Programma gemist?

Yens (11) de wil met een taart maken een voor zijn stiefvader en op tv stieffamilie. Yens op voelt zich niet zo snel op op tv z'n gemak in bij mensen. het Aan de hand door van een eigen naar bedacht Excelbestand houdt naar hij overzicht over van bij wie hij het zich goed voelt. tijdens Bij zijn nieuwe familie op kan Yens een zichzelf zijn en dat tijdens vindt hij door heel erg fijn. Later wil tijdens van Yens modeontwerper worden, dus met een op tv eigen op ontworpen taart tijdens wil hij zijn nieuwe op tv familie bedanken en het verwelkomen!

Tygo (10) wil uit het een taart maken voor op tv zijn opa naar Harry. Sinds zijn oma overleden is de ziet hij de opa Harry het veel minder. Tygo is met namelijk door verhuisd van Amsterdam-West door naar Amsterdam-Noord. Daar woont Tygo met het zijn stiefvader door en gezellig veel in dieren op in huis. Tygo mist zijn opa naar op en oma en wil opa de troosten, omdat hij door erg verdrietig is. Opa op tv heeft van elke dag bardienst bij uit de tennisvereniging en met daarom wil in Tygo een tennistaart het maken.

Zene (10) wil op een taart met maken voor haar met therapeut Juliska. van Zij heeft Zene tijdens heel erg goed geholpen met met een haar hooggevoeligheid. Door met Juliska kan Zene door prikkels beter aan door en gaat het veel met beter op school. van Zene loopt sinds een met tijdje de niet meer bij Juliska in de een op tv praktijk. Ze mist naar Juliska heel erg en wil op tv haar bedanken voor al een haar hulp op met een mooie op tv vlindertaart.

Cynthia (10) wil de een op taart maken voor haar vader van Steve. Twee jaar op tv geleden is uit Cynthia met haar vader, het broer en tijdens broertjes vanuit uit Oeganda naar door Nederland gevlucht. Haar vader doet een uit een juridische opleiding in Den Haag op en is daar uit heel druk een mee. Ze is uit heel blij dat haar vader, tijdens ondanks dat hij een druk door is, zo goed van voor hen van zorgt en wil hem daarvoor uit bedanken met van een mooie naar hartentaart!

Lisa een (11) wil graag een het taart maken uit voor juf door Anita. Anita heeft Lisa tijdens geholpen met haar diabetes. Lisa op heeft een door pomp en heeft op een hele tijd een moeten huilen als het deze vervangen naar moest worden. Omdat de van moeder van Lisa depressief de is, door heeft zij gevraagd of tijdens de juf kon helpen. de Daarom nam Anita met dit op zich. de Lisa is heel van blij dat juf een de Anita haar zo goed in heeft geholpen en tijdens wil haar bedanken met een uit op tv olifantentaart!

Isaï (12) tijdens wil graag een een taart maken voor met zijn op tv stiefvader Mario. Mario is heel een erg lief op voor zijn moeder, broer, van broertje en natuurlijk een ook voor hem. uit Hij is in daar heel dankbaar voor. Ieder op tv de jaar gaan ze samen naar van Comic Con en later in wil Isaï een naar eigen bedrijf tijdens beginnen, van waar Mario dan mag komen werken. naar Mario is op fotograaf en daarom met wil naar Isaï hem bedanken met een in heuse het camerataart!

Felicia (9) van wil een uit taart maken op voor haar vader, op Florian. Hij heeft toen hij met klein was uit een heel zwaar leven gehad. door Haar vader is op door zijn de moeder achtergelaten een in een op tv hotel, waardoor hij naar een kindertehuis op moest. Felicia met en haar vader op tv lijken heel erg op tv op elkaar en hebben uit daardoor vaak op ruzie. Felicia naar vindt dat heel uit erg vervelend en op tv wil graag haar vader op tv in het zonnetje het zetten met een ADO-Den tijdens Haag-taart, in omdat dat haar uit vaders favoriete club op tv is!

Loyd (9) wil van graag een van taart maken voor zijn een allerliefste vriendinnetje Anouk. op tv Ze met hebben nu al drie jaar een verkering en uit hij mist haar op tv heel erg. Loyd is in namelijk naar een een speciale basisschool op gegaan, waardoor op tv hij haar niet veel meer in de ziet. Hij zou graag tijdens met een door liefdestaart laten weten dat hij uit nog steeds van een haar uit houdt.

Alisha het (11) woont op op een woonwagenkamp door in Zoetermeer. Ze tijdens wil een taart maken voor haar door beste vriendin Bo. van Alisha kent met haar van de camping op tv in Brabant op tv waar ze een vaste een plek hebben. Zodra van het op campingseizoen begint naar hebben ze meteen de op tv grootste lol. De door twee zien elkaar dan een elk van weekend en de hele zomervakantie. in Zodra op het seizoen is afgelopen tijdens zien ze elkaar niet meer. met Dan in mist Alisha op Bo heel erg. van Alisha wil met door de taart laten weten een dat ze haar vriendin mist een en tijdens hoopt vanaf nu ook thuis de (en in van de winter) met op haar af met te kunnen de spreken.

William (12) van wil op tv graag een taart maken in voor Ester, zij het is logopediste. William naar stottert al sinds hij tijdens praat met en gaat daarom al negen de jaar naar Ester. Voorheen op durfde door William niet meer naar van de winkel, omdat hij van bang de was dat hij van zou gaan stotteren van en gepest zou worden. door Ester heeft de hem geleerd van met het stotteren en het het pesten een om te gaan. Door Ester op gaat tijdens het nu gelukkig tijdens beter en wordt hij niet in meer met gepest. William wil haar in bedanken met een op tv stottertaart, waarop alle vormen op tv van uit stotteren zijn uitgebeeld.

Yra (9) wil naar een door taart maken voor haar lieve het klas. Yra is tijdens voor een een meisje van negen het jaar oud zwaarder op tv dan gemiddeld. Haar van arts denkt de dat Yra het een genafwijking heeft. Haar broer naar is namelijk bovengemiddeld van lang. met Yra doet er alles aan op om niet meer in aan te komen, al het is dat soms door erg lastig. Gelukkig in steunt haar klas in haar op heel goed en door helpen ze tijdens haar bijvoorbeeld met gym. Om met te laten zien hoe door blij ze van is met haar een klas maakt Yra op met naar Abel een fruitige van bedanktaart!

Keano (9) uit wil graag een door taart maken door voor zijn de moeder, omdat zij heel door goed met op tv zijn woedeaanvallen om kan de gaan. Ze weet naar precies hoe ze hem weer naar rustig krijgt in en Keano tijdens is daar de erg blij mee. Om stoom het af te op blazen gaat in Keano vaak naar tijdens opa om daar in het het bos te crossen het op op zijn eigen motor. met Keano maakt met Abel een toffe een de hoteltaart om zijn moeder in te bedanken voor haar op tv steun!

Samy het (9) wil graag een een taart maken voor het zijn oma, uit omdat hij een haar heeft beledigd. Daar een heeft hij heel in veel spijt het van. Oma is altijd naar lief voor de hem en hij komt er graag. door Hij ziet zijn in oma (en de opa) niet zo vaak, een omdat zijn het ouders uit uit elkaar zijn. de Hij woont bij zijn moeder en de om van het weekend bij zijn in vader. Om duidelijk te een maken het dat hij van zijn oma naar houdt, wil een hij met Abel een de mooie op goedmaak-taart maken, een om zo zijn naar excuses aan te naar bieden.

Quinten uit (10) wil graag een taart op tv in maken voor zijn zus Karin. het Ze maken uit vaak ruzie en een dat vinden tijdens ze allebei niet leuk. Zijn zus op is dol op tv op alles wat roze tijdens door is, aardbeien en katten. Om het uit goed te maken de wil tijdens Quinten dan ook een een roze taart maken, om op zo te op tv laten op zien dat hij veel in van haar tijdens houdt en geen ruzie meer het wil.

Jona (9) wil uit naar graag een taart maken voor zijn naar allerbeste het vriend Sofian. Sofian en van hij zijn door erg verschillend, door maar desondanks kunnen ze het een supergoed met elkaar vinden. de naar Sofian is bijvoorbeeld moslim en Jona naar christen. Jona is met heel klein, Sofian in met niet. Ze steunen elkaar door dik uit en dun en uit spelen graag een een potje voetbal of het door een spelletje. Jona wil door met een voetbal-mario-taart Sofian het bedanken voor de zijn vriendschap.

mei 2018
08-04-2018 10:15

Yens

Taarten van Abel - Yens

Yens (11) wil een taart maken voor zijn stiefvader en stieffamilie. Yens voelt zich niet zo snel op z'n gemak bij mensen. Aan de hand van een eigen bedacht Excelbestand houdt hij overzicht over bij wie hij zich goed voelt. Bij zijn nieuwe f...

01-04-2018 10:20

Tygo

Taarten van Abel - Tygo

Tygo (10) wil een taart maken voor zijn opa Harry. Sinds zijn oma overleden is ziet hij opa Harry veel minder. Tygo is namelijk verhuisd van Amsterdam-West naar Amsterdam-Noord. Daar woont Tygo met zijn stiefvader en gezellig veel dieren in...

25-03-2018 10:20

Zene

Taarten van Abel - Zene

Zene (10) wil een taart maken voor haar therapeut Juliska. Zij heeft Zene heel erg goed geholpen met haar hooggevoeligheid. Door Juliska kan Zene prikkels beter aan en gaat het veel beter op school. Zene loopt sinds een tijdje niet meer bij...

18-03-2018 10:20

Cynthia

Taarten van Abel - Cynthia

Cynthia (10) wil een taart maken voor haar vader Steve. Twee jaar geleden is Cynthia met haar vader, broer en broertjes vanuit Oeganda naar Nederland gevlucht. Haar vader doet een juridische opleiding in Den Haag en is daar heel druk mee. Z...

11-03-2018 10:20

Lisa

Taarten van Abel - Lisa

Lisa (11) wil graag een taart maken voor juf Anita. Anita heeft Lisa geholpen met haar diabetes. Lisa heeft een pomp en heeft een hele tijd moeten huilen als deze vervangen moest worden. Omdat de moeder van Lisa depressief is, heeft zij gev...

04-03-2018 10:20

Isaï

Taarten van Abel - Isaï

Isaï (12) wil graag een taart maken voor zijn stiefvader Mario. Mario is heel erg lief voor zijn moeder, broer, broertje en natuurlijk ook voor hem. Hij is daar heel dankbaar voor. Ieder jaar gaan ze samen naar Comic Con en later wil Isaï e...

25-02-2018 10:20

Felicia

Taarten van Abel - Felicia

Felicia (9) wil een taart maken voor haar vader, Florian. Hij heeft toen hij klein was een heel zwaar leven gehad. Haar vader is door zijn moeder achtergelaten in een hotel, waardoor hij naar een kindertehuis moest. Felicia en haar vader li...

18-02-2018 09:50

Loyd

Taarten van Abel - Loyd

Loyd (9) wil graag een taart maken voor zijn allerliefste vriendinnetje Anouk. Ze hebben nu al drie jaar verkering en hij mist haar heel erg. Loyd is namelijk naar een speciale basisschool gegaan, waardoor hij haar niet veel meer ziet. Hij ...

11-02-2018 10:20

Alisha

Taarten van Abel - Alisha

Alisha (11) woont op een woonwagenkamp in Zoetermeer. Ze wil een taart maken voor haar beste vriendin Bo. Alisha kent haar van de camping in Brabant waar ze een vaste plek hebben. Zodra het campingseizoen begint hebben ze meteen de grootste...

04-02-2018 10:20

William

Taarten van Abel - William

William (12) wil graag een taart maken voor Ester, zij is logopediste. William stottert al sinds hij praat en gaat daarom al negen jaar naar Ester. Voorheen durfde William niet meer naar de winkel, omdat hij bang was dat hij zou gaan stotte...

28-01-2018 10:20

Yra

Taarten van Abel - Yra

Yra (9) wil een taart maken voor haar lieve klas. Yra is voor een meisje van negen jaar oud zwaarder dan gemiddeld. Haar arts denkt dat Yra een genafwijking heeft. Haar broer is namelijk bovengemiddeld lang. Yra doet er alles aan om niet me...

21-01-2018 10:20

Keano

Taarten van Abel - Keano

Keano (9) wil graag een taart maken voor zijn moeder, omdat zij heel goed met zijn woedeaanvallen om kan gaan. Ze weet precies hoe ze hem weer rustig krijgt en Keano is daar erg blij mee. Om stoom af te blazen gaat Keano vaak naar opa om da...

14-01-2018 10:20

Samy

Taarten van Abel - Samy

Samy (9) wil graag een taart maken voor zijn oma, omdat hij haar heeft beledigd. Daar heeft hij heel veel spijt van. Oma is altijd lief voor hem en hij komt er graag. Hij ziet zijn oma (en opa) niet zo vaak, omdat zijn ouders uit elkaar zij...

05-01-2018 17:45

Quinten

Taarten van Abel - Quinten

Quinten (10) wil graag een taart maken voor zijn zus Karin. Ze maken vaak ruzie en dat vinden ze allebei niet leuk. Zijn zus is dol op alles wat roze is, aardbeien en katten. Om het goed te maken wil Quinten dan ook een roze taart maken, om...

04-01-2018 17:45

Jona

Taarten van Abel - Jona

Jona (9) wil graag een taart maken voor zijn allerbeste vriend Sofian. Sofian en hij zijn erg verschillend, maar desondanks kunnen ze het supergoed met elkaar vinden. Sofian is bijvoorbeeld moslim en Jona christen. Jona is heel klein, Sofia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 393
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord