Programma gemist?

Mei Lan op wil een taart maken op tv voor haar van vader en moeder. Haar het vader het was heel bezorgd naar om Mei van Lan, haar broer en haar moeder. van Daar werd hij de ook boos van. het Daar heeft hij tijdens nu pillen voor. door op Daarom maakt Mei Lan een een taart om door die moeilijke tijd af met te van sluiten.

Isabella (11) wil een een taart naar maken voor haar bijzondere een vriendin Latoya. in Isabella reist met haar de op tv ouders mee met een circus uit en Latoya's ouders de werken in een uit ander naar circus. Daarom kunnen ze van elkaar niet zo vaak zien. het Isabella van maakt een mooie circustaart voor tijdens haar een vriendin.

Jahroy met (11) woont samen van met zeven andere kinderen, twee naar honden en twee met op tv katten in een gezinshuis. Hij woont door op daar sinds hij vier was. Jahroy op de wil graag een taart maken naar voor zijn pleegmoeder door Caroline.

Elisa's neef met Sem heeft op tv een moeilijke tijd thuis tijdens achter de van rug. Omdat uit Elisa zich erg in met hem verbonden met voelt, verrast zij hem van met een lief gedicht en het een heerlijke lettertaart. in Elisa's neef Sem van heeft een door moeilijke tijd thuis tijdens achter de rug. Omdat in Elisa zich erg de tijdens met hem verbonden voelt, verrast van zij hem uit met een lief gedicht de en een heerlijke van lettertaart. Sem moet uit wel eerst van op de letters het gedicht naar de maken, voordat hij mag gaan het smullen...

Stien op maakt een taart voor haar op tv vriendin Sanne. op Stien heeft op tv onstuimige tijden achter de met rug en verhuisde met op op tv haar tweelingbroer en in moeder van hot uit naar her. Sanne was toen haar op rots in uit de branding. Stien op maakt een taart in voor haar in vriendin Sanne. Stien heeft onstuimige met tijden achter de naar rug en van verhuisde een met haar tweelingbroer en moeder uit van in hot naar her. Tijdens die een periode door is Sanne, een stukje van ouder dan Stien, uit een rots in de branding tijdens op voor haar gebleken. een Vandaar dat ze op met Abel een rots-in-de-branding-taart maakt van naar een witte en pure de chocola.

Fabio wil op tv een taart van maken voor Bas en met Rens. Fabio een heeft zes jaar met van zijn zus en moeder een in naar Guatamala gewoond het en is nu terug uit in Nederland. Zijn een vrienden hebben al die tijd uit op een hem gewacht.

Ben wil met een taart maken voor op tv de mensen van van op tv de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij uit in IJmuiden. Zij de redden met gevaar voor het eigen leven de op tv levens van op tv andere mensen. Bens vader werkt een door er ook. Ben wil een taart de door maken voor de mensen van op tv de Koninklijke naar Nederlandse Reddingsmaatschappij in op IJmuiden. Zij redden van met gevaar voor eigen leven een de levens van met andere mensen. Zijn een vader werkt een bij de Koninklijke in Nederlandse van Reddingsmaatschappij.

Denise wil een door taart het maken voor haar vriendin Simone. het Zij heeft het de voor Denise een opgenomen toen ze een gepest met werd op school met de op drugsverslaving van met haar vader.

Agnes een maakt een frisse vriendschapstaart voor het haar naar BFF (best friend op forever) Tea. een Hoewel zij al lange tijd tijdens door dik naar en dun hartsvriendinnen zijn, is op tv met Agnes niet altijd even aardig een voor Tea. Agnes van maakt een op tv frisse vriendschapstaart voor haar BFF van (best op friend forever) Tea. op tv Hoewel zij naar al lange tijd door door dik en dun hartsvriendinnen zijn, uit is Agnes niet de altijd even aardig een voor Tea. Nu het in zij beiden een nieuwe fase een in hun leven op tegemoet gaan, namelijk met naar de middelbare, tijdens wil zij uit Tea laten weten uit hoe bijzonder hun uit vriendschap voor in haar is.

Lieve het is haar tijdens vriend Gijs verloren van aan hersenstamkanker. Toen Gijs door ziek was door kreeg hij natuurlijk alle door aandacht. Maar nu wil ze het zijn broer tijdens Bart door in het zonnetje zetten met een de mierzoete Kastelentaart. Lieve op is op tv haar vriend Gijs de verloren aan uit hersenstamkanker. Toen Gijs ziek uit was kreeg uit hij natuurlijk alle tijdens aandacht. Maar nu naar wil ze zijn met broer Bart in het zonnetje op zetten, en uit wel met een in mierzoete Kastelentaart. Lieve wil later door in misschien archeoloog worden en als uitje op tv gaan zij in en Abel de dan ook met op tv een metaaldetector op zoek op tv naar de van geschiedenis.

Nordin van heeft het op zijn overblijfjuf Caroline een uit tijd lang knap op lastig gemaakt met op zijn brutale gedrag. met Inmiddels hoeft hij niet meer een naar door de naschoolse opvang en wil een hij de juf tijdens alsnog bedanken. met Nordin heeft naar het zijn op overblijfjuf Caroline een tijd met lang knap lastig uit gemaakt met de zijn brutale gedrag. Hij op moest bijna op tv van de naschoolse opvang een af, maar na naar een paar door goede gesprekken gaat het het nu weer goed. Maar een nu hoeft de hij niet een meer na de in naschoolse opvang, dus om de uit juf te bedanken door maakt hij kleine schatjes op naar (petit fours) voor de een kinderen en door een grote schat uit voor Caroline.

Nina een en haar de ouders zijn sinds twee in jaar in de leer de bij de Jehova's het Getuige. De in mensen van de Koninkrijkszaal een geven haar veel steun een en gezelligheid. Daarom een uit wil Nina een religieuze het sterrentaart maken. Nina en haar met ouders op tv zijn sinds twee jaar in met de leer bij in de Jehova's Getuige. door Nina heeft het op altijd naar de haar de zin met de mensen van de de Koninkrijkszaal. met Zij geven met haar het gevoel dat een ze er helemaal tijdens bij hoort. Omdat ze met zo blij is op met de steun op tv en gezelligheid, bakt op zij voor hen een het religieuze naar sterrentaart.

Tijs' leven draait op in om turnen. Hij traint drie naar keer per week in op tv Heereveen wat het meer dan op een half uur rijden is naar vanaf zijn huis. in Zijn trainers zijn in heel belangrijk voor met hem. op tv Tijs houdt door niet van voetbal, een zoals alle andere jongens een uit het tijdens dorp. Zijn leven draait naar om turnen, en hij in is groot fan van de Epke Zonderland. het Tijs traint uit drie keer per uit week in van Heereveen wat meer in dan een half van uur rijden is een vanaf zijn huis. Zijn het trainers zijn heel belangrijk naar voor het hem.

Sharon heeft een uit heftige tijd achter op tv van de rug. Op van school ging het niet goed op tv en haar vader pleegde in een zelfmoord. Zij was boos en naar druk, maar haar moeder een en zus op waren geduldig en met hebben haar enorm op tv gesteund. Sharon heeft door een heftige tijd een achter het de rug. Op school ging in het niet goed en naar tijdens haar vader pleegde zelfmoord. Zij was in boos en op druk in die tijd, van op haar moeder en zus van waren geduldig. Ze hebben haar naar enorm gesteund. met Nu naar gaat alles weer door wat beter en wil naar ze met een de taart deze periode afsluiten. Haar van moeder het is Sloveense en dus een maakt Sharon van met Abel een originele in Sloveense een yoghurttaart.

Jo Anne op tv (9) wil een de taart maken voor Evelien, van een vriendin van uit haar tijdens moeder. Evelien staat door altijd voor ze klaar, ook het tijdens van de zwarte dagen. De moeder op tv van Jo Anne, door zat een tijdje door in de bijstand. een Jo Anne tijdens (9) wil een taart de maken voor tijdens Evelien, door een vriendin van haar moeder. Evelien het staat uit altijd voor ze naar klaar, ook het tijdens de zwarte dagen. tijdens De moeder van Jo Anne, in zat een naar tijdje het in de bijstand. Dat op was niet altijd gemakkelijk, maar op gelukkig met was daar Evelien. naar De moeder op van Jo Anne heeft inmiddels in weer een baan als op inseminator. met Het gaat dus een stuk op beter thuis in mede dankzij Evelien. van Jo Anne wil Evelien met hiervoor bedanken met met op tv een mega mooie op bloementaart.

juli 2017
23-07-2017 19:05

Mei Lan

Taarten van Abel - Mei Lan

Mei Lan wil een taart maken voor haar vader en moeder. Haar vader was heel bezorgd om Mei Lan, haar broer en haar moeder. Daar werd hij ook boos van. Daar heeft hij nu pillen voor. Daarom maakt Mei Lan een taart om die moeilijke tijd af te ...

16-07-2017 19:05

Isabella

Taarten van Abel - Isabella

Isabella (11) wil een taart maken voor haar bijzondere vriendin Latoya. Isabella reist met haar ouders mee met een circus en Latoya's ouders werken in een ander circus. Daarom kunnen ze elkaar niet zo vaak zien. Isabella maakt een mooie cir...

09-07-2017 19:00

Jahroy

Taarten van Abel - Jahroy

Jahroy (11) woont samen met zeven andere kinderen, twee honden en twee katten in een gezinshuis. Hij woont daar sinds hij vier was. Jahroy wil graag een taart maken voor zijn pleegmoeder Caroline.

02-07-2017 19:00

Elisa

Taarten van Abel - Elisa

Elisa's neef Sem heeft een moeilijke tijd thuis achter de rug. Omdat Elisa zich erg met hem verbonden voelt, verrast zij hem met een lief gedicht en een heerlijke lettertaart. Elisa's neef Sem heeft een moeilijke tijd thuis achter de rug. O...

25-06-2017 19:00

Stien

Taarten van Abel - Stien

Stien maakt een taart voor haar vriendin Sanne. Stien heeft onstuimige tijden achter de rug en verhuisde met haar tweelingbroer en moeder van hot naar her. Sanne was toen haar rots in de branding. Stien maakt een taart voor haar vriendin Sa...

18-06-2017 19:00

Fabio

Taarten van Abel - Fabio

Fabio wil een taart maken voor Bas en Rens. Fabio heeft zes jaar met zijn zus en moeder in Guatamala gewoond en is nu terug in Nederland. Zijn vrienden hebben al die tijd op hem gewacht.

11-06-2017 19:00

Ben

Taarten van Abel - Ben

Ben wil een taart maken voor de mensen van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij in IJmuiden. Zij redden met gevaar voor eigen leven de levens van andere mensen. Bens vader werkt er ook. Ben wil een taart maken voor de mensen van ...

04-06-2017 19:00

Denise

Taarten van Abel - Denise

Denise wil een taart maken voor haar vriendin Simone. Zij heeft het voor Denise opgenomen toen ze gepest werd op school met de drugsverslaving van haar vader.

28-05-2017 19:00

Agnes

Taarten van Abel - Agnes

Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar BFF (best friend forever) Tea. Hoewel zij al lange tijd door dik en dun hartsvriendinnen zijn, is Agnes niet altijd even aardig voor Tea. Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar ...

21-05-2017 19:05

Lieve

Taarten van Abel - Lieve

Lieve is haar vriend Gijs verloren aan hersenstamkanker. Toen Gijs ziek was kreeg hij natuurlijk alle aandacht. Maar nu wil ze zijn broer Bart in het zonnetje zetten met een mierzoete Kastelentaart. Lieve is haar vriend Gijs verloren aan he...

14-05-2017 09:50

Nordin

Taarten van Abel - Nordin

Nordin heeft het zijn overblijfjuf Caroline een tijd lang knap lastig gemaakt met zijn brutale gedrag. Inmiddels hoeft hij niet meer naar de naschoolse opvang en wil hij de juf alsnog bedanken. Nordin heeft het zijn overblijfjuf Caroline ee...

07-05-2017 09:50

Nina

Taarten van Abel - Nina

Nina en haar ouders zijn sinds twee jaar in de leer bij de Jehova's Getuige. De mensen van de Koninkrijkszaal geven haar veel steun en gezelligheid. Daarom wil Nina een religieuze sterrentaart maken. Nina en haar ouders zijn sinds twee jaar...

30-04-2017 09:50

Tijs

Taarten van Abel - Tijs

Tijs' leven draait om turnen. Hij traint drie keer per week in Heereveen wat meer dan een half uur rijden is vanaf zijn huis. Zijn trainers zijn heel belangrijk voor hem. Tijs houdt niet van voetbal, zoals alle andere jongens uit het dorp. ...

23-04-2017 09:50

Sharon

Taarten van Abel - Sharon

Sharon heeft een heftige tijd achter de rug. Op school ging het niet goed en haar vader pleegde zelfmoord. Zij was boos en druk, maar haar moeder en zus waren geduldig en hebben haar enorm gesteund. Sharon heeft een heftige tijd achter de r...

16-04-2017 14:00

Jo Anne

Taarten van Abel - Jo Anne

Jo Anne (9) wil een taart maken voor Evelien, een vriendin van haar moeder. Evelien staat altijd voor ze klaar, ook tijdens de zwarte dagen. De moeder van Jo Anne, zat een tijdje in de bijstand. Jo Anne (9) wil een taart maken voor Evelien,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 360
  • Laatste uitzending op 23-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord