Programma gemist?

Ryanne van (12) is door de jongste vrijwilligster op tv van het verzorgingshuis in Monnickendam. Ze naar zet de stoelen de klaar, deelt de uit glazen rond door en op tv is altijd in voor een gezellig in praatje. Ryanne door maakt met fruitschelpjes voor de bewoners met met een naar advocaatje erbij. Dat maakt de tongen op los en het van met open podium nog door gezelliger.

De vader van van een Lisa (12) is tijdens overleden. Hij had een alcoholprobleem. Lisa de heeft in gelukkig mooie foto's van op hem. Na zijn tijdens dood bleek dat in Lisa's vader nog het een dochter een en een zoon heeft het bij andere moeders. Lisa op van maakt de taart voor haar halfzus op tv en -broer met om samen van de goede kant van hun door op vader te herdenken.

Xaidry (10) het wil graag uit een taart door maken voor Destiny, zijn op tv buurmeisje en goeie op tv vriendin. Destiny is van zestien jaar en geslaagd voor in haar school. Xaidry in voelt vriendschap, door maar ook tijdens een beetje liefde voor haar. tijdens Hij tijdens wil haar een mooie op taart als naar cadeau geven.

Caitlyn wil een naar taart maken een voor haar zwemleraar naar Bas. Caitlyn uit is doof en moet in haar gehoorapparaatjes in in het zwembad de afdoen. Haar zwemleraar het is speciaal voor haar een naar gebarencursus uit gaan volgen om toch van met haar het te kunnen 'praten' het tijdens de les. Om met hem te bedanken het maakt ze op tv een zwembadtaart.

Rohan de wil een taart maken een voor zijn met moeder. Rohan heeft door met zijn moeder, oma tijdens en zusje een naar ernstig auto-ongeluk gehad. Gelukkig de heeft iedereen een het overleefd. een In het ziekenhuis vertelde de op tv dokter op tv dat de moeder van naar Rohan een een baby in haar buik van heeft.

Mei tijdens Lan wil een taart naar maken met voor haar vader op en moeder. Haar vader was heel de bezorgd tijdens om Mei Lan, haar met broer tijdens en haar moeder. Daar werd op hij ook boos van. het Daar heeft tijdens hij nu met pillen voor. Daarom maakt Mei van Lan een van taart om die moeilijke op tv de tijd af te uit sluiten.

Isabella het (11) wil een op tv taart maken met voor haar bijzondere vriendin Latoya. Isabella door in reist met haar van ouders mee met een een circus en Latoya's een ouders werken in naar een ander een circus. Daarom kunnen ze elkaar niet door de zo vaak zien. Isabella maakt een naar mooie circustaart voor met haar door vriendin.

Jahroy het (11) woont samen met naar zeven andere naar kinderen, twee een honden en twee katten in van een met gezinshuis. Hij woont daar op sinds hij vier was. Jahroy een wil graag naar een taart maken voor door zijn uit pleegmoeder Caroline.

Elisa's op neef Sem heeft een moeilijke op tv tijd thuis achter tijdens de de rug. Omdat Elisa tijdens zich erg met een hem verbonden voelt, verrast tijdens zij hem uit met een een lief gedicht en een heerlijke lettertaart. door Elisa's neef Sem met heeft een tijdens moeilijke tijd thuis op tv achter de rug. op tv Omdat Elisa met zich erg met de hem verbonden voelt, verrast in zij hem door met een lief van gedicht en een heerlijke door lettertaart. Sem door moet wel op tv eerst van de op letters het gedicht van maken, voordat hij mag gaan het smullen...

Stien maakt het een taart voor tijdens haar vriendin Sanne. het Stien heeft onstuimige een tijden achter in de rug en in verhuisde met haar tweelingbroer in en tijdens moeder van hot naar her. naar Sanne was toen op tv haar rots in een de branding. Stien maakt door een taart voor door haar vriendin tijdens Sanne. Stien heeft tijdens onstuimige op tijden achter de rug en in verhuisde met haar op tv tweelingbroer en naar moeder van in hot naar her. Tijdens die op periode is Sanne, een van stukje met ouder dan door Stien, een rots in met de branding voor haar gebleken. het Vandaar dat ze op tv met een Abel een van rots-in-de-branding-taart maakt van tijdens witte en pure door chocola.

Fabio wil een de taart maken door voor Bas op tv en Rens. uit Fabio heeft zes jaar met zijn naar zus het en moeder in Guatamala gewoond een en op tv is nu terug in op Nederland. Zijn naar vrienden hebben al die tijd tijdens op hem tijdens gewacht.

Ben de wil een taart maken voor het het de mensen van tijdens de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij in in IJmuiden. Zij redden in met gevaar voor een eigen van leven de levens door van andere mensen. tijdens Bens vader werkt er naar ook. Ben de wil een taart maken voor het de mensen van de met Koninklijke Nederlandse van Reddingsmaatschappij met in IJmuiden. Zij redden met uit gevaar voor eigen tijdens leven de op tv levens van andere mensen. tijdens Zijn vader werkt van bij de de Koninklijke Nederlandse uit Reddingsmaatschappij.

Denise naar wil een van taart maken voor met haar vriendin Simone. Zij heeft het met voor Denise door opgenomen toen ze gepest op werd op school op tv met tijdens de drugsverslaving van haar in vader.

Agnes in maakt een frisse in vriendschapstaart voor haar BFF een (best friend het forever) Tea. Hoewel zij al in uit lange tijd door naar dik en dun in hartsvriendinnen zijn, is naar Agnes niet altijd de even aardig voor Tea. op tv Agnes maakt een frisse naar vriendschapstaart voor haar BFF de (best friend forever) in Tea. Hoewel op zij op tv al lange tijd door dik en in dun hartsvriendinnen op tv zijn, is Agnes niet van altijd even door aardig voor Tea. Nu van zij beiden het een nieuwe fase een in hun leven tegemoet tijdens uit gaan, namelijk naar de middelbare, wil naar zij het Tea laten weten hoe bijzonder van hun vriendschap voor de haar op is.

Lieve uit is haar vriend van Gijs verloren van aan hersenstamkanker. Toen Gijs ziek was het kreeg hij met natuurlijk alle aandacht. Maar de nu in wil ze zijn broer Bart uit op tv in het zonnetje het zetten met een mierzoete een Kastelentaart. Lieve is haar de vriend Gijs verloren aan het hersenstamkanker. het Toen Gijs de ziek was kreeg hij van natuurlijk alle aandacht. Maar nu op wil van ze zijn naar broer Bart in het zonnetje naar zetten, en van wel met een tijdens mierzoete Kastelentaart. het Lieve wil later misschien het archeoloog worden en als uitje naar gaan zij met en Abel dan een ook tijdens met een metaaldetector op zoek van naar de door geschiedenis.

november 2017
27-08-2017 18:30

Ryanne

Taarten van Abel - Ryanne

Ryanne (12) is de jongste vrijwilligster van het verzorgingshuis in Monnickendam. Ze zet de stoelen klaar, deelt de glazen rond en is altijd in voor een gezellig praatje. Ryanne maakt fruitschelpjes voor de bewoners met een advocaatje erbij...

20-08-2017 19:05

Lisa

Taarten van Abel - Lisa

De vader van Lisa (12) is overleden. Hij had een alcoholprobleem. Lisa heeft gelukkig mooie foto's van hem. Na zijn dood bleek dat Lisa's vader nog een dochter en een zoon heeft bij andere moeders. Lisa maakt de taart voor haar halfzus en -...

13-08-2017 19:05

Xaidry

Taarten van Abel - Xaidry

Xaidry (10) wil graag een taart maken voor Destiny, zijn buurmeisje en goeie vriendin. Destiny is zestien jaar en geslaagd voor haar school. Xaidry voelt vriendschap, maar ook een beetje liefde voor haar. Hij wil haar een mooie taart als ca...

06-08-2017 19:05

Caitlyn

Taarten van Abel - Caitlyn

Caitlyn wil een taart maken voor haar zwemleraar Bas. Caitlyn is doof en moet haar gehoorapparaatjes in het zwembad afdoen. Haar zwemleraar is speciaal voor haar een gebarencursus gaan volgen om toch met haar te kunnen 'praten' tijdens de l...

30-07-2017 19:05

Rohan

Taarten van Abel - Rohan

Rohan wil een taart maken voor zijn moeder. Rohan heeft met zijn moeder, oma en zusje een ernstig auto-ongeluk gehad. Gelukkig heeft iedereen het overleefd. In het ziekenhuis vertelde de dokter dat de moeder van Rohan een baby in haar buik ...

23-07-2017 19:05

Mei Lan

Taarten van Abel - Mei Lan

Mei Lan wil een taart maken voor haar vader en moeder. Haar vader was heel bezorgd om Mei Lan, haar broer en haar moeder. Daar werd hij ook boos van. Daar heeft hij nu pillen voor. Daarom maakt Mei Lan een taart om die moeilijke tijd af te ...

16-07-2017 19:05

Isabella

Taarten van Abel - Isabella

Isabella (11) wil een taart maken voor haar bijzondere vriendin Latoya. Isabella reist met haar ouders mee met een circus en Latoya's ouders werken in een ander circus. Daarom kunnen ze elkaar niet zo vaak zien. Isabella maakt een mooie cir...

09-07-2017 19:00

Jahroy

Taarten van Abel - Jahroy

Jahroy (11) woont samen met zeven andere kinderen, twee honden en twee katten in een gezinshuis. Hij woont daar sinds hij vier was. Jahroy wil graag een taart maken voor zijn pleegmoeder Caroline.

02-07-2017 19:00

Elisa

Taarten van Abel - Elisa

Elisa's neef Sem heeft een moeilijke tijd thuis achter de rug. Omdat Elisa zich erg met hem verbonden voelt, verrast zij hem met een lief gedicht en een heerlijke lettertaart. Elisa's neef Sem heeft een moeilijke tijd thuis achter de rug. O...

25-06-2017 19:00

Stien

Taarten van Abel - Stien

Stien maakt een taart voor haar vriendin Sanne. Stien heeft onstuimige tijden achter de rug en verhuisde met haar tweelingbroer en moeder van hot naar her. Sanne was toen haar rots in de branding. Stien maakt een taart voor haar vriendin Sa...

18-06-2017 19:00

Fabio

Taarten van Abel - Fabio

Fabio wil een taart maken voor Bas en Rens. Fabio heeft zes jaar met zijn zus en moeder in Guatamala gewoond en is nu terug in Nederland. Zijn vrienden hebben al die tijd op hem gewacht.

11-06-2017 19:00

Ben

Taarten van Abel - Ben

Ben wil een taart maken voor de mensen van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij in IJmuiden. Zij redden met gevaar voor eigen leven de levens van andere mensen. Bens vader werkt er ook. Ben wil een taart maken voor de mensen van ...

04-06-2017 19:00

Denise

Taarten van Abel - Denise

Denise wil een taart maken voor haar vriendin Simone. Zij heeft het voor Denise opgenomen toen ze gepest werd op school met de drugsverslaving van haar vader.

28-05-2017 19:00

Agnes

Taarten van Abel - Agnes

Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar BFF (best friend forever) Tea. Hoewel zij al lange tijd door dik en dun hartsvriendinnen zijn, is Agnes niet altijd even aardig voor Tea. Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar ...

21-05-2017 19:05

Lieve

Taarten van Abel - Lieve

Lieve is haar vriend Gijs verloren aan hersenstamkanker. Toen Gijs ziek was kreeg hij natuurlijk alle aandacht. Maar nu wil ze zijn broer Bart in het zonnetje zetten met een mierzoete Kastelentaart. Lieve is haar vriend Gijs verloren aan he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 365
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord