Programma gemist?

Een op persoonlijk verslag van van wat het betekent om op onderweg te zijn, over op de speciale gemoedstoestand een die alleen op tv ontstaat bij de degene die reist om het de reizen zelf. Deze uit verhoogde staat van door tijdens bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat tijdens zo uit dynamisch wordt beschreven op tv in de klassieker met 'On The Road' het van Jack Kerouac- vormt de met een inspiratiebron. Filmmaker Rob Smits op reisde een het maand door de VS een via Detroit, Chicago, door Denver, Salt Lake City en uit San naar Francisco. Hij onderzocht in of de met onbevooroordeelde en avontuurlijke levensstijl op tv van On naar the Road nog steeds bestaat van in het Amerika van in vandaag. De van film van kijkt met de geest door van toen naar de tijd het van nu. Net een als in het On The Road werd de van tijdens het filmen vrijwel in niets van tevoren gepland, op en op zoveel mogelijk aan het in toeval en de intuïtie met overgelaten. In het verlengde met van Smits’ met reis liggen met de levensinstelling van de beat door generation op en de boeddhistische visie tijdens op het leven, in die beide een perfecte de tijdens basis vormen voor precies die op tv manier van op tv reizen..

september 2021
13-12-2009 12:00

Aflevering 1

Chance operations - Aflevering 1

Een persoonlijk verslag van wat het betekent om onderweg te zijn, over de speciale gemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat zo dynamisch wordt ...

Chance operations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chance operations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chance operations bij Chance operations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chance operations. Heb je een uitzending van Chance operations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chance operations gemist

Persoonlijk verslag . van Robert Jan Smits van wat het betekent om onderweg te zijn en verbeeldt de specialegemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn - het'joie de vivre' dat zo dynamisch wordt beschreven in de klassieker On The Road van Jack Kerouac - vormt deinspiratiebron. Filmmaker Robert Jan Smits reisde een maand door de VS via Detroit, Chicago, Denver, Salt Lake City enSan Francisco. Hij onderzocht of de onbevooroordeelde en avontuurlijke levensstijl van On the Road nog steeds bestaatin het Amerika van vandaag. De film kijkt met de geest van toen naar de tijd van nu. Net als in On The Road werdtijdens het filmen vrijwel niets van tevoren gepland, en zoveel mogelijk aan het toeval en de intuïtie overgelaten. Inhet verlengde van Smits' reis liggen de levensinstelling van de beat generation en de boeddhistische visie op hetleven, die beide een perfecte basis vormen voor precies die manier van reizen.

Uitzending gemist van Chance operations? Hier kun je alle uitzendingen van Chance operations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!