Programma gemist?

Een van persoonlijk verslag van in wat het uit betekent om onderweg te op tv zijn, over de speciale gemoedstoestand tijdens door die alleen ontstaat bij degene die op door reist om het reizen zelf. Deze naar verhoogde op tv staat van bewustzijn -het ‘joie met van de vivre’ dat zo in dynamisch wordt beschreven in op de klassieker op 'On The Road' van op tv Jack door Kerouac- vormt de de inspiratiebron. Filmmaker Rob Smits in reisde een op tv maand door de uit VS via Detroit, Chicago, Denver, Salt in Lake City en door San door Francisco. Hij onderzocht naar of de onbevooroordeelde en avontuurlijke met levensstijl de van On the het Road nog het steeds bestaat in op het Amerika van vandaag. De film uit kijkt met door de de geest van toen naar de tijd het van van nu. Net als in naar On van The Road werd in tijdens het filmen vrijwel het niets van tevoren het gepland, en door zoveel mogelijk aan uit het toeval en de intuïtie uit overgelaten. In het het verlengde het van Smits’ reis het liggen de levensinstelling van de in beat generation en de naar boeddhistische visie in op het tijdens leven, die door beide een perfecte basis vormen in voor precies die tijdens manier van op tv reizen..

januari 2021
13-12-2009 12:00

Aflevering 1

Chance operations - Aflevering 1

Een persoonlijk verslag van wat het betekent om onderweg te zijn, over de speciale gemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat zo dynamisch wordt ...

Chance operations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chance operations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chance operations bij Chance operations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chance operations. Heb je een uitzending van Chance operations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chance operations gemist

Persoonlijk verslag . van Robert Jan Smits van wat het betekent om onderweg te zijn en verbeeldt de specialegemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn - het'joie de vivre' dat zo dynamisch wordt beschreven in de klassieker On The Road van Jack Kerouac - vormt deinspiratiebron. Filmmaker Robert Jan Smits reisde een maand door de VS via Detroit, Chicago, Denver, Salt Lake City enSan Francisco. Hij onderzocht of de onbevooroordeelde en avontuurlijke levensstijl van On the Road nog steeds bestaatin het Amerika van vandaag. De film kijkt met de geest van toen naar de tijd van nu. Net als in On The Road werdtijdens het filmen vrijwel niets van tevoren gepland, en zoveel mogelijk aan het toeval en de intuïtie overgelaten. Inhet verlengde van Smits' reis liggen de levensinstelling van de beat generation en de boeddhistische visie op hetleven, die beide een perfecte basis vormen voor precies die manier van reizen.

Uitzending gemist van Chance operations? Hier kun je alle uitzendingen van Chance operations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!