van en het gaat door heel goed met het hem. Sjim door zit nog op de de oude op school, maar ze zien elkaar tijdens wekelijks tijdens met judo en daarom met wil tijdens Ramses een judo-taart voor hem de maken.

Marleen (9) wil in door graag een taart tijdens maken voor haar tante naar Leonie, want die heeft naar haar en haar van broer Arne op zo goed opgevangen, nadat haar een in vader een eind op tv aan zijn leven naar had gemaakt. Iedereen was geschokt naar na de zelfdoding uit van Marleens vader de en tante uit Leonie was in een grote steun voor het tijdens gezin. Een grote hartjestaart tijdens het met daarop microfoons, want het Leonie houdt van zingen, heeft de ze wel van verdiend.

Vince (11) de wil in een taart maken voor zijn opa door Jan, die op ook zijn beste in vriend is. tijdens De oma uit van Vince is net overleden door en opa van is erg met verdrietig. Vince woont alleen met met zijn op moeder, want zijn vader liep in weg toen Vince drie door uit dagen oud was. Gelukkig woonden het zijn op grootouders om de hoek en in hebben het zij altijd veel geholpen. het Vince wil zijn opa op tv opvrolijken met een Ajax een & vissen-taart, want het dat zijn met de op tv hobbies van zijn tijdens opa.

Puck (10) op tv wil met een taart voor haar op vriendin Rosa Lena de maken. Ze door hebben elkaar ontmoet door op het Regenboogkamp, van een kamp voor kinderen die een het naar dierbare verloren hebben in en daar lotgenoten kunnen ontmoeten. Puck op heeft met haar broer Kick verloren en de de moeder van met Rosa Lena uit is overleden. Puck met heeft bewondering het voor de stoere op tv Rosa Lena en op daarom wil ze een door paardentaart maken, van want Rosa Lena naar houdt van in paardrijden.

Abel gaat de op bezoek bij op Sheayan (12) die tijdens graag een de taart wil maken in voor zijn pleegtantes Radha uit en Bianca, bij op tv wie hij al een in jaar in huis de woont. Sheayan gaat in niet naar naar school, omdat hij in ernstige woedeaanvallen heeft. Zijn van tantes zijn een het grote met steun voor hem en op tv zijn moeder, en het sinds in hij bij hen woont, met gaat het beter. Hij het wil een Suriname-taart maken naar met een een huis tijdens in het groen, omdat op tv zijn tantes tijdens in Suriname gewoond hebben en dromen uit van een huis het door op het platteland.

Eva uit (10) wil van graag een taart maken op tv voor haar beste vriendin Mijs. naar Ze het hebben ruzie op omdat Eva een liefdesbrief heeft uit gestuurd aan met haar grote liefde, tijdens de achttienjarige juf-stagiaire een van de BSO, en met daar was door Mijs op een tegen. Sindsdien is de vriendschap bekoeld. een uit Eva wil graag een eenhoorntaart op maken, omdat Mijs van door eenhoorns houdt door en Eva hoopt met dat door in de taart met de vriendschap weer als vanouds op tv wordt.

Yens van (11) wil op tv een taart maken de voor zijn stiefvader en stieffamilie. de Yens voelt zich niet van zo snel op op z'n op gemak bij door mensen. Aan de hand van een naar eigen bedacht naar Excelbestand houdt door hij overzicht over bij op tv wie hij met zich goed voelt. Bij zijn op tv door nieuwe familie kan Yens zichzelf naar zijn met en dat vindt hij uit heel erg fijn. Later wil op Yens modeontwerper worden, een op dus met een op eigen ontworpen taart op wil hij zijn nieuwe op familie bedanken een en verwelkomen!

Tygo uit (10) wil een taart met maken voor van zijn opa Harry. Sinds zijn de oma overleden is op tv ziet hij naar opa Harry veel een minder. Tygo is de namelijk met verhuisd van Amsterdam-West naar Amsterdam-Noord. Daar op tv in woont Tygo met zijn de stiefvader en gezellig van veel dieren in huis. Tygo een mist zijn opa met en oma naar en wil opa troosten, door omdat van hij erg met verdrietig is. Opa door heeft elke dag bardienst bij de in tennisvereniging en door daarom wil Tygo een tijdens tennistaart de maken.

Zene (10) door wil een in taart maken voor haar therapeut een Juliska. uit Zij heeft op tv Zene heel erg op goed geholpen met haar hooggevoeligheid. van Door Juliska kan Zene van prikkels beter aan uit en gaat het het veel naar beter op het school. Zene loopt sinds een het tijdje niet meer bij het door Juliska in de tijdens praktijk. Ze mist Juliska heel erg met tijdens en wil haar bedanken voor in al haar op tv hulp met een mooie met vlindertaart.

Cynthia (10) wil tijdens een een taart maken voor een haar vader Steve. Twee jaar een geleden een is Cynthia met door haar vader, het broer en broertjes vanuit Oeganda naar door het Nederland gevlucht. Haar vader doet op een juridische opleiding in op Den Haag en tijdens is van daar heel op tv druk mee. Ze van is heel blij dat haar uit vader, een ondanks dat hij van druk is, zo goed voor in hen zorgt en tijdens wil hem op tv daarvoor bedanken met een mooie het tijdens hartentaart!

Lisa het (11) wil graag een op taart maken op tv voor juf het Anita. Anita heeft Lisa geholpen op tv met haar het diabetes. Lisa heeft een pomp uit en heeft een een hele tijd moeten de huilen een als deze vervangen moest worden. tijdens Omdat de een moeder van Lisa depressief van is, heeft op tv zij gevraagd in of de juf in kon helpen. Daarom nam op tv Anita dit op zich. een Lisa op tv is heel blij een dat juf Anita door haar zo goed van heeft geholpen en wil met haar de bedanken met een van olifantentaart!

Isaï op (12) wil uit graag een taart maken voor op zijn stiefvader van Mario. Mario is heel tijdens erg lief voor de zijn door moeder, broer, broertje en natuurlijk met ook voor hem. op tv Hij is daar heel het in dankbaar voor. Ieder jaar gaan in ze samen naar Comic door Con en later op door wil Isaï een eigen bedrijf van beginnen, waar Mario dan door mag komen werken. tijdens Mario tijdens is fotograaf en naar daarom wil door Isaï hem bedanken het met een heuse door camerataart!

Felicia een (9) wil een taart met maken met voor haar vader, tijdens Florian. Hij heeft toen hij door klein was naar een heel het zwaar leven gehad. Haar vader is de op tv door zijn moeder achtergelaten in naar een op tv hotel, waardoor hij uit naar een kindertehuis moest. Felicia en door haar op vader lijken tijdens heel erg op elkaar en op tv hebben daardoor vaak ruzie. door Felicia vindt dat tijdens een heel erg vervelend met en wil graag haar vader in het het uit zonnetje zetten het met een ADO-Den Haag-taart, omdat op tv dat haar vaders favoriete op club tijdens is!

Loyd naar (9) wil graag een taart het tijdens maken voor zijn allerliefste op tv vriendinnetje Anouk. Ze hebben door nu al drie jaar een uit verkering en hij mist op tv haar heel erg. Loyd is van namelijk naar een een speciale basisschool een gegaan, waardoor uit hij haar van niet veel meer ziet. het Hij zou graag met het een een liefdestaart laten weten dat hij nog door steeds op van haar op houdt.

Alisha (11) woont met naar op een woonwagenkamp in Zoetermeer. de Ze van wil een taart maken van voor haar beste vriendin Bo. uit de Alisha kent haar van de met camping in Brabant naar waar ze een naar vaste van plek hebben. Zodra een het campingseizoen begint hebben ze meteen van de van grootste lol. De twee zien de elkaar dan tijdens elk weekend en de naar hele met zomervakantie. Zodra het seizoen is tijdens afgelopen zien het ze het elkaar niet meer. het Dan mist Alisha Bo heel een erg. Alisha wil de met uit de taart laten weten in dat ze haar door vriendin mist op en hoopt vanaf nu ook op tv thuis (en een in de op tv winter) met haar af te in kunnen op tv spreken.

februari 2019
17-02-2019 10:20

Taarten van Abel

Taarten van Abel - Taarten van Abel

Seizoen 16 - Aflevering 6 - Nederlands realityprogramma. Ramses. Ramses (10) wil graag een taart maken voor zijn beste vriend Sjim. Ramses had twee jaar geleden een ernstige angststoornis. Hij liep zelfs weg uit de klas. Zijn beste vriend...

10-02-2019 10:20

Marleen

Taarten van Abel - Marleen

Marleen (9) wil graag een taart maken voor haar tante Leonie, want die heeft haar en haar broer Arne zo goed opgevangen, nadat haar vader een eind aan zijn leven had gemaakt. Iedereen was geschokt na de zelfdoding van Marleens vader en tant...

03-02-2019 10:20

Vince

Taarten van Abel - Vince

Vince (11) wil een taart maken voor zijn opa Jan, die ook zijn beste vriend is. De oma van Vince is net overleden en opa is erg verdrietig. Vince woont alleen met zijn moeder, want zijn vader liep weg toen Vince drie dagen oud was. Gelukkig...

27-01-2019 10:20

Puck

Taarten van Abel - Puck

Puck (10) wil een taart voor haar vriendin Rosa Lena maken. Ze hebben elkaar ontmoet op het Regenboogkamp, een kamp voor kinderen die een dierbare verloren hebben en daar lotgenoten kunnen ontmoeten. Puck heeft haar broer Kick verloren en d...

20-01-2019 10:15

Sheayan

Taarten van Abel - Sheayan

Abel gaat op bezoek bij Sheayan (12) die graag een taart wil maken voor zijn pleegtantes Radha en Bianca, bij wie hij al een jaar in huis woont. Sheayan gaat niet naar school, omdat hij ernstige woedeaanvallen heeft. Zijn tantes zijn een gr...

13-01-2019 10:20

Eva

Taarten van Abel - Eva

Eva (10) wil graag een taart maken voor haar beste vriendin Mijs. Ze hebben ruzie omdat Eva een liefdesbrief heeft gestuurd aan haar grote liefde, de achttienjarige juf-stagiaire van de BSO, en daar was Mijs op tegen. Sindsdien is de vriend...

08-04-2018 10:15

Yens

Taarten van Abel - Yens

Yens (11) wil een taart maken voor zijn stiefvader en stieffamilie. Yens voelt zich niet zo snel op z'n gemak bij mensen. Aan de hand van een eigen bedacht Excelbestand houdt hij overzicht over bij wie hij zich goed voelt. Bij zijn nieuwe f...

01-04-2018 10:20

Tygo

Taarten van Abel - Tygo

Tygo (10) wil een taart maken voor zijn opa Harry. Sinds zijn oma overleden is ziet hij opa Harry veel minder. Tygo is namelijk verhuisd van Amsterdam-West naar Amsterdam-Noord. Daar woont Tygo met zijn stiefvader en gezellig veel dieren in...

25-03-2018 10:20

Zene

Taarten van Abel - Zene

Zene (10) wil een taart maken voor haar therapeut Juliska. Zij heeft Zene heel erg goed geholpen met haar hooggevoeligheid. Door Juliska kan Zene prikkels beter aan en gaat het veel beter op school. Zene loopt sinds een tijdje niet meer bij...

18-03-2018 10:20

Cynthia

Taarten van Abel - Cynthia

Cynthia (10) wil een taart maken voor haar vader Steve. Twee jaar geleden is Cynthia met haar vader, broer en broertjes vanuit Oeganda naar Nederland gevlucht. Haar vader doet een juridische opleiding in Den Haag en is daar heel druk mee. Z...

11-03-2018 10:20

Lisa

Taarten van Abel - Lisa

Lisa (11) wil graag een taart maken voor juf Anita. Anita heeft Lisa geholpen met haar diabetes. Lisa heeft een pomp en heeft een hele tijd moeten huilen als deze vervangen moest worden. Omdat de moeder van Lisa depressief is, heeft zij gev...

04-03-2018 10:20

Isaï

Taarten van Abel - Isaï

Isaï (12) wil graag een taart maken voor zijn stiefvader Mario. Mario is heel erg lief voor zijn moeder, broer, broertje en natuurlijk ook voor hem. Hij is daar heel dankbaar voor. Ieder jaar gaan ze samen naar Comic Con en later wil Isaï e...

25-02-2018 10:20

Felicia

Taarten van Abel - Felicia

Felicia (9) wil een taart maken voor haar vader, Florian. Hij heeft toen hij klein was een heel zwaar leven gehad. Haar vader is door zijn moeder achtergelaten in een hotel, waardoor hij naar een kindertehuis moest. Felicia en haar vader li...

18-02-2018 09:50

Loyd

Taarten van Abel - Loyd

Loyd (9) wil graag een taart maken voor zijn allerliefste vriendinnetje Anouk. Ze hebben nu al drie jaar verkering en hij mist haar heel erg. Loyd is namelijk naar een speciale basisschool gegaan, waardoor hij haar niet veel meer ziet. Hij ...

11-02-2018 10:20

Alisha

Taarten van Abel - Alisha

Alisha (11) woont op een woonwagenkamp in Zoetermeer. Ze wil een taart maken voor haar beste vriendin Bo. Alisha kent haar van de camping in Brabant waar ze een vaste plek hebben. Zodra het campingseizoen begint hebben ze meteen de grootste...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 399
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord