Programma gemist?

Asma (11) de wil graag een op tv taart door maken voor Mounssif, die op een het azc het altijd leuke activiteiten organiseert uit voor de de kinderen. Asma is de met haar van ouders en broer gevlucht uit met Iran en woont al de drie een jaar in tijdens Nederland in asielzoekerscentra. Mounssif in organiseert leuke uitjes voor de de kinderen, met zoals een bezoekje aan van de dierentuin of in paardrijden op een manege het in op tv de buurt. Ze wil op een Friese op tv blingblingtaart voor Mounssif maken, omdat een ze hem op tv voor de uitjes door wil het bedanken.

Zedd het (11) wil graag tijdens een taart naar maken voor zijn twee juffen uit Mirjam en Kim van van zijn nieuwe de school. Zij hebben van hem een enorm geholpen weer een van gelukkig kind te worden. Zedd naar is op hoogbegaafd en op zijn vorige tijdens basisschool werd naar hij niet met begrepen. Hij deed zich uit dommer voor, maar van kreeg uit de frustratie grote tijdens woedeaanvallen en wilde zijn op tv ouders en zichzelf van iets aandoen. een Zedd wil een bedanktaart maken met in hartjes en de een regenboog voor zijn van juffen, want op tv hij heeft zijn leven op weer tijdens terug.

Maud (11) op wil graag een taart de voor haar vader met uit Joost maken. Haar ouders naar zijn gescheiden, omdat haar moeder op verliefd een werd op een vrouw. op tv Maud vond eerst tijdens dat in haar ouders gewoon bij op elkaar kunnen in blijven, want ze hadden nooit ruzie. het Nu op snapt Maud het beter. Inmiddels door woont haar door moeder naar samen met haar vriendin. Ze wil door haar tijdens vader troosten met tijdens een taart met varkens, want naar dat vindt een haar vader, op tv net als Maud, grappige met dieren.

Christofor met (10) wil naar graag een taart maken voor de de familie De Bruine. de door Christofor woont sinds het vijf jaar in Nederland met zijn uit moeder naar Tatiana. Ze in komen uit Roemenië in en de hele familie op woont daar nog. met In het begin zijn ze van opgevangen door de van familie op tv De Bruine en hebben met ze een met jaar op hun camping uit gewoond. Christofor wil door een Roemenië-taart in maken, omdat de camping hem in doet denken het aan het platteland van naar Roemenië, uit waar hij elke op tv zomer zijn familie op opzoekt.

Ninthe naar (10) wil graag een in taart maken voor uit de ouders van haar van overleden vriendin Luna. op tv door Luna had een zeldzame vorm uit van kanker en het Ninthe mist haar een beste vriendin enorm. Vanaf van de peuterspeelzaal het zaten ze bij tijdens elkaar in de met klas, maar ook in van het zelfde op hockeyteam en ze in vierden samen een vakanties. De ouders van van Luna hebben op altijd goed voor Luna gezorgd door en daarom het wil Ninthe voor naar hen een herinneringstaart maken de met sterren, de de maan en olifanten, naar want uit daar hield Luna zo door van.

Ricardo (10) van wil graag het een taart maken voor zijn uit moeder Claudia, een want hij is erg van gepest op zijn het tijdens oude basisschool en dat reageerde op tv hij af op zijn de moeder. Hij van zegt uit in zijn boosheid dan lelijke op dingen naar tegen haar en daar heeft de hij op nu spijt van. Net als de zijn moeder houdt de Ricardo van diamond-painting en tijdens hij uit wil een taart maken door met daarop zijn motto: tijdens 'na regen komt op het zonneschijn'.

Jacky (10) wil door in graag een taart maken voor G naar uit Gambia, de uit nieuwe vriend het van haar Nederlandse naar moeder. Haar van Gambiaanse moeder is overleden aan door aids door toen Jacky een baby van was tijdens en daarna is Jacky van geadopteerd door haar Nederlandse moeder. van tijdens Jacky heeft hiv gekregen tijdens tijdens haar geboorte. Gelukkig naar heeft van ze daar weinig last van, omdat op tv ze pillen tijdens krijgt. G op heeft net zijn inburgeringsexamen gehaald op tv en woont uit nu in Nederland op tijdens hun een boerderij. Jacky wil op tv voor hem op tv een welkomstaart maken op tv met Afrika en Nederland op tv erop.

Ramses (10) wil op tv graag een de taart op maken voor zijn beste vriend Sjim. op Ramses had twee naar jaar geleden een tijdens ernstige angststoornis. Hij in op liep zelfs weg uit door de klas. Zijn beste vriend tijdens Sjim heeft hem het altijd een gesteund. Ramses op zit nu op tijdens speciaal onderwijs en het gaat heel een goed. Sjim zit op tv nog op op de oude school, maar met in ze zien elkaar wekelijks tijdens judo op en daarom een wil Ramses naar een judo-taart voor in hem maken.

Marleen van (9) wil graag een naar taart maken naar voor haar tante het Leonie, want die heeft van haar een en haar broer Arne zo op tv goed opgevangen, nadat haar uit vader een de eind aan op zijn leven van had gemaakt. Iedereen in was geschokt na de zelfdoding de van tijdens Marleens vader en tijdens tante Leonie was naar een grote steun op tv voor het gezin. Een grote hartjestaart in met daarop uit microfoons, van want Leonie houdt van zingen, heeft van ze wel met verdiend.

Vince op (11) wil een taart de maken tijdens voor zijn opa Jan, die ook op tv zijn beste vriend het is. van De oma van Vince is op tv net tijdens overleden en opa is erg op tv verdrietig. Vince met woont alleen met van zijn moeder, want in zijn vader liep een weg toen de Vince drie op tv dagen oud was. met Gelukkig woonden zijn grootouders om met de hoek en op tv hebben zij altijd veel in geholpen. Vince een wil zijn in opa opvrolijken de met een Ajax & het vissen-taart, want dat zijn de een hobbies door van zijn op tv opa.

Puck (10) wil door een door taart voor haar vriendin uit Rosa Lena maken. Ze door hebben van elkaar ontmoet op een het Regenboogkamp, naar een kamp voor kinderen die naar een dierbare verloren naar hebben uit en daar lotgenoten kunnen ontmoeten. Puck de heeft haar uit broer Kick verloren en van in de moeder van Rosa naar Lena is overleden. Puck heeft tijdens bewondering voor de de een stoere Rosa Lena en daarom naar wil uit ze een paardentaart maken, door want Rosa Lena houdt uit van door paardrijden.

Abel gaat op door bezoek bij Sheayan het (12) die graag van het een taart wil het maken voor zijn pleegtantes Radha en in een Bianca, bij wie hij naar al een jaar op in huis tijdens woont. Sheayan gaat met niet naar school, tijdens omdat hij ernstige woedeaanvallen heeft. uit Zijn tantes zijn een het tijdens grote steun voor hem en zijn van moeder, en sinds met hij bij een hen woont, gaat het een beter. Hij wil van het een Suriname-taart maken met een huis naar in van het groen, omdat zijn van tantes in Suriname uit gewoond hebben en door dromen tijdens van een huis tijdens op het platteland.

Eva in (10) wil graag een tijdens taart maken voor met haar beste vriendin Mijs. op tv Ze hebben ruzie op tv omdat Eva door een liefdesbrief heeft naar gestuurd aan haar grote van liefde, de met achttienjarige juf-stagiaire van de een BSO, en daar van was Mijs van op tegen. Sindsdien naar is de vriendschap naar bekoeld. op Eva wil graag op tv een eenhoorntaart maken, omdat Mijs van van eenhoorns houdt en in Eva hoopt met dat van door de taart de vriendschap op weer het als vanouds wordt.

Yens (11) wil op tv een taart in maken in voor zijn stiefvader en met stieffamilie. Yens voelt door zich niet zo snel op in z'n gemak tijdens bij mensen. op tv Aan de hand van een een eigen bedacht Excelbestand door houdt hij overzicht het door over bij wie een hij zich goed voelt. een Bij zijn naar nieuwe familie kan uit Yens zichzelf zijn en naar dat vindt hij heel erg de fijn. Later in wil Yens modeontwerper worden, een dus met het een een eigen ontworpen taart wil hij op zijn nieuwe familie bedanken het en op verwelkomen!

Tygo tijdens (10) wil een taart maken in voor zijn het opa Harry. met Sinds zijn oma overleden de is ziet hij tijdens opa van Harry veel minder. Tygo de is namelijk de verhuisd van Amsterdam-West een naar Amsterdam-Noord. Daar woont Tygo van met zijn van stiefvader en gezellig in veel dieren tijdens in huis. Tygo mist zijn uit opa en met oma en wil opa troosten, in uit omdat hij erg op tv verdrietig is. Opa heeft elke naar dag bardienst bij de het tennisvereniging en daarom met wil van Tygo een tennistaart het maken.

maart 2020
07-04-2019 09:15

Asma

Taarten van Abel - Asma

Asma (11) wil graag een taart maken voor Mounssif, die op het azc altijd leuke activiteiten organiseert voor de kinderen. Asma is met haar ouders en broer gevlucht uit Iran en woont al drie jaar in Nederland in asielzoekerscentra. Mounssif ...

31-03-2019 09:15

Zedd

Taarten van Abel - Zedd

Zedd (11) wil graag een taart maken voor zijn twee juffen Mirjam en Kim van zijn nieuwe school. Zij hebben hem enorm geholpen weer een gelukkig kind te worden. Zedd is hoogbegaafd en op zijn vorige basisschool werd hij niet begrepen. Hij de...

24-03-2019 10:15

Maud

Taarten van Abel - Maud

Maud (11) wil graag een taart voor haar vader Joost maken. Haar ouders zijn gescheiden, omdat haar moeder verliefd werd op een vrouw. Maud vond eerst dat haar ouders gewoon bij elkaar kunnen blijven, want ze hadden nooit ruzie. Nu snapt Mau...

17-03-2019 10:20

Christofor

Taarten van Abel - Christofor

Christofor (10) wil graag een taart maken voor de familie De Bruine. Christofor woont sinds vijf jaar in Nederland met zijn moeder Tatiana. Ze komen uit Roemenië en de hele familie woont daar nog. In het begin zijn ze opgevangen door de fam...

10-03-2019 10:15

Ninthe

Taarten van Abel - Ninthe

Ninthe (10) wil graag een taart maken voor de ouders van haar overleden vriendin Luna. Luna had een zeldzame vorm van kanker en Ninthe mist haar beste vriendin enorm. Vanaf de peuterspeelzaal zaten ze bij elkaar in de klas, maar ook in het ...

03-03-2019 10:15

Ricardo

Taarten van Abel - Ricardo

Ricardo (10) wil graag een taart maken voor zijn moeder Claudia, want hij is erg gepest op zijn oude basisschool en dat reageerde hij af op zijn moeder. Hij zegt in zijn boosheid dan lelijke dingen tegen haar en daar heeft hij nu spijt van....

24-02-2019 09:50

Jacky

Taarten van Abel - Jacky

Jacky (10) wil graag een taart maken voor G uit Gambia, de nieuwe vriend van haar Nederlandse moeder. Haar Gambiaanse moeder is overleden aan aids toen Jacky een baby was en daarna is Jacky geadopteerd door haar Nederlandse moeder. Jacky he...

17-02-2019 10:20

Ramses

Taarten van Abel - Ramses

Ramses (10) wil graag een taart maken voor zijn beste vriend Sjim. Ramses had twee jaar geleden een ernstige angststoornis. Hij liep zelfs weg uit de klas. Zijn beste vriend Sjim heeft hem altijd gesteund. Ramses zit nu op speciaal onderwij...

10-02-2019 10:20

Marleen

Taarten van Abel - Marleen

Marleen (9) wil graag een taart maken voor haar tante Leonie, want die heeft haar en haar broer Arne zo goed opgevangen, nadat haar vader een eind aan zijn leven had gemaakt. Iedereen was geschokt na de zelfdoding van Marleens vader en tant...

03-02-2019 10:20

Vince

Taarten van Abel - Vince

Vince (11) wil een taart maken voor zijn opa Jan, die ook zijn beste vriend is. De oma van Vince is net overleden en opa is erg verdrietig. Vince woont alleen met zijn moeder, want zijn vader liep weg toen Vince drie dagen oud was. Gelukkig...

27-01-2019 10:20

Puck

Taarten van Abel - Puck

Puck (10) wil een taart voor haar vriendin Rosa Lena maken. Ze hebben elkaar ontmoet op het Regenboogkamp, een kamp voor kinderen die een dierbare verloren hebben en daar lotgenoten kunnen ontmoeten. Puck heeft haar broer Kick verloren en d...

20-01-2019 10:15

Sheayan

Taarten van Abel - Sheayan

Abel gaat op bezoek bij Sheayan (12) die graag een taart wil maken voor zijn pleegtantes Radha en Bianca, bij wie hij al een jaar in huis woont. Sheayan gaat niet naar school, omdat hij ernstige woedeaanvallen heeft. Zijn tantes zijn een gr...

13-01-2019 10:20

Eva

Taarten van Abel - Eva

Eva (10) wil graag een taart maken voor haar beste vriendin Mijs. Ze hebben ruzie omdat Eva een liefdesbrief heeft gestuurd aan haar grote liefde, de achttienjarige juf-stagiaire van de BSO, en daar was Mijs op tegen. Sindsdien is de vriend...

08-04-2018 10:15

Yens

Taarten van Abel - Yens

Yens (11) wil een taart maken voor zijn stiefvader en stieffamilie. Yens voelt zich niet zo snel op z'n gemak bij mensen. Aan de hand van een eigen bedacht Excelbestand houdt hij overzicht over bij wie hij zich goed voelt. Bij zijn nieuwe f...

01-04-2018 10:20

Tygo

Taarten van Abel - Tygo

Tygo (10) wil een taart maken voor zijn opa Harry. Sinds zijn oma overleden is ziet hij opa Harry veel minder. Tygo is namelijk verhuisd van Amsterdam-West naar Amsterdam-Noord. Daar woont Tygo met zijn stiefvader en gezellig veel dieren in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 406
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!