Programma gemist?

Asma op tv (11) wil graag een taart in met maken voor Mounssif, die uit op het azc op altijd leuke activiteiten organiseert voor met de door kinderen. Asma het is met haar ouders en van broer gevlucht naar uit Iran uit en woont al drie jaar op in Nederland in uit asielzoekerscentra. Mounssif tijdens organiseert leuke uitjes in voor de kinderen, zoals het een bezoekje in aan de dierentuin het of paardrijden op met een manege in de buurt. een Ze een wil een Friese op tv blingblingtaart voor Mounssif maken, van omdat ze hem voor in de uitjes wil in op bedanken.

Zedd met (11) wil graag op een taart in maken voor zijn twee een juffen Mirjam en Kim het van uit zijn nieuwe school. een Zij hebben hem enorm de geholpen weer een een gelukkig kind naar te worden. Zedd is hoogbegaafd en door op zijn vorige naar basisschool werd hij met niet begrepen. Hij van deed zich een dommer voor, maar kreeg door uit op tv frustratie grote woedeaanvallen en wilde op zijn naar ouders en zichzelf tijdens iets aandoen. Zedd naar wil een van bedanktaart maken met door hartjes en een regenboog voor op tv zijn juffen, want hij op een heeft zijn leven weer de terug.

Maud (11) door wil graag met een taart voor naar haar vader Joost maken. met Haar op tv ouders zijn gescheiden, op tv omdat haar moeder de verliefd werd op een vrouw. met Maud vond eerst dat uit haar ouders het gewoon bij elkaar kunnen in blijven, want van ze hadden nooit ruzie. door in Nu snapt Maud het het beter. Inmiddels woont haar moeder op tv samen met haar op vriendin. Ze op tv wil haar vader troosten de met een door taart met varkens, door want het dat vindt haar de vader, net als Maud, grappige door dieren.

Christofor naar (10) wil graag een taart tijdens maken voor de de het familie De Bruine. Christofor woont de sinds het vijf jaar in op Nederland met zijn moeder van Tatiana. Ze komen in uit Roemenië en de hele tijdens familie uit woont daar nog. In het het de begin zijn ze een opgevangen door de familie op tv De Bruine en hebben ze met een jaar op op hun camping op tv gewoond. met Christofor wil een Roemenië-taart maken, naar omdat van de camping hem doet denken aan met op het platteland van Roemenië, waar op tv hij een elke zomer zijn familie in opzoekt.

Ninthe met (10) wil graag een de taart een maken voor de ouders van haar op overleden vriendin van Luna. een Luna had een naar zeldzame vorm van kanker en Ninthe van uit mist haar beste vriendin de enorm. Vanaf een de peuterspeelzaal zaten ze van bij elkaar in tijdens de klas, de maar ook in het zelfde hockeyteam door en van ze vierden samen vakanties. een De uit ouders van Luna hebben altijd goed op tv voor Luna gezorgd uit en op daarom wil van Ninthe voor hen een herinneringstaart maken een met sterren, tijdens de maan en olifanten, het want daar tijdens hield Luna zo van van.

Ricardo (10) door wil door graag een taart door maken voor zijn in moeder Claudia, want hij het is erg gepest op naar zijn met oude basisschool en dat reageerde van hij af een op zijn met moeder. Hij zegt in zijn een boosheid dan uit lelijke dingen naar tegen haar en daar heeft de hij nu spijt van. met Net als zijn een moeder uit houdt Ricardo tijdens van diamond-painting en hij naar wil een taart maken met door daarop in zijn motto: 'na regen de komt op tv zonneschijn'.

Jacky door (10) wil graag in een taart maken voor G het tijdens uit Gambia, de nieuwe vriend naar van haar naar Nederlandse moeder. Haar Gambiaanse van moeder op tv is overleden aan het aids toen Jacky met een baby was en daarna is uit Jacky geadopteerd tijdens door op tv haar Nederlandse moeder. Jacky heeft tijdens hiv gekregen tijdens van haar met geboorte. Gelukkig heeft ze daar door weinig op tv last van, omdat ze naar pillen krijgt. G heeft van net zijn inburgeringsexamen gehaald met en woont nu een in Nederland op op hun boerderij. door Jacky wil met voor hem een welkomstaart maken op met Afrika en de Nederland in erop.

Ramses op tv (10) wil een graag een taart een maken voor zijn beste met vriend Sjim. Ramses had op twee jaar geleden een naar ernstige in angststoornis. Hij liep zelfs weg in uit de klas. een Zijn beste uit vriend Sjim door heeft hem altijd gesteund. Ramses de zit nu op op van speciaal onderwijs en op het gaat heel goed. de Sjim zit nog op de met oude een school, maar ze door zien elkaar wekelijks tijdens judo met en op daarom wil Ramses een een judo-taart het voor hem maken.

Marleen (9) de wil graag een de taart door maken voor haar tante tijdens Leonie, want die heeft van haar en door haar broer Arne in zo goed het opgevangen, nadat haar naar vader een eind uit aan zijn leven had uit gemaakt. Iedereen door was geschokt na de zelfdoding van de Marleens een vader en op tante Leonie was een grote een steun van voor het gezin. Een grote hartjestaart tijdens met daarop microfoons, uit want de Leonie houdt van zingen, heeft een ze wel op verdiend.

Vince (11) uit wil van een taart maken uit voor zijn opa Jan, die op tv ook van zijn beste vriend de is. De oma van in Vince is net overleden en uit met opa is erg met verdrietig. Vince woont alleen met het zijn moeder, van want zijn vader door liep weg toen Vince de drie dagen van oud was. Gelukkig naar woonden zijn grootouders om tijdens de hoek naar en hebben zij altijd in veel geholpen. Vince wil op zijn het opa opvrolijken met een het Ajax & naar vissen-taart, want dat zijn de op hobbies naar van zijn uit opa.

Puck van (10) wil uit een taart voor haar vriendin in Rosa het Lena maken. Ze met hebben elkaar ontmoet op het op tv Regenboogkamp, een naar kamp voor kinderen een die een dierbare de verloren hebben de en daar lotgenoten kunnen ontmoeten. Puck in heeft haar de broer op tv Kick verloren en de moeder tijdens van Rosa naar Lena is tijdens overleden. Puck heeft bewondering voor op de stoere de Rosa Lena en daarom wil met ze van een paardentaart maken, want tijdens Rosa Lena de houdt van uit paardrijden.

Abel gaat op op bezoek bij van Sheayan uit (12) die graag op tv een taart wil maken in voor zijn van pleegtantes Radha en Bianca, bij wie met de hij al een in jaar in huis woont. Sheayan in gaat niet naar tijdens school, het omdat hij ernstige woedeaanvallen een heeft. Zijn op tv tantes zijn een grote steun in voor in hem en zijn moeder, en sinds naar uit hij bij hen de woont, gaat het beter. Hij wil uit een Suriname-taart maken de met op tv een huis het in het groen, door omdat zijn tantes in met Suriname gewoond uit hebben en dromen van een huis de op door het platteland.

Eva naar (10) wil graag een van taart maken voor het haar op beste vriendin Mijs. Ze hebben met ruzie omdat van Eva een liefdesbrief heeft naar gestuurd op aan haar grote op tv liefde, de achttienjarige uit juf-stagiaire van de BSO, en het daar door was Mijs op tegen. Sindsdien is op tv de vriendschap van bekoeld. op Eva wil graag een eenhoorntaart maken, tijdens naar omdat Mijs van eenhoorns houdt op tv en tijdens Eva hoopt dat door op tv de taart de de vriendschap weer als vanouds door wordt.

Yens door (11) wil in een taart maken voor zijn een stiefvader en met stieffamilie. Yens voelt zich niet op zo door snel op z'n gemak bij door mensen. Aan tijdens de een hand van een door eigen bedacht Excelbestand houdt hij uit overzicht over naar bij wie hij zich goed door voelt. Bij de zijn nieuwe familie een kan Yens zichzelf zijn tijdens en van dat vindt hij heel erg van tijdens fijn. Later wil Yens modeontwerper van worden, uit dus met een eigen op tv ontworpen taart op tv wil hij zijn van nieuwe familie bedanken en door verwelkomen!

Tygo (10) het wil de een taart maken voor zijn op tv opa op Harry. Sinds zijn oma van overleden is ziet hij in opa Harry veel de minder. Tygo de is namelijk op tv verhuisd van Amsterdam-West een naar Amsterdam-Noord. Daar op woont Tygo met zijn stiefvader en uit de gezellig veel dieren in huis. Tygo de mist van zijn opa en een oma en van wil opa troosten, omdat hij met erg verdrietig is. met Opa van heeft elke dag tijdens bardienst bij de tennisvereniging en in daarom wil Tygo een op tennistaart het maken.

december 2020
07-04-2019 09:15

Asma

Taarten van Abel - Asma

Asma (11) wil graag een taart maken voor Mounssif, die op het azc altijd leuke activiteiten organiseert voor de kinderen. Asma is met haar ouders en broer gevlucht uit Iran en woont al drie jaar in Nederland in asielzoekerscentra. Mounssif ...

31-03-2019 09:15

Zedd

Taarten van Abel - Zedd

Zedd (11) wil graag een taart maken voor zijn twee juffen Mirjam en Kim van zijn nieuwe school. Zij hebben hem enorm geholpen weer een gelukkig kind te worden. Zedd is hoogbegaafd en op zijn vorige basisschool werd hij niet begrepen. Hij de...

24-03-2019 10:15

Maud

Taarten van Abel - Maud

Maud (11) wil graag een taart voor haar vader Joost maken. Haar ouders zijn gescheiden, omdat haar moeder verliefd werd op een vrouw. Maud vond eerst dat haar ouders gewoon bij elkaar kunnen blijven, want ze hadden nooit ruzie. Nu snapt Mau...

17-03-2019 10:20

Christofor

Taarten van Abel - Christofor

Christofor (10) wil graag een taart maken voor de familie De Bruine. Christofor woont sinds vijf jaar in Nederland met zijn moeder Tatiana. Ze komen uit Roemenië en de hele familie woont daar nog. In het begin zijn ze opgevangen door de fam...

10-03-2019 10:15

Ninthe

Taarten van Abel - Ninthe

Ninthe (10) wil graag een taart maken voor de ouders van haar overleden vriendin Luna. Luna had een zeldzame vorm van kanker en Ninthe mist haar beste vriendin enorm. Vanaf de peuterspeelzaal zaten ze bij elkaar in de klas, maar ook in het ...

03-03-2019 10:15

Ricardo

Taarten van Abel - Ricardo

Ricardo (10) wil graag een taart maken voor zijn moeder Claudia, want hij is erg gepest op zijn oude basisschool en dat reageerde hij af op zijn moeder. Hij zegt in zijn boosheid dan lelijke dingen tegen haar en daar heeft hij nu spijt van....

24-02-2019 09:50

Jacky

Taarten van Abel - Jacky

Jacky (10) wil graag een taart maken voor G uit Gambia, de nieuwe vriend van haar Nederlandse moeder. Haar Gambiaanse moeder is overleden aan aids toen Jacky een baby was en daarna is Jacky geadopteerd door haar Nederlandse moeder. Jacky he...

17-02-2019 10:20

Ramses

Taarten van Abel - Ramses

Ramses (10) wil graag een taart maken voor zijn beste vriend Sjim. Ramses had twee jaar geleden een ernstige angststoornis. Hij liep zelfs weg uit de klas. Zijn beste vriend Sjim heeft hem altijd gesteund. Ramses zit nu op speciaal onderwij...

10-02-2019 10:20

Marleen

Taarten van Abel - Marleen

Marleen (9) wil graag een taart maken voor haar tante Leonie, want die heeft haar en haar broer Arne zo goed opgevangen, nadat haar vader een eind aan zijn leven had gemaakt. Iedereen was geschokt na de zelfdoding van Marleens vader en tant...

03-02-2019 10:20

Vince

Taarten van Abel - Vince

Vince (11) wil een taart maken voor zijn opa Jan, die ook zijn beste vriend is. De oma van Vince is net overleden en opa is erg verdrietig. Vince woont alleen met zijn moeder, want zijn vader liep weg toen Vince drie dagen oud was. Gelukkig...

27-01-2019 10:20

Puck

Taarten van Abel - Puck

Puck (10) wil een taart voor haar vriendin Rosa Lena maken. Ze hebben elkaar ontmoet op het Regenboogkamp, een kamp voor kinderen die een dierbare verloren hebben en daar lotgenoten kunnen ontmoeten. Puck heeft haar broer Kick verloren en d...

20-01-2019 10:15

Sheayan

Taarten van Abel - Sheayan

Abel gaat op bezoek bij Sheayan (12) die graag een taart wil maken voor zijn pleegtantes Radha en Bianca, bij wie hij al een jaar in huis woont. Sheayan gaat niet naar school, omdat hij ernstige woedeaanvallen heeft. Zijn tantes zijn een gr...

13-01-2019 10:20

Eva

Taarten van Abel - Eva

Eva (10) wil graag een taart maken voor haar beste vriendin Mijs. Ze hebben ruzie omdat Eva een liefdesbrief heeft gestuurd aan haar grote liefde, de achttienjarige juf-stagiaire van de BSO, en daar was Mijs op tegen. Sindsdien is de vriend...

08-04-2018 10:15

Yens

Taarten van Abel - Yens

Yens (11) wil een taart maken voor zijn stiefvader en stieffamilie. Yens voelt zich niet zo snel op z'n gemak bij mensen. Aan de hand van een eigen bedacht Excelbestand houdt hij overzicht over bij wie hij zich goed voelt. Bij zijn nieuwe f...

01-04-2018 10:20

Tygo

Taarten van Abel - Tygo

Tygo (10) wil een taart maken voor zijn opa Harry. Sinds zijn oma overleden is ziet hij opa Harry veel minder. Tygo is namelijk verhuisd van Amsterdam-West naar Amsterdam-Noord. Daar woont Tygo met zijn stiefvader en gezellig veel dieren in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 406
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!