Programma gemist?

Cynthia (10) wil in een taart maken uit voor haar vader een Steve. tijdens Twee jaar geleden naar is Cynthia met het haar vader, broer en broertjes van vanuit naar Oeganda naar Nederland het gevlucht. Haar van vader doet een juridische met opleiding in Den Haag naar en tijdens is daar heel uit druk mee. Ze is heel in blij dat naar haar vader, door ondanks dat hij druk is, zo uit door goed voor hen op tv zorgt en wil hem daarvoor door bedanken met door een mooie het hartentaart!

Lisa (11) wil uit het graag een taart maken voor een juf Anita. uit Anita heeft Lisa op geholpen met haar diabetes. het Lisa het heeft een pomp een en heeft een hele een tijd moeten het huilen als deze in vervangen moest worden. op tv Omdat de moeder naar van Lisa depressief is, heeft zij met gevraagd of in de met juf kon helpen. Daarom nam met Anita dit naar op zich. Lisa uit is heel blij dat juf op Anita haar zo met goed heeft het geholpen en wil haar in bedanken met in een op tv olifantentaart!

Isaï (12) van wil graag een een taart maken voor uit zijn stiefvader Mario. Mario op tv door is heel erg lief voor zijn de tijdens moeder, broer, broertje en natuurlijk ook uit voor uit hem. Hij is daar heel op dankbaar voor. in Ieder jaar het gaan ze samen naar Comic een Con en uit later wil Isaï op een eigen tijdens bedrijf beginnen, waar Mario dan van het mag komen werken. Mario is fotograaf tijdens door en daarom wil tijdens Isaï hem bedanken een met een heuse tijdens camerataart!

Felicia (9) de wil een taart een maken voor haar in vader, naar Florian. Hij heeft toen hij een klein was het een heel zwaar leven gehad. met Haar van vader is door door zijn moeder op tv achtergelaten in een hotel, door waardoor hij naar naar een kindertehuis met moest. Felicia en haar vader de lijken heel uit erg op elkaar en van hebben daardoor in vaak ruzie. uit Felicia vindt dat heel erg vervelend in en wil graag door haar vader in tijdens op tv het zonnetje zetten met een uit ADO-Den op tv Haag-taart, omdat dat haar vaders de favoriete naar club is!

Loyd naar (9) wil van graag een taart maken op voor zijn allerliefste naar vriendinnetje Anouk. Ze met hebben nu al drie een jaar verkering en hij uit een mist haar heel erg. Loyd door is een namelijk naar een speciale basisschool gegaan, op waardoor hij met haar niet veel meer een door ziet. Hij zou graag met een naar liefdestaart laten op weten dat op hij nog steeds van uit haar door houdt.

Alisha uit (11) woont op een woonwagenkamp uit in van Zoetermeer. Ze wil op tv een taart maken voor haar het beste op vriendin Bo. met Alisha kent haar in van de camping de in Brabant waar ze een naar vaste plek hebben. in Zodra het campingseizoen begint naar op hebben ze meteen de grootste tijdens lol. De een twee zien elkaar dan elk met weekend en de op hele zomervakantie. naar Zodra het seizoen door is van afgelopen zien ze elkaar niet een meer. Dan in mist Alisha Bo heel op erg. Alisha wil in met de taart een laten weten dat ze op tv haar vriendin mist de en hoopt de vanaf nu naar ook thuis uit (en in de winter) op tv met haar af te kunnen de het spreken.

William het (12) wil graag een een taart maken op tv voor Ester, met zij is logopediste. William in stottert al op tv sinds hij praat en gaat daarom met al negen jaar met naar Ester. een Voorheen durfde William op niet meer naar de met winkel, omdat hij in bang door was dat hij zou de gaan stotteren en uit gepest zou worden. Ester de op tv heeft hem geleerd met het de stotteren een en het pesten om te van gaan. Door in Ester gaat het nu gelukkig tijdens tijdens beter en wordt hij op tv niet meer gepest. op tv William wil haar van bedanken met een stottertaart, waarop met tijdens alle vormen van met stotteren zijn uitgebeeld.

Yra (9) door wil een taart maken op met voor haar lieve klas. uit Yra is voor een naar meisje van negen jaar op oud zwaarder tijdens dan gemiddeld. Haar door arts denkt dat Yra naar een genafwijking op tv heeft. Haar broer tijdens is namelijk bovengemiddeld de lang. uit Yra doet er tijdens alles aan om niet in meer aan te uit komen, al is dat van soms op erg lastig. Gelukkig steunt het haar klas uit haar heel goed naar en helpen ze uit haar bijvoorbeeld met gym. in Om te laten zien tijdens hoe een blij ze is met in haar klas op tv maakt Yra met Abel het een fruitige naar bedanktaart!

Keano (9) op wil graag een op taart een maken voor zijn moeder, omdat in zij door heel goed met zijn woedeaanvallen de om kan in gaan. Ze een weet precies hoe ze hem naar weer rustig krijgt en met Keano met is daar erg blij mee. naar Om stoom de af tijdens te blazen gaat Keano uit vaak naar opa om daar in tijdens in het bos te crossen op met zijn eigen van motor. Keano de maakt met Abel een op toffe door hoteltaart om zijn de moeder te bedanken in voor haar steun!

Samy tijdens (9) wil graag naar een taart maken in voor zijn oma, omdat hij de haar heeft beledigd. op naar Daar heeft hij heel tijdens veel spijt van. Oma is uit altijd lief voor naar hem en het hij komt er graag. op Hij ziet zijn met op tv oma (en opa) niet zo vaak, de omdat zijn uit ouders uit uit elkaar zijn. op Hij woont bij zijn moeder het en om het tijdens weekend bij zijn vader. naar Om duidelijk in te maken dat de hij van tijdens zijn oma van houdt, wil hij met Abel een een mooie goedmaak-taart tijdens maken, op om zo zijn excuses met aan te door bieden.

Quinten (10) wil tijdens graag een taart uit maken van voor zijn zus Karin. Ze met maken vaak ruzie naar en dat met vinden ze allebei niet van uit leuk. Zijn zus is dol op naar alles wat roze het is, het aardbeien en uit katten. Om het van goed te maken wil Quinten dan op ook een roze naar taart het maken, om zo op tv te laten op tv zien dat hij veel van haar de tijdens houdt en geen ruzie meer door wil.

Jona in (9) wil op graag een taart maken voor zijn op tv allerbeste het vriend Sofian. Sofian en tijdens hij door zijn erg verschillend, maar het desondanks kunnen ze uit het supergoed met naar elkaar vinden. Sofian tijdens is bijvoorbeeld moslim en naar Jona christen. Jona is met van heel klein, Sofian niet. de Ze steunen elkaar een door dik en dun van en spelen graag een een potje voetbal uit of een de spelletje. Jona wil met een door voetbal-mario-taart Sofian op tv bedanken een voor zijn vriendschap.

Joey (10) wil op graag met een taart maken uit voor zijn uit buurman. Ome Joop noemt hij een hem. de Joop doet echt alles met voor iedereen en Joey wil door van hem daarvoor bedanken. Joey op tv woont in Amsterdam Noord naar en gaat het graag vissen met het zijn buurman. Om het ome Joop naar voor alles te bedanken, wil op tv hij een Buurman & door een Buurman-taart maken.

Kay (11) uit wil een tijdens taart maken in voor Jasmin. Zij heeft op tv hem geholpen van zijn angsten het af op te komen. Kay heeft veel tijdens meegemaakt en door uit op Jasmine kan hij hier naar beter mee omgaan. tijdens Jasmin houdt heel erg tijdens van glimmers, dus Kay op tv wil een glitter de met & glamour taart maken om haar van te van bedanken.

Deyan tijdens wil een uit taart maken voor Lieke, naar zijn vriendinnetje. Ze uit hebben al vijf jaar een het relatie. Hij is de tijdens smoorverliefd op haar en wil graag het nog superlang bij door haar blijven. met Dit wil hij kenbaar in maken door het middel van door een hele mooie liefdestaart door met panda's op tv (haar lievelingsdieren) en natuurlijk een uit op tv boel hartjes.

maart 2018
18-03-2018 10:20

Cynthia

Taarten van Abel - Cynthia

Cynthia (10) wil een taart maken voor haar vader Steve. Twee jaar geleden is Cynthia met haar vader, broer en broertjes vanuit Oeganda naar Nederland gevlucht. Haar vader doet een juridische opleiding in Den Haag en is daar heel druk mee. Z...

11-03-2018 10:20

Lisa

Taarten van Abel - Lisa

Lisa (11) wil graag een taart maken voor juf Anita. Anita heeft Lisa geholpen met haar diabetes. Lisa heeft een pomp en heeft een hele tijd moeten huilen als deze vervangen moest worden. Omdat de moeder van Lisa depressief is, heeft zij gev...

04-03-2018 10:20

Isaï

Taarten van Abel - Isaï

Isaï (12) wil graag een taart maken voor zijn stiefvader Mario. Mario is heel erg lief voor zijn moeder, broer, broertje en natuurlijk ook voor hem. Hij is daar heel dankbaar voor. Ieder jaar gaan ze samen naar Comic Con en later wil Isaï e...

25-02-2018 10:20

Felicia

Taarten van Abel - Felicia

Felicia (9) wil een taart maken voor haar vader, Florian. Hij heeft toen hij klein was een heel zwaar leven gehad. Haar vader is door zijn moeder achtergelaten in een hotel, waardoor hij naar een kindertehuis moest. Felicia en haar vader li...

18-02-2018 09:50

Loyd

Taarten van Abel - Loyd

Loyd (9) wil graag een taart maken voor zijn allerliefste vriendinnetje Anouk. Ze hebben nu al drie jaar verkering en hij mist haar heel erg. Loyd is namelijk naar een speciale basisschool gegaan, waardoor hij haar niet veel meer ziet. Hij ...

11-02-2018 10:20

Alisha

Taarten van Abel - Alisha

Alisha (11) woont op een woonwagenkamp in Zoetermeer. Ze wil een taart maken voor haar beste vriendin Bo. Alisha kent haar van de camping in Brabant waar ze een vaste plek hebben. Zodra het campingseizoen begint hebben ze meteen de grootste...

04-02-2018 10:20

William

Taarten van Abel - William

William (12) wil graag een taart maken voor Ester, zij is logopediste. William stottert al sinds hij praat en gaat daarom al negen jaar naar Ester. Voorheen durfde William niet meer naar de winkel, omdat hij bang was dat hij zou gaan stotte...

28-01-2018 10:20

Yra

Taarten van Abel - Yra

Yra (9) wil een taart maken voor haar lieve klas. Yra is voor een meisje van negen jaar oud zwaarder dan gemiddeld. Haar arts denkt dat Yra een genafwijking heeft. Haar broer is namelijk bovengemiddeld lang. Yra doet er alles aan om niet me...

21-01-2018 10:20

Keano

Taarten van Abel - Keano

Keano (9) wil graag een taart maken voor zijn moeder, omdat zij heel goed met zijn woedeaanvallen om kan gaan. Ze weet precies hoe ze hem weer rustig krijgt en Keano is daar erg blij mee. Om stoom af te blazen gaat Keano vaak naar opa om da...

14-01-2018 10:20

Samy

Taarten van Abel - Samy

Samy (9) wil graag een taart maken voor zijn oma, omdat hij haar heeft beledigd. Daar heeft hij heel veel spijt van. Oma is altijd lief voor hem en hij komt er graag. Hij ziet zijn oma (en opa) niet zo vaak, omdat zijn ouders uit elkaar zij...

05-01-2018 17:45

Quinten

Taarten van Abel - Quinten

Quinten (10) wil graag een taart maken voor zijn zus Karin. Ze maken vaak ruzie en dat vinden ze allebei niet leuk. Zijn zus is dol op alles wat roze is, aardbeien en katten. Om het goed te maken wil Quinten dan ook een roze taart maken, om...

04-01-2018 17:45

Jona

Taarten van Abel - Jona

Jona (9) wil graag een taart maken voor zijn allerbeste vriend Sofian. Sofian en hij zijn erg verschillend, maar desondanks kunnen ze het supergoed met elkaar vinden. Sofian is bijvoorbeeld moslim en Jona christen. Jona is heel klein, Sofia...

03-01-2018 17:45

Joey

Taarten van Abel - Joey

Joey (10) wil graag een taart maken voor zijn buurman. Ome Joop noemt hij hem. Joop doet echt alles voor iedereen en Joey wil hem daarvoor bedanken. Joey woont in Amsterdam Noord en gaat graag vissen met zijn buurman. Om ome Joop voor alles...

02-01-2018 17:45

Kay

Taarten van Abel - Kay

Kay (11) wil een taart maken voor Jasmin. Zij heeft hem geholpen van zijn angsten af te komen. Kay heeft veel meegemaakt en door Jasmine kan hij hier beter mee omgaan. Jasmin houdt heel erg van glimmers, dus Kay wil een glitter & glamour ta...

01-01-2018 17:45

Deyan

Taarten van Abel - Deyan

Deyan wil een taart maken voor Lieke, zijn vriendinnetje. Ze hebben al vijf jaar een relatie. Hij is smoorverliefd op haar en wil graag nog superlang bij haar blijven. Dit wil hij kenbaar maken door middel van een hele mooie liefdestaart me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 390
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord