Programma gemist?

Asma uit (11) wil graag een het taart met maken voor Mounssif, die op in het azc altijd op leuke activiteiten organiseert voor de in de kinderen. Asma is met op haar op tv ouders en broer gevlucht tijdens uit Iran en woont al met drie op jaar in Nederland in in asielzoekerscentra. Mounssif organiseert het leuke van uitjes voor de het kinderen, zoals een bezoekje aan een de op dierentuin of paardrijden op een manege op in de buurt. op Ze wil een het Friese blingblingtaart op voor Mounssif maken, met omdat ze op tv hem voor de een uitjes wil uit bedanken.

Zedd op tv (11) wil graag een tijdens taart maken tijdens voor zijn twee op juffen Mirjam en Kim het van in zijn nieuwe school. Zij van hebben hem de enorm geholpen weer een naar gelukkig kind te worden. Zedd uit is hoogbegaafd en op tv op zijn een vorige basisschool werd hij van niet op begrepen. Hij deed zich de dommer voor, maar het kreeg uit van frustratie grote op woedeaanvallen en wilde zijn van ouders en zichzelf met iets aandoen. Zedd wil een in tijdens bedanktaart maken met hartjes en van een regenboog uit voor zijn de juffen, want hij uit heeft zijn leven op weer terug.

Maud door (11) wil graag een in taart voor haar vader tijdens Joost maken. uit Haar ouders op zijn gescheiden, omdat een haar moeder verliefd een werd op een vrouw. Maud tijdens in vond eerst dat haar ouders gewoon in bij uit elkaar kunnen blijven, want ze door met hadden nooit ruzie. Nu op snapt Maud met het beter. Inmiddels woont haar moeder tijdens samen met het haar uit vriendin. Ze wil haar vader troosten uit een met een taart met varkens, want naar dat vindt haar het een vader, net als met Maud, grappige dieren.

Christofor (10) naar wil graag een een taart maken voor de door familie de De Bruine. Christofor woont met sinds vijf jaar in de Nederland met het zijn uit moeder Tatiana. Ze komen uit Roemenië op tv tijdens en de hele familie woont daar uit nog. in In het begin zijn ze op opgevangen een door de familie De op tv Bruine en hebben het ze een jaar uit op hun camping door gewoond. Christofor wil een een Roemenië-taart maken, omdat in de camping de hem doet denken aan het in het platteland van Roemenië, waar hij op elke zomer zijn op familie uit opzoekt.

Ninthe (10) wil in graag een uit taart maken uit voor de op tv ouders van haar tijdens overleden vriendin Luna. Luna had een door zeldzame vorm van op kanker op en Ninthe in mist haar beste vriendin enorm. Vanaf op tv de peuterspeelzaal zaten tijdens ze bij elkaar het in de in klas, het maar ook in door het zelfde hockeyteam en ze een vierden samen in vakanties. De ouders van Luna door naar hebben altijd goed voor Luna tijdens gezorgd en daarom wil een tijdens Ninthe voor hen een herinneringstaart maken van met sterren, de in maan en de olifanten, een want daar hield de Luna zo van.

Ricardo (10) de wil graag een taart uit maken de voor zijn moeder van Claudia, want uit hij is erg gepest op de zijn oude basisschool en de dat de reageerde hij uit af op zijn moeder. Hij op zegt in zijn boosheid op tv dan op lelijke dingen tegen haar door en daar uit heeft hij nu spijt een van. Net in als zijn moeder naar houdt Ricardo van diamond-painting en het hij wil de een taart maken met het daarop naar zijn motto: 'na regen komt tijdens door zonneschijn'.

Jacky (10) wil op tv graag een door taart maken voor G uit uit Gambia, op tv de een nieuwe vriend van haar Nederlandse moeder. uit van Haar Gambiaanse moeder is overleden aan naar aids toen op tv Jacky een baby was op en daarna is op tv Jacky geadopteerd door met haar Nederlandse moeder. een het Jacky heeft hiv gekregen tijdens haar tijdens geboorte. Gelukkig heeft het ze tijdens daar weinig last van, met omdat ze pillen van krijgt. G heeft net naar zijn inburgeringsexamen door gehaald en woont naar nu in op Nederland op hun boerderij. Jacky tijdens wil voor het hem van een welkomstaart maken met van Afrika en Nederland met erop.

Ramses (10) wil op tv graag een het taart maken een voor zijn een beste vriend Sjim. Ramses had twee van jaar geleden een van ernstige angststoornis. Hij met liep door zelfs weg uit de uit klas. Zijn beste vriend de Sjim heeft door hem altijd gesteund. op Ramses zit nu op de speciaal in onderwijs en het gaat de heel goed. Sjim zit uit in nog op de oude een school, maar ze zien van elkaar wekelijks met tijdens judo en daarom wil uit door Ramses een judo-taart voor uit hem maken.

Marleen (9) wil door graag een de taart maken voor haar het tante Leonie, het want die heeft tijdens haar en tijdens haar broer Arne zo goed uit tijdens opgevangen, nadat haar uit vader een eind aan naar zijn leven had gemaakt. met Iedereen was geschokt na een uit de zelfdoding van Marleens op tv vader en de tante Leonie was een grote in steun voor het de gezin. Een het grote hartjestaart op met daarop microfoons, want Leonie houdt in van zingen, met heeft ze wel op verdiend.

Vince (11) op wil een met taart maken voor zijn uit opa Jan, die op ook het zijn beste vriend is. De op oma van Vince is door net overleden en met opa is in erg verdrietig. Vince in woont alleen met op tv zijn een moeder, want zijn van vader liep weg toen Vince drie tijdens de dagen oud was. Gelukkig in woonden zijn grootouders om tijdens de hoek en hebben de zij altijd het veel geholpen. een Vince wil zijn een opa opvrolijken door met een Ajax & vissen-taart, want een dat van zijn de hobbies van tijdens zijn uit opa.

Puck (10) wil met een taart door voor haar vriendin Rosa op Lena maken. naar Ze hebben op tv elkaar ontmoet een op het Regenboogkamp, een op tv kamp voor kinderen van die een dierbare verloren hebben van en daar lotgenoten het kunnen een ontmoeten. Puck heeft haar broer het in Kick verloren en de moeder van een Rosa door Lena is overleden. tijdens Puck heeft bewondering voor de de stoere Rosa Lena op en daarom wil van in ze een paardentaart maken, tijdens want Rosa met Lena houdt van een paardrijden.

Abel gaat een op met bezoek bij Sheayan (12) uit die graag een door taart wil maken voor van zijn pleegtantes Radha de en naar Bianca, bij wie hij al op tv een jaar in op huis woont. naar Sheayan gaat in niet naar school, omdat uit hij ernstige woedeaanvallen heeft. een Zijn tantes zijn een van grote steun voor de op hem en zijn moeder, en sinds tijdens hij bij hen tijdens woont, op tv gaat het het beter. Hij wil naar een Suriname-taart maken met een naar huis in het van groen, omdat op zijn tantes in Suriname gewoond tijdens hebben en de dromen van een huis het naar op het platteland.

Eva (10) een wil graag met een taart maken op tv voor haar uit beste vriendin Mijs. Ze hebben ruzie de omdat Eva op een liefdesbrief heeft in gestuurd op aan haar grote liefde, met de achttienjarige juf-stagiaire van de de op BSO, en daar op tv was Mijs op tegen. Sindsdien door is de vriendschap in bekoeld. de Eva wil graag het een eenhoorntaart maken, omdat uit Mijs van eenhoorns een houdt en de Eva hoopt dat uit door de taart de vriendschap tijdens weer als vanouds het wordt.

Yens (11) wil de een taart door maken voor het zijn stiefvader en stieffamilie. een Yens voelt zich in niet zo naar snel op z'n gemak op tv bij mensen. Aan van de hand van van een van eigen bedacht Excelbestand houdt hij tijdens overzicht over de bij wie hij zich een goed op tv voelt. Bij zijn in nieuwe familie kan Yens zichzelf in zijn en dat met vindt hij heel op erg fijn. op tv Later wil Yens modeontwerper worden, uit een dus met een eigen ontworpen taart het wil hij het zijn nieuwe het familie bedanken en tijdens verwelkomen!

Tygo op (10) wil een taart in maken voor de zijn opa Harry. Sinds naar zijn een oma overleden is door ziet hij opa Harry veel minder. op tv naar Tygo is namelijk verhuisd van Amsterdam-West van naar Amsterdam-Noord. op Daar woont Tygo op tv met op zijn stiefvader en uit gezellig veel dieren in de huis. Tygo mist uit zijn opa en tijdens oma en uit wil opa troosten, omdat hij op erg verdrietig in is. Opa heeft de elke dag op bardienst bij de tennisvereniging en daarom op wil Tygo met een tennistaart in maken.

mei 2019
07-04-2019 09:15

Asma

Taarten van Abel - Asma

Asma (11) wil graag een taart maken voor Mounssif, die op het azc altijd leuke activiteiten organiseert voor de kinderen. Asma is met haar ouders en broer gevlucht uit Iran en woont al drie jaar in Nederland in asielzoekerscentra. Mounssif ...

31-03-2019 09:15

Zedd

Taarten van Abel - Zedd

Zedd (11) wil graag een taart maken voor zijn twee juffen Mirjam en Kim van zijn nieuwe school. Zij hebben hem enorm geholpen weer een gelukkig kind te worden. Zedd is hoogbegaafd en op zijn vorige basisschool werd hij niet begrepen. Hij de...

24-03-2019 10:15

Maud

Taarten van Abel - Maud

Maud (11) wil graag een taart voor haar vader Joost maken. Haar ouders zijn gescheiden, omdat haar moeder verliefd werd op een vrouw. Maud vond eerst dat haar ouders gewoon bij elkaar kunnen blijven, want ze hadden nooit ruzie. Nu snapt Mau...

17-03-2019 10:20

Christofor

Taarten van Abel - Christofor

Christofor (10) wil graag een taart maken voor de familie De Bruine. Christofor woont sinds vijf jaar in Nederland met zijn moeder Tatiana. Ze komen uit Roemenië en de hele familie woont daar nog. In het begin zijn ze opgevangen door de fam...

10-03-2019 10:15

Ninthe

Taarten van Abel - Ninthe

Ninthe (10) wil graag een taart maken voor de ouders van haar overleden vriendin Luna. Luna had een zeldzame vorm van kanker en Ninthe mist haar beste vriendin enorm. Vanaf de peuterspeelzaal zaten ze bij elkaar in de klas, maar ook in het ...

03-03-2019 10:15

Ricardo

Taarten van Abel - Ricardo

Ricardo (10) wil graag een taart maken voor zijn moeder Claudia, want hij is erg gepest op zijn oude basisschool en dat reageerde hij af op zijn moeder. Hij zegt in zijn boosheid dan lelijke dingen tegen haar en daar heeft hij nu spijt van....

24-02-2019 09:50

Jacky

Taarten van Abel - Jacky

Jacky (10) wil graag een taart maken voor G uit Gambia, de nieuwe vriend van haar Nederlandse moeder. Haar Gambiaanse moeder is overleden aan aids toen Jacky een baby was en daarna is Jacky geadopteerd door haar Nederlandse moeder. Jacky he...

17-02-2019 10:20

Ramses

Taarten van Abel - Ramses

Ramses (10) wil graag een taart maken voor zijn beste vriend Sjim. Ramses had twee jaar geleden een ernstige angststoornis. Hij liep zelfs weg uit de klas. Zijn beste vriend Sjim heeft hem altijd gesteund. Ramses zit nu op speciaal onderwij...

10-02-2019 10:20

Marleen

Taarten van Abel - Marleen

Marleen (9) wil graag een taart maken voor haar tante Leonie, want die heeft haar en haar broer Arne zo goed opgevangen, nadat haar vader een eind aan zijn leven had gemaakt. Iedereen was geschokt na de zelfdoding van Marleens vader en tant...

03-02-2019 10:20

Vince

Taarten van Abel - Vince

Vince (11) wil een taart maken voor zijn opa Jan, die ook zijn beste vriend is. De oma van Vince is net overleden en opa is erg verdrietig. Vince woont alleen met zijn moeder, want zijn vader liep weg toen Vince drie dagen oud was. Gelukkig...

27-01-2019 10:20

Puck

Taarten van Abel - Puck

Puck (10) wil een taart voor haar vriendin Rosa Lena maken. Ze hebben elkaar ontmoet op het Regenboogkamp, een kamp voor kinderen die een dierbare verloren hebben en daar lotgenoten kunnen ontmoeten. Puck heeft haar broer Kick verloren en d...

20-01-2019 10:15

Sheayan

Taarten van Abel - Sheayan

Abel gaat op bezoek bij Sheayan (12) die graag een taart wil maken voor zijn pleegtantes Radha en Bianca, bij wie hij al een jaar in huis woont. Sheayan gaat niet naar school, omdat hij ernstige woedeaanvallen heeft. Zijn tantes zijn een gr...

13-01-2019 10:20

Eva

Taarten van Abel - Eva

Eva (10) wil graag een taart maken voor haar beste vriendin Mijs. Ze hebben ruzie omdat Eva een liefdesbrief heeft gestuurd aan haar grote liefde, de achttienjarige juf-stagiaire van de BSO, en daar was Mijs op tegen. Sindsdien is de vriend...

08-04-2018 10:15

Yens

Taarten van Abel - Yens

Yens (11) wil een taart maken voor zijn stiefvader en stieffamilie. Yens voelt zich niet zo snel op z'n gemak bij mensen. Aan de hand van een eigen bedacht Excelbestand houdt hij overzicht over bij wie hij zich goed voelt. Bij zijn nieuwe f...

01-04-2018 10:20

Tygo

Taarten van Abel - Tygo

Tygo (10) wil een taart maken voor zijn opa Harry. Sinds zijn oma overleden is ziet hij opa Harry veel minder. Tygo is namelijk verhuisd van Amsterdam-West naar Amsterdam-Noord. Daar woont Tygo met zijn stiefvader en gezellig veel dieren in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 406
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord