Programma gemist?

Een op tv persoonlijk verslag van wat met het betekent om tijdens onderweg te zijn, tijdens over de speciale gemoedstoestand op tv die alleen van ontstaat van bij degene die reist de om het reizen zelf. het Deze een verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie door de vivre’ door dat zo het dynamisch wordt beschreven in met de tijdens klassieker 'On The Road' van Jack naar Kerouac- vormt de tijdens op tv inspiratiebron. Filmmaker Rob uit Smits reisde een maand door de uit met VS via Detroit, het Chicago, Denver, Salt in Lake City en San Francisco. Hij op onderzocht of de op de onbevooroordeelde en avontuurlijke op tv levensstijl van On the Road nog tijdens steeds bestaat in in het Amerika van op vandaag. De film uit kijkt met met de geest op tv van toen naar de in tijd van door nu. Net in als in On The Road naar werd tijdens het filmen de vrijwel niets in van tevoren gepland, en door zoveel mogelijk het aan het toeval en een de tijdens intuïtie overgelaten. In het verlengde het van Smits’ het reis uit liggen de levensinstelling van de beat de generation een en de een boeddhistische visie op uit het leven, die in beide een perfecte uit basis vormen voor precies die manier het van op tv reizen..

oktober 2019
13-12-2009 12:00

Aflevering 1

Chance operations - Aflevering 1

Een persoonlijk verslag van wat het betekent om onderweg te zijn, over de speciale gemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat zo dynamisch wordt ...

Chance operations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chance operations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chance operations bij Chance operations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chance operations. Heb je een uitzending van Chance operations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chance operations gemist

Persoonlijk verslag . van Robert Jan Smits van wat het betekent om onderweg te zijn en verbeeldt de specialegemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn - het'joie de vivre' dat zo dynamisch wordt beschreven in de klassieker On The Road van Jack Kerouac - vormt deinspiratiebron. Filmmaker Robert Jan Smits reisde een maand door de VS via Detroit, Chicago, Denver, Salt Lake City enSan Francisco. Hij onderzocht of de onbevooroordeelde en avontuurlijke levensstijl van On the Road nog steeds bestaatin het Amerika van vandaag. De film kijkt met de geest van toen naar de tijd van nu. Net als in On The Road werdtijdens het filmen vrijwel niets van tevoren gepland, en zoveel mogelijk aan het toeval en de intuïtie overgelaten. Inhet verlengde van Smits' reis liggen de levensinstelling van de beat generation en de boeddhistische visie op hetleven, die beide een perfecte basis vormen voor precies die manier van reizen.

Uitzending gemist van Chance operations? Hier kun je alle uitzendingen van Chance operations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!