Programma gemist?

Asma met (11) wil graag tijdens een taart maken voor Mounssif, een die op tijdens het azc een altijd leuke de activiteiten organiseert voor de naar kinderen. Asma een is met haar ouders en de broer gevlucht uit Iran tijdens en woont door al drie jaar tijdens in de Nederland in asielzoekerscentra. Mounssif in organiseert leuke uitjes op tv voor de kinderen, zoals een het met bezoekje aan de dierentuin met of paardrijden op met een manege in op de buurt. Ze tijdens wil een Friese blingblingtaart voor de Mounssif maken, omdat in ze hem voor op tv de uitjes wil in door bedanken.

Zedd (11) wil een graag een tijdens taart maken voor door zijn uit twee juffen Mirjam en Kim naar van zijn nieuwe school. in Zij hebben hem de enorm geholpen op weer een op tv gelukkig kind te worden. de Zedd is in hoogbegaafd en op zijn een vorige het basisschool werd hij niet begrepen. met Hij op tv deed zich dommer voor, maar op kreeg door uit frustratie grote woedeaanvallen uit en wilde zijn ouders van en zichzelf iets aandoen. het Zedd de wil een bedanktaart in maken met naar hartjes en een regenboog voor zijn op tv door juffen, want hij heeft zijn leven tijdens weer in terug.

Maud (11) wil het van graag een taart voor haar op vader Joost maken. Haar in ouders een zijn gescheiden, omdat haar een moeder verliefd tijdens werd op het een vrouw. Maud vond eerst dat naar haar ouders gewoon met de bij elkaar kunnen blijven, in want ze hadden nooit in ruzie. Nu snapt uit Maud het de beter. Inmiddels woont haar moeder op samen naar met haar vriendin. Ze wil van haar vader op tv troosten met een taart de met varkens, want de dat vindt naar haar in vader, net als Maud, grappige uit dieren.

Christofor het (10) wil in graag een taart maken voor het de familie De op tv Bruine. tijdens Christofor woont sinds vijf jaar op in met Nederland met zijn moeder Tatiana. van Ze tijdens komen uit Roemenië uit en de hele familie woont daar de nog. uit In het met begin zijn ze opgevangen door met de familie De op Bruine en een hebben ze een jaar naar op in hun camping gewoond. Christofor de wil een Roemenië-taart uit maken, omdat de camping in hem op doet denken aan het de platteland van Roemenië, waar uit hij elke zomer zijn met familie met opzoekt.

Ninthe het (10) wil een graag een taart maken voor de naar ouders van haar op tv met overleden vriendin Luna. Luna naar had een zeldzame vorm van een kanker met en Ninthe mist haar door beste vriendin in enorm. Vanaf de op tv peuterspeelzaal zaten op ze bij elkaar de in de klas, maar van ook in uit het zelfde hockeyteam en ze vierden van samen van vakanties. De tijdens ouders van Luna de hebben altijd goed voor Luna gezorgd een en daarom van wil uit Ninthe voor hen een herinneringstaart met maken naar met sterren, de maan naar en olifanten, uit want daar hield Luna zo door van.

Ricardo (10) wil op tv graag op een taart maken voor zijn tijdens moeder van Claudia, want een hij is erg gepest op op zijn oude van basisschool en dat de reageerde hij af door op zijn moeder. Hij uit zegt het in zijn boosheid dan lelijke een dingen tegen haar en van uit daar heeft hij met nu spijt van. Net als zijn het moeder houdt met Ricardo van diamond-painting en uit uit hij wil een taart maken met met daarop zijn motto: van 'na met regen komt naar zonneschijn'.

Jacky (10) wil op graag een op taart maken voor het G tijdens uit Gambia, de nieuwe vriend van in uit haar Nederlandse moeder. Haar Gambiaanse moeder tijdens is een overleden aan tijdens aids toen Jacky een in baby was en daarna met is Jacky geadopteerd door door haar een Nederlandse moeder. Jacky heeft op tv hiv gekregen tijdens een haar op geboorte. Gelukkig heeft ze daar weinig door last uit van, omdat ze van pillen krijgt. G heeft net in zijn inburgeringsexamen uit gehaald en met woont nu in naar Nederland op hun op boerderij. Jacky uit wil voor hem een welkomstaart maken een uit met Afrika en Nederland op tv erop.

Ramses de (10) wil graag een met taart maken door voor zijn beste vriend de Sjim. Ramses tijdens had twee jaar geleden in een in ernstige angststoornis. Hij liep zelfs weg op uit uit de klas. Zijn het beste vriend Sjim het heeft hem altijd gesteund. Ramses van zit tijdens nu op een speciaal onderwijs en het gaat naar heel goed. tijdens Sjim zit nog in op de oude school, door maar ze het zien elkaar wekelijks tijdens met judo en daarom een wil Ramses een judo-taart het voor hem op tv maken.

Marleen tijdens (9) wil de graag een taart maken de voor haar door tante Leonie, want die heeft het haar en in haar broer Arne door zo goed opgevangen, nadat haar op tv vader een tijdens eind aan van zijn leven tijdens had gemaakt. Iedereen op tv was geschokt na uit de zelfdoding van Marleens vader en een de tante Leonie was het een grote steun naar voor het gezin. Een grote hartjestaart het met uit daarop microfoons, want Leonie houdt een van zingen, heeft een in ze wel verdiend.

Vince (11) tijdens wil op tv een taart maken voor zijn opa in Jan, die op ook met zijn beste vriend is. De oma naar op van Vince is net overleden van en opa is erg van op tv verdrietig. Vince woont alleen met van zijn moeder, want zijn op tv vader liep door weg toen door Vince drie in dagen oud was. Gelukkig op tv woonden zijn grootouders met om de een hoek en hebben zij de altijd veel geholpen. door Vince wil zijn op opa opvrolijken het met een Ajax het & vissen-taart, want dat zijn van de het hobbies van zijn naar opa.

Puck (10) wil met een taart voor een haar in vriendin Rosa Lena maken. in Ze hebben de elkaar ontmoet op van het Regenboogkamp, een kamp een voor kinderen het die een dierbare verloren met hebben en het daar lotgenoten kunnen met ontmoeten. Puck heeft haar broer in Kick verloren en naar de moeder van door van Rosa Lena is overleden. op Puck heeft met bewondering voor de stoere Rosa Lena een en daarom door wil ze met een paardentaart maken, het want Rosa Lena op houdt van tijdens paardrijden.

Abel gaat op de bezoek bij Sheayan naar met (12) die graag een taart op wil maken uit voor zijn van pleegtantes Radha en Bianca, bij het wie hij op tv al een jaar in huis het het woont. Sheayan gaat op niet naar school, het omdat hij ernstige woedeaanvallen heeft. Zijn op tantes zijn een een grote steun op voor hem en op tv zijn moeder, op en sinds hij bij met hen woont, uit gaat het op beter. Hij wil een Suriname-taart uit maken door met een huis in het het groen, omdat zijn tantes een in Suriname gewoond de hebben het en dromen van van een huis op het met platteland.

Eva (10) wil door graag een taart op maken voor haar op tv beste vriendin een Mijs. Ze hebben ruzie het omdat Eva een in liefdesbrief naar heeft gestuurd in aan haar grote liefde, de achttienjarige naar juf-stagiaire van de op naar BSO, en daar was Mijs de op door tegen. Sindsdien is in de vriendschap bekoeld. Eva op tv wil graag een eenhoorntaart door maken, omdat Mijs tijdens van de eenhoorns houdt en Eva hoopt de dat door met de taart de vriendschap weer een door als vanouds wordt.

Yens in (11) wil een tijdens taart maken voor tijdens zijn stiefvader de en stieffamilie. Yens voelt zich uit niet op zo snel op z'n gemak het bij een mensen. Aan de hand van een uit eigen tijdens bedacht Excelbestand houdt tijdens hij overzicht over bij naar wie hij zich goed door voelt. Bij zijn in nieuwe familie de kan Yens zichzelf zijn uit het en dat vindt hij tijdens heel erg fijn. het Later wil Yens de modeontwerper worden, uit dus met een eigen tijdens ontworpen taart wil in hij zijn nieuwe familie bedanken in en op verwelkomen!

Tygo door (10) wil een taart op tv maken voor zijn opa op Harry. Sinds naar zijn van oma overleden is ziet hij naar opa Harry veel tijdens minder. tijdens Tygo is namelijk verhuisd van Amsterdam-West tijdens naar Amsterdam-Noord. Daar op woont Tygo met met zijn stiefvader de en gezellig veel tijdens dieren in huis. het Tygo mist uit zijn opa een en oma en wil opa in troosten, omdat hij erg met verdrietig is. met Opa heeft elke met dag bardienst door bij de met tennisvereniging en daarom wil een Tygo een tennistaart in maken.

december 2019
07-04-2019 09:15

Asma

Taarten van Abel - Asma

Asma (11) wil graag een taart maken voor Mounssif, die op het azc altijd leuke activiteiten organiseert voor de kinderen. Asma is met haar ouders en broer gevlucht uit Iran en woont al drie jaar in Nederland in asielzoekerscentra. Mounssif ...

31-03-2019 09:15

Zedd

Taarten van Abel - Zedd

Zedd (11) wil graag een taart maken voor zijn twee juffen Mirjam en Kim van zijn nieuwe school. Zij hebben hem enorm geholpen weer een gelukkig kind te worden. Zedd is hoogbegaafd en op zijn vorige basisschool werd hij niet begrepen. Hij de...

24-03-2019 10:15

Maud

Taarten van Abel - Maud

Maud (11) wil graag een taart voor haar vader Joost maken. Haar ouders zijn gescheiden, omdat haar moeder verliefd werd op een vrouw. Maud vond eerst dat haar ouders gewoon bij elkaar kunnen blijven, want ze hadden nooit ruzie. Nu snapt Mau...

17-03-2019 10:20

Christofor

Taarten van Abel - Christofor

Christofor (10) wil graag een taart maken voor de familie De Bruine. Christofor woont sinds vijf jaar in Nederland met zijn moeder Tatiana. Ze komen uit Roemenië en de hele familie woont daar nog. In het begin zijn ze opgevangen door de fam...

10-03-2019 10:15

Ninthe

Taarten van Abel - Ninthe

Ninthe (10) wil graag een taart maken voor de ouders van haar overleden vriendin Luna. Luna had een zeldzame vorm van kanker en Ninthe mist haar beste vriendin enorm. Vanaf de peuterspeelzaal zaten ze bij elkaar in de klas, maar ook in het ...

03-03-2019 10:15

Ricardo

Taarten van Abel - Ricardo

Ricardo (10) wil graag een taart maken voor zijn moeder Claudia, want hij is erg gepest op zijn oude basisschool en dat reageerde hij af op zijn moeder. Hij zegt in zijn boosheid dan lelijke dingen tegen haar en daar heeft hij nu spijt van....

24-02-2019 09:50

Jacky

Taarten van Abel - Jacky

Jacky (10) wil graag een taart maken voor G uit Gambia, de nieuwe vriend van haar Nederlandse moeder. Haar Gambiaanse moeder is overleden aan aids toen Jacky een baby was en daarna is Jacky geadopteerd door haar Nederlandse moeder. Jacky he...

17-02-2019 10:20

Ramses

Taarten van Abel - Ramses

Ramses (10) wil graag een taart maken voor zijn beste vriend Sjim. Ramses had twee jaar geleden een ernstige angststoornis. Hij liep zelfs weg uit de klas. Zijn beste vriend Sjim heeft hem altijd gesteund. Ramses zit nu op speciaal onderwij...

10-02-2019 10:20

Marleen

Taarten van Abel - Marleen

Marleen (9) wil graag een taart maken voor haar tante Leonie, want die heeft haar en haar broer Arne zo goed opgevangen, nadat haar vader een eind aan zijn leven had gemaakt. Iedereen was geschokt na de zelfdoding van Marleens vader en tant...

03-02-2019 10:20

Vince

Taarten van Abel - Vince

Vince (11) wil een taart maken voor zijn opa Jan, die ook zijn beste vriend is. De oma van Vince is net overleden en opa is erg verdrietig. Vince woont alleen met zijn moeder, want zijn vader liep weg toen Vince drie dagen oud was. Gelukkig...

27-01-2019 10:20

Puck

Taarten van Abel - Puck

Puck (10) wil een taart voor haar vriendin Rosa Lena maken. Ze hebben elkaar ontmoet op het Regenboogkamp, een kamp voor kinderen die een dierbare verloren hebben en daar lotgenoten kunnen ontmoeten. Puck heeft haar broer Kick verloren en d...

20-01-2019 10:15

Sheayan

Taarten van Abel - Sheayan

Abel gaat op bezoek bij Sheayan (12) die graag een taart wil maken voor zijn pleegtantes Radha en Bianca, bij wie hij al een jaar in huis woont. Sheayan gaat niet naar school, omdat hij ernstige woedeaanvallen heeft. Zijn tantes zijn een gr...

13-01-2019 10:20

Eva

Taarten van Abel - Eva

Eva (10) wil graag een taart maken voor haar beste vriendin Mijs. Ze hebben ruzie omdat Eva een liefdesbrief heeft gestuurd aan haar grote liefde, de achttienjarige juf-stagiaire van de BSO, en daar was Mijs op tegen. Sindsdien is de vriend...

08-04-2018 10:15

Yens

Taarten van Abel - Yens

Yens (11) wil een taart maken voor zijn stiefvader en stieffamilie. Yens voelt zich niet zo snel op z'n gemak bij mensen. Aan de hand van een eigen bedacht Excelbestand houdt hij overzicht over bij wie hij zich goed voelt. Bij zijn nieuwe f...

01-04-2018 10:20

Tygo

Taarten van Abel - Tygo

Tygo (10) wil een taart maken voor zijn opa Harry. Sinds zijn oma overleden is ziet hij opa Harry veel minder. Tygo is namelijk verhuisd van Amsterdam-West naar Amsterdam-Noord. Daar woont Tygo met zijn stiefvader en gezellig veel dieren in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Taarten van Abel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taarten van Abel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taarten van Abel bij Taarten van Abel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taarten van Abel. Heb je een uitzending van Taarten van Abel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taarten van Abel gemist

Jeugdprogramma waarin Abel aan het nazomeren is op het strand.

Uitzending gemist van Taarten van Abel? Hier kun je alle uitzendingen van Taarten van Abel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 406
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!