Programma gemist?

Seizoen 15 - de Aflevering 1 op - Realityreeks: tijdens Samy

Quinten van (10) wil graag een naar taart maken in voor zijn zus het Karin. Ze maken vaak in ruzie en door dat vinden ze allebei in niet leuk. Zijn tijdens zus is dol door op alles met wat roze is, van aardbeien en op tv katten. Om het goed te met maken wil Quinten op tv dan ook door een roze taart maken, het om zo te een laten zien met dat hij door veel van haar houdt en door geen ruzie meer tijdens wil.

Jona (9) wil van graag een taart tijdens maken voor de zijn allerbeste vriend op Sofian. een Sofian en hij zijn erg uit verschillend, maar desondanks op kunnen ze tijdens het supergoed met elkaar vinden. naar Sofian is bijvoorbeeld naar moslim en Jona een christen. tijdens Jona is heel van klein, Sofian niet. Ze steunen naar door elkaar door dik naar en dun en spelen graag op een met potje voetbal of een spelletje. Jona tijdens het wil met een de voetbal-mario-taart Sofian bedanken voor op zijn vriendschap.

Joey tijdens (10) wil door graag een taart maken naar voor zijn door buurman. Ome Joop noemt hij hem. het Joop doet echt met door alles voor iedereen en uit Joey wil hem daarvoor bedanken. door uit Joey woont in Amsterdam Noord en met gaat graag een vissen met zijn in buurman. een Om ome Joop tijdens voor alles te bedanken, wil hij naar met een Buurman & Buurman-taart de maken.

Kay (11) wil met een taart tijdens maken voor Jasmin. Zij in heeft hem geholpen uit van door zijn angsten uit af te komen. met Kay heeft veel op meegemaakt en door Jasmine kan op tv hij hier beter mee door omgaan. door Jasmin houdt heel erg van tijdens glimmers, met dus Kay wil naar een glitter & glamour in taart op tv maken om haar te op bedanken.

Deyan de wil een taart maken voor het Lieke, zijn in vriendinnetje. Ze hebben al op tv vijf jaar een van relatie. Hij op is smoorverliefd op met haar en wil met graag nog superlang op tv bij een haar blijven. Dit wil hij kenbaar van met maken door middel het van een hele het mooie liefdestaart met panda's (haar van lievelingsdieren) en natuurlijk een naar boel een hartjes.

Evert-Jan (11) wil de in een taart maken de voor zijn klasgenootje Madelief, omdat uit zij hem met zo goed heeft geholpen het in een pestsituatie. Toen op tv hij zo de gepest werd heeft een Madelief hem de geleerd seinen te op gebruiken, zodat hij op weet hoe hij van voor zichzelf door opkomt. Hij heeft Madelief ook door verkering uit gevraagd, alleen toen heeft ze van nee in gezegd. Dat respecteert hij en nu op tv een zijn ze gewoon door weer beste vrienden. op tv Evert-Jan speelt vaak een in de musicals door en Madelief komt op tv altijd kijken. Hij wil met een naar stop-pestentaart tijdens Madelief bedanken voor het alles wat ze voor hem een heeft een gedaan.

Sakina (11) uit wil een op taart maken van voor haar oma Adele (55). Zij uit heeft een uit diabetische ziekte en Sakina tijdens het maakt zich daar de veel zorgen om. door Oma woont met heel veel familie naar in huis en op ze zorgt voor in hen op tv allemaal. De met grote zus van Sakina woont door ook bij tijdens oma om een beetje op door haar naar te passen. Oma moet, net in als op Sakina, op haar in eten letten tijdens en ze steunen elkaar hierin. de Sakina in wil oma bedanken tijdens voor alle hulp en liefde. Ondanks naar hun dieet wil op Sakina oma het een heerlijk zoete naar taart geven, omdat de dat best mag voor het een op tv keertje!

Jo de Anne (9) wil op een taart maken voor op tv Evelien, op een vriendin van haar moeder. op Evelien naar staat altijd voor de ze klaar, ook tijdens naar de zwarte dagen. De met moeder van het Jo Anne zat naar een tijdje een in de bijstand. Dat was uit niet met altijd gemakkelijk maar gelukkig was daar op Evelien. van De moeder van Jo op tv Anne heeft door inmiddels weer een een baan als inseminator. Het gaat uit dus van een stuk een beter thuis mede dankzij Evelien. Jo tijdens Anne wil Evelien tijdens hiervoor met bedanken met op tv een mega mooie de bloementaart.

Amber van (10) wil graag met een taart een maken voor haar 'ex' met bff Daantje. Ze hebben vaak naar ruzie in gehad en Daantje naar is zelfs van school gegaan. met Nu zien een ze elkaar het weer op hun sport hwa uit rang do (vechtsport). het Tot een nu toe van gaat dat goed, de alleen Amber heeft nooit op tv de kans gehad om door goed met haar excuses aan te bieden. Ze op hoopt met een van heuse een sterrentaart de vriendschap weer in te kunnen op lijmen.

Rayan op tv (10) wil graag een een taart maken een voor zijn opa naar Jan om hem te bedanken. van Opa Jan is tijdens de op leukste opa het en ook nog met eens de voetbaltrainer van van Rayan. Opa Jan is de niet de echte opa met de van Rayan. Jan is de uit vader van Rayans met stiefvader, op hij heeft zijn biologische op vader nooit gezien. Rayan zit op op een speciale in school door zijn in ADHD en naar autisme. Bij opa op tv is Rayan rustig tijdens en op tv Jan gaat ook altijd mee door als hij naar met het ziekenhuis moet. van Samen zijn ze heel het erg fan naar van Ajax. Ze gaan een vaak naar naar de de ArenA om een wedstrijd te op tv kijken. Rayan wil zijn van met opa eens goed door bedanken voor alle steun en tijdens toeverlaat. Samen van met Abel naar maakt hij een op tv stoere voetbaltaart.

Halimatu uit (10) wil uit graag een taart maken voor Jaqueline de en op Hanna, omdat zij een heel op vervelende tijd achter op tv de rug het hebben. Toen Halimatu met vier jaar was moest tijdens naar ze bij haar ouders weg, omdat naar met het thuis niet door goed ging. Eerst als crisispleegkind een en later als in kort-verblijfpleegkind bij Miranda en een Ferry. uit Na bijna twee jaar het werd duidelijk dat Halimatu met niet terug in mocht met naar haar ouders van jeugdzorg, dus van op tv gingen ze een een plek voor haar zoeken waar door ze mocht een blijven wonen tot Halimatu een groot was. op tv Zo kwam Halimatu bij op tv Jacqueline, naar Maarten en hun met dochter Hanna terecht. Ze hebben heel met goed in voor haar gezorgd en het hun best gedaan. op tv Toch ging tijdens het niet een helemaal goed en een hebben ze het moeilijke besluit de moeten uit nemen om te stoppen. in Halimatu is toen tijdens weer teruggegaan naar met Miranda en Ferry. Een paar tijdens door maanden nadat Halimatu verhuisd was, op tv overleed het Maarten. Halimatu zou uit heel graag weer een naar lach op het op tv gezicht van Jaqueline op tv en Hanna toveren met een het boekentaart, omdat Jaqueline door op tv zo van lezen op tv houdt.

Ravian door (9) wil een een taart maken in voor zijn moeder. Zijn moeder uit Mirjam helpt in en begrijpt hem tijdens heel goed. naar Daar wil hij haar van voor bedanken. Ravian door woont op een schip met in zijn de moeder en broertje de Filemon. Hij zit in het groep op 6 en dat gaat niet op zonder slag of in stoot. Hij uit vindt dat school gemaakt is op om kinderen te een pesten. Sinds hij door een meester heeft op tv gaat met het wel een stukje een beter. naar De juffen waren te streng tijdens en alles wat naar 'moet', wil hij een niet graag doen. Hij door uit heeft zelfs wel eens tijdens geprobeerd te spijbelen door het te doen alsof een hij koorts had op tv toen de hij bij zijn vader met sliep. Mirjam uit en Ravian zijn al een keer de tijdens met iemand gaan praten om uit te de kijken waarom Ravian en school niet een samen naar gaan. Een nieuw schip wordt het verbouwd met en zijn vader Donald een helpt daarbij. Zijn ouders naar het zijn gescheiden, maar ze gaan uit nog wel met z'n met op allen op vakantie. op tv Later wil Ravian in een uit James Bond-film spelen naar of uitvinder worden. de Hij door heeft een eigen de YouTube-kanaal waar hij dingen met door vrienden uittest. een Op de taart van komt een schip naar en veel golven van water. het Mirjam is op tv de leukste mama en een dat gaat hij op vertellen met deze een de taart.

Eline (12) zou door graag een taart naar willen maken voor naar haar grote door zus Cheyenne (21). met Cheyenne heeft hele moeilijke door tijden gehad, het want met ze moest vaak naar een het ziekenhuis. Eline sliep dan van bij opa en een oma en op had dan onwijze een heimwee. Cheyenne de heeft een hersentumor uit gehad en daar het maakte Eline zich ook de heel veel zorgen om. de Gelukkig gaat dat door nu allemaal goed, tijdens alleen uit vindt Eline het jammer dat een Cheyenne vaak moe de is en hoofdpijn uit heeft. Zelfs tijdens met van al haar pijn is ze toch uit de allerliefste. op tv Eline wil van haar graag naar in het zonnetje zetten, in omdat ze een met hele sterke zus is en van Eline heel veel met van haar tijdens houdt!

Manuela (12) wil op tv op een taart maken voor de de behandelboerderij in in Wijdenes, waar ze een op tv paar jaar heeft gewoond. uit Ze hebben haar door heel goed naar geholpen met haar gedrag een en haar manieren. de Manuela heeft op tv er veel geleerd, naar bijvoorbeeld hoe ze op tv zich thuis moet door gedragen. het Ze mag nu weer de tijdens helft van de week de van thuis wonen en het woont de rest naar van de week in een op tv meeleefgezin. Dankzij de behandelboerderij de gaat met het allemaal veel beter tijdens en naar daarom wil Manuela de begeleiders van een op de boerderij bedanken naar met een boerderijtaart.

januari 2018
14-01-2018 10:20

Taarten van Abel

Taarten van Abel - Taarten van Abel

Seizoen 15 - Aflevering 1 - Realityreeks: Samy

05-01-2018 17:45

Quinten

Taarten van Abel - Quinten

Quinten (10) wil graag een taart maken voor zijn zus Karin. Ze maken vaak ruzie en dat vinden ze allebei niet leuk. Zijn zus is dol op alles wat roze is, aardbeien en katten. Om het goed te maken wil Quinten dan ook een roze taart maken, om...

04-01-2018 17:45

Jona

Taarten van Abel - Jona

Jona (9) wil graag een taart maken voor zijn allerbeste vriend Sofian. Sofian en hij zijn erg verschillend, maar desondanks kunnen ze het supergoed met elkaar vinden. Sofian is bijvoorbeeld moslim en Jona christen. Jona is heel klein, Sofia...

03-01-2018 17:45

Joey

Taarten van Abel - Joey

Joey (10) wil graag een taart maken voor zijn buurman. Ome Joop noemt hij hem. Joop doet echt alles voor iedereen en Joey wil hem daarvoor bedanken. Joey woont in Amsterdam Noord en gaat graag vissen met zijn buurman. Om ome Joop voor alles...

02-01-2018 17:45

Kay

Taarten van Abel - Kay

Kay (11) wil een taart maken voor Jasmin. Zij heeft hem geholpen van zijn angsten af te komen. Kay heeft veel meegemaakt en door Jasmine kan hij hier beter mee omgaan. Jasmin houdt heel erg van glimmers, dus Kay wil een glitter & glamour ta...

01-01-2018 17:45

Deyan

Taarten van Abel - Deyan

Deyan wil een taart maken voor Lieke, zijn vriendinnetje. Ze hebben al vijf jaar een relatie. Hij is smoorverliefd op haar en wil graag nog superlang bij haar blijven. Dit wil hij kenbaar maken door middel van een hele mooie liefdestaart me...

31-12-2017 18:30

Evert-Jan

Taarten van Abel - Evert-Jan

Evert-Jan (11) wil een taart maken voor zijn klasgenootje Madelief, omdat zij hem zo goed heeft geholpen in een pestsituatie. Toen hij zo gepest werd heeft Madelief hem geleerd seinen te gebruiken, zodat hij weet hoe hij voor zichzelf opkom...

29-12-2017 17:45

Sakina

Taarten van Abel - Sakina

Sakina (11) wil een taart maken voor haar oma Adele (55). Zij heeft een diabetische ziekte en Sakina maakt zich daar veel zorgen om. Oma woont met heel veel familie in huis en ze zorgt voor hen allemaal. De grote zus van Sakina woont ook bi...

28-12-2017 17:45

Jo Anne

Taarten van Abel - Jo Anne

Jo Anne (9) wil een taart maken voor Evelien, een vriendin van haar moeder. Evelien staat altijd voor ze klaar, ook tijdens de zwarte dagen. De moeder van Jo Anne zat een tijdje in de bijstand. Dat was niet altijd gemakkelijk maar gelukkig ...

27-12-2017 17:45

Amber

Taarten van Abel - Amber

Amber (10) wil graag een taart maken voor haar 'ex' bff Daantje. Ze hebben vaak ruzie gehad en Daantje is zelfs van school gegaan. Nu zien ze elkaar weer op hun sport hwa rang do (vechtsport). Tot nu toe gaat dat goed, alleen Amber heeft no...

26-12-2017 17:40

Rayan

Taarten van Abel - Rayan

Rayan (10) wil graag een taart maken voor zijn opa Jan om hem te bedanken. Opa Jan is de leukste opa en ook nog eens de voetbaltrainer van Rayan. Opa Jan is niet de echte opa van Rayan. Jan is de vader van Rayans stiefvader, hij heeft zijn ...

25-12-2017 17:45

Halimatu

Taarten van Abel - Halimatu

Halimatu (10) wil graag een taart maken voor Jaqueline en Hanna, omdat zij een heel vervelende tijd achter de rug hebben. Toen Halimatu vier jaar was moest ze bij haar ouders weg, omdat het thuis niet goed ging. Eerst als crisispleegkind en...

24-12-2017 18:30

Ravian

Taarten van Abel - Ravian

Ravian (9) wil een taart maken voor zijn moeder. Zijn moeder Mirjam helpt en begrijpt hem heel goed. Daar wil hij haar voor bedanken. Ravian woont op een schip met zijn moeder en broertje Filemon. Hij zit in groep 6 en dat gaat niet zonder ...

17-12-2017 18:30

Eline

Taarten van Abel - Eline

Eline (12) zou graag een taart willen maken voor haar grote zus Cheyenne (21). Cheyenne heeft hele moeilijke tijden gehad, want ze moest vaak naar het ziekenhuis. Eline sliep dan bij opa en oma en had dan onwijze heimwee. Cheyenne heeft een...

10-12-2017 18:30

Manuela

Taarten van Abel - Manuela

Manuela (12) wil een taart maken voor de behandelboerderij in Wijdenes, waar ze een paar jaar heeft gewoond. Ze hebben haar heel goed geholpen met haar gedrag en haar manieren. Manuela heeft er veel geleerd, bijvoorbeeld hoe ze zich thuis m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 381
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord