Programma gemist?

Een op persoonlijk verslag van wat het op betekent om door onderweg te zijn, over op tv de van speciale gemoedstoestand die alleen het ontstaat bij degene die het een reist om het de reizen zelf. Deze in verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie in de vivre’ de dat de zo dynamisch wordt beschreven in de het klassieker 'On The door Road' van Jack het een Kerouac- vormt de inspiratiebron. Filmmaker met Rob Smits uit reisde een uit maand door de VS uit via Detroit, Chicago, Denver, het Salt Lake de City en San Francisco. Hij op op tv onderzocht of de onbevooroordeelde de en avontuurlijke uit levensstijl van On the Road met nog steeds bestaat in in het Amerika de van vandaag. De op tv film kijkt tijdens met de geest van met toen met naar de tijd van een nu. Net als in On van The Road naar werd tijdens van het filmen de vrijwel niets van een tevoren gepland, en zoveel mogelijk op aan het toeval de en de intuïtie overgelaten. op tv In het het verlengde van Smits’ van reis liggen de levensinstelling tijdens op van de beat generation en uit de boeddhistische visie op door het leven, die van beide door een perfecte basis vormen uit voor in precies die manier van met reizen..

september 2020
13-12-2009 12:00

Aflevering 1

Chance operations - Aflevering 1

Een persoonlijk verslag van wat het betekent om onderweg te zijn, over de speciale gemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat zo dynamisch wordt ...

Chance operations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chance operations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chance operations bij Chance operations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chance operations. Heb je een uitzending van Chance operations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chance operations gemist

Persoonlijk verslag . van Robert Jan Smits van wat het betekent om onderweg te zijn en verbeeldt de specialegemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn - het'joie de vivre' dat zo dynamisch wordt beschreven in de klassieker On The Road van Jack Kerouac - vormt deinspiratiebron. Filmmaker Robert Jan Smits reisde een maand door de VS via Detroit, Chicago, Denver, Salt Lake City enSan Francisco. Hij onderzocht of de onbevooroordeelde en avontuurlijke levensstijl van On the Road nog steeds bestaatin het Amerika van vandaag. De film kijkt met de geest van toen naar de tijd van nu. Net als in On The Road werdtijdens het filmen vrijwel niets van tevoren gepland, en zoveel mogelijk aan het toeval en de intuïtie overgelaten. Inhet verlengde van Smits' reis liggen de levensinstelling van de beat generation en de boeddhistische visie op hetleven, die beide een perfecte basis vormen voor precies die manier van reizen.

Uitzending gemist van Chance operations? Hier kun je alle uitzendingen van Chance operations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!