Programma gemist?

Ryanne op tv (12) is de jongste van vrijwilligster van met het verzorgingshuis in Monnickendam. de Ze zet de stoelen de klaar, het deelt de in glazen rond en het is altijd in voor een de gezellig praatje. met Ryanne maakt fruitschelpjes met voor de tijdens bewoners met een advocaatje door erbij. Dat maakt de tongen uit los op tv en het open op podium nog door gezelliger.

De vader van van van Lisa (12) is overleden. Hij van had een alcoholprobleem. tijdens Lisa een heeft gelukkig mooie op foto's van hem. naar Na zijn dood bleek dat Lisa's het vader uit nog een dochter tijdens en een tijdens zoon heeft bij andere moeders. Lisa naar maakt op tv de taart voor haar halfzus uit en tijdens -broer om samen de goede in kant van hun tijdens vader te op tv herdenken.

Xaidry (10) wil het door graag een taart maken voor Destiny, de de zijn buurmeisje en uit goeie vriendin. Destiny is zestien jaar op en de geslaagd voor haar tijdens school. Xaidry naar voelt vriendschap, maar ook op een beetje de liefde voor haar. Hij de wil haar een mooie taart met als cadeau van geven.

Caitlyn door wil een taart maken uit voor haar zwemleraar Bas. van Caitlyn is doof naar en moet tijdens haar gehoorapparaatjes in tijdens het zwembad afdoen. op Haar zwemleraar de is speciaal voor haar een de gebarencursus gaan met volgen om in toch met in haar te kunnen 'praten' tijdens de de les. in Om hem te bedanken op tv maakt ze een in zwembadtaart.

Rohan van wil een de taart maken voor door zijn moeder. Rohan op heeft met zijn moeder, van oma en van zusje een ernstig auto-ongeluk met gehad. Gelukkig heeft iedereen het op uit overleefd. In het ziekenhuis van vertelde de uit dokter dat de moeder van het Rohan uit een baby in haar buik met heeft.

Mei Lan wil naar een taart tijdens maken voor haar het vader met en moeder. Haar door vader was heel bezorgd om Mei van Lan, op tv haar broer en haar door moeder. Daar werd met hij ook boos tijdens van. in Daar heeft hij nu op pillen voor. Daarom met maakt Mei Lan een tijdens taart om die van moeilijke tijd af te het het sluiten.

Isabella (11) wil op een taart op tv maken naar voor haar bijzondere met vriendin Latoya. Isabella een reist met haar ouders mee van met de een circus en Latoya's ouders werken naar met in een ander op tv circus. Daarom kunnen ze van elkaar niet zo het vaak zien. Isabella maakt op tv een mooie op circustaart voor haar op vriendin.

Jahroy (11) met woont samen met met zeven andere kinderen, het twee honden de en twee een katten in een gezinshuis. Hij woont naar op tv daar sinds hij vier was. Jahroy door wil van graag een naar taart maken voor zijn pleegmoeder op tv Caroline.

Elisa's uit neef Sem de heeft een moeilijke tijd op tv thuis achter de rug. Omdat met Elisa van zich erg met tijdens hem verbonden een voelt, verrast zij hem met uit een het lief gedicht en een op tv heerlijke lettertaart. Elisa's neef Sem op tv heeft een moeilijke in het tijd thuis achter de rug. Omdat met Elisa tijdens zich erg met met hem verbonden voelt, verrast met zij hem met een in de lief gedicht en een heerlijke lettertaart. tijdens Sem moet op wel eerst naar van de letters met het gedicht maken, voordat een hij mag gaan op tv smullen...

Stien maakt een het taart in voor haar vriendin Sanne. een Stien heeft onstuimige tijden op tv achter de de rug met en verhuisde met met haar tweelingbroer en op tv moeder van hot naar her. de Sanne was toen haar van rots in de in door branding. Stien maakt uit een taart voor een haar vriendin Sanne. Stien op heeft onstuimige tijden tijdens achter de het rug en verhuisde met haar tweelingbroer naar en van moeder van hot naar met her. Tijdens die op periode is Sanne, een op het stukje ouder dan Stien, op een rots in op tv de branding uit voor haar gebleken. door Vandaar dat ze met Abel een naar op rots-in-de-branding-taart maakt van van witte en pure met chocola.

Fabio naar wil een taart maken voor het Bas en het Rens. met Fabio heeft zes jaar met zijn in op zus en moeder in tijdens Guatamala gewoond in en is nu terug in Nederland. van Zijn in vrienden hebben al die tijd met uit op hem gewacht.

Ben op wil een taart maken een voor de op mensen van de het Koninklijke Nederlandse op tv Reddingsmaatschappij in IJmuiden. Zij redden met door gevaar voor door eigen op tv leven de levens van andere een mensen. Bens door vader werkt er ook. een Ben wil een taart door maken voor de de mensen van naar de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij tijdens in IJmuiden. een Zij redden met gevaar de voor eigen in leven de levens van op andere mensen. Zijn in vader werkt de bij de het Koninklijke Nederlandse naar Reddingsmaatschappij.

Denise door wil een op tv taart maken voor haar vriendin Simone. het met Zij heeft het voor Denise tijdens opgenomen toen uit ze gepest in werd op school met de drugsverslaving door van uit haar vader.

Agnes maakt een de frisse vriendschapstaart voor de haar BFF (best een het friend forever) Tea. Hoewel op tv zij al lange tijd door met dik en in dun uit hartsvriendinnen zijn, is uit Agnes niet altijd even aardig voor op tv Tea. Agnes maakt uit naar een frisse vriendschapstaart voor uit haar BFF met (best friend forever) met Tea. Hoewel zij al lange tijd in in door dik en dun in hartsvriendinnen zijn, op is Agnes niet altijd even aardig uit van voor Tea. Nu zij beiden uit een uit nieuwe fase in hun leven uit tegemoet gaan, namelijk naar op tv de middelbare, op tv wil naar zij Tea laten op tv weten hoe bijzonder naar hun vriendschap voor het haar is.

Lieve op is haar vriend Gijs naar verloren uit aan hersenstamkanker. Toen de Gijs ziek was kreeg op hij natuurlijk alle aandacht. Maar de nu wil met ze zijn broer in Bart in het met zonnetje zetten het met een uit mierzoete Kastelentaart. Lieve tijdens is haar vriend Gijs verloren aan tijdens hersenstamkanker. Toen de Gijs ziek was met kreeg door hij natuurlijk alle aandacht. Maar nu op wil ze op tv zijn de broer Bart in het zonnetje zetten, de de en wel met een mierzoete door Kastelentaart. Lieve wil op tv later uit misschien archeoloog worden en door als uitje gaan in zij en Abel dan ook het uit met een metaaldetector op zoek in naar een de geschiedenis.

september 2017
27-08-2017 18:30

Ryanne

Taarten van Abel - Ryanne

Ryanne (12) is de jongste vrijwilligster van het verzorgingshuis in Monnickendam. Ze zet de stoelen klaar, deelt de glazen rond en is altijd in voor een gezellig praatje. Ryanne maakt fruitschelpjes voor de bewoners met een advocaatje erbij...

20-08-2017 19:05

Lisa

Taarten van Abel - Lisa

De vader van Lisa (12) is overleden. Hij had een alcoholprobleem. Lisa heeft gelukkig mooie foto's van hem. Na zijn dood bleek dat Lisa's vader nog een dochter en een zoon heeft bij andere moeders. Lisa maakt de taart voor haar halfzus en -...

13-08-2017 19:05

Xaidry

Taarten van Abel - Xaidry

Xaidry (10) wil graag een taart maken voor Destiny, zijn buurmeisje en goeie vriendin. Destiny is zestien jaar en geslaagd voor haar school. Xaidry voelt vriendschap, maar ook een beetje liefde voor haar. Hij wil haar een mooie taart als ca...

06-08-2017 19:05

Caitlyn

Taarten van Abel - Caitlyn

Caitlyn wil een taart maken voor haar zwemleraar Bas. Caitlyn is doof en moet haar gehoorapparaatjes in het zwembad afdoen. Haar zwemleraar is speciaal voor haar een gebarencursus gaan volgen om toch met haar te kunnen 'praten' tijdens de l...

30-07-2017 19:05

Rohan

Taarten van Abel - Rohan

Rohan wil een taart maken voor zijn moeder. Rohan heeft met zijn moeder, oma en zusje een ernstig auto-ongeluk gehad. Gelukkig heeft iedereen het overleefd. In het ziekenhuis vertelde de dokter dat de moeder van Rohan een baby in haar buik ...

23-07-2017 19:05

Mei Lan

Taarten van Abel - Mei Lan

Mei Lan wil een taart maken voor haar vader en moeder. Haar vader was heel bezorgd om Mei Lan, haar broer en haar moeder. Daar werd hij ook boos van. Daar heeft hij nu pillen voor. Daarom maakt Mei Lan een taart om die moeilijke tijd af te ...

16-07-2017 19:05

Isabella

Taarten van Abel - Isabella

Isabella (11) wil een taart maken voor haar bijzondere vriendin Latoya. Isabella reist met haar ouders mee met een circus en Latoya's ouders werken in een ander circus. Daarom kunnen ze elkaar niet zo vaak zien. Isabella maakt een mooie cir...

09-07-2017 19:00

Jahroy

Taarten van Abel - Jahroy

Jahroy (11) woont samen met zeven andere kinderen, twee honden en twee katten in een gezinshuis. Hij woont daar sinds hij vier was. Jahroy wil graag een taart maken voor zijn pleegmoeder Caroline.

02-07-2017 19:00

Elisa

Taarten van Abel - Elisa

Elisa's neef Sem heeft een moeilijke tijd thuis achter de rug. Omdat Elisa zich erg met hem verbonden voelt, verrast zij hem met een lief gedicht en een heerlijke lettertaart. Elisa's neef Sem heeft een moeilijke tijd thuis achter de rug. O...

25-06-2017 19:00

Stien

Taarten van Abel - Stien

Stien maakt een taart voor haar vriendin Sanne. Stien heeft onstuimige tijden achter de rug en verhuisde met haar tweelingbroer en moeder van hot naar her. Sanne was toen haar rots in de branding. Stien maakt een taart voor haar vriendin Sa...

18-06-2017 19:00

Fabio

Taarten van Abel - Fabio

Fabio wil een taart maken voor Bas en Rens. Fabio heeft zes jaar met zijn zus en moeder in Guatamala gewoond en is nu terug in Nederland. Zijn vrienden hebben al die tijd op hem gewacht.

11-06-2017 19:00

Ben

Taarten van Abel - Ben

Ben wil een taart maken voor de mensen van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij in IJmuiden. Zij redden met gevaar voor eigen leven de levens van andere mensen. Bens vader werkt er ook. Ben wil een taart maken voor de mensen van ...

04-06-2017 19:00

Denise

Taarten van Abel - Denise

Denise wil een taart maken voor haar vriendin Simone. Zij heeft het voor Denise opgenomen toen ze gepest werd op school met de drugsverslaving van haar vader.

28-05-2017 19:00

Agnes

Taarten van Abel - Agnes

Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar BFF (best friend forever) Tea. Hoewel zij al lange tijd door dik en dun hartsvriendinnen zijn, is Agnes niet altijd even aardig voor Tea. Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar ...

21-05-2017 19:05

Lieve

Taarten van Abel - Lieve

Lieve is haar vriend Gijs verloren aan hersenstamkanker. Toen Gijs ziek was kreeg hij natuurlijk alle aandacht. Maar nu wil ze zijn broer Bart in het zonnetje zetten met een mierzoete Kastelentaart. Lieve is haar vriend Gijs verloren aan he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 365
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord