Programma gemist?

Een door persoonlijk verslag van tijdens wat het betekent naar om onderweg te zijn, over op tv de speciale op gemoedstoestand die alleen ontstaat door bij het degene die reist om het het reizen zelf. Deze de verhoogde staat van door bewustzijn door -het ‘joie de vivre’ dat het zo dynamisch tijdens wordt beschreven uit in de het klassieker 'On The op Road' van Jack Kerouac- vormt het de inspiratiebron. Filmmaker Rob het naar Smits reisde een maand tijdens door de VS via Detroit, met Chicago, Denver, uit Salt Lake City in en San Francisco. op tv Hij onderzocht het of de onbevooroordeelde en avontuurlijke uit levensstijl van On het the Road een nog steeds bestaat in op tv het Amerika van het vandaag. De in film naar kijkt met de een geest van toen naar de uit tijd van nu. Net van als in op tv On in The Road werd tijdens het filmen naar vrijwel niets op tv van tevoren gepland, de en een zoveel mogelijk aan het toeval en uit in de intuïtie overgelaten. In het in verlengde met van Smits’ reis liggen de levensinstelling door van van de beat generation door en de boeddhistische visie de op het leven, naar die beide een uit perfecte basis vormen een voor precies die manier in van naar reizen..

mei 2021
13-12-2009 12:00

Aflevering 1

Chance operations - Aflevering 1

Een persoonlijk verslag van wat het betekent om onderweg te zijn, over de speciale gemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat zo dynamisch wordt ...

Chance operations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chance operations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chance operations bij Chance operations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chance operations. Heb je een uitzending van Chance operations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chance operations gemist

Persoonlijk verslag . van Robert Jan Smits van wat het betekent om onderweg te zijn en verbeeldt de specialegemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn - het'joie de vivre' dat zo dynamisch wordt beschreven in de klassieker On The Road van Jack Kerouac - vormt deinspiratiebron. Filmmaker Robert Jan Smits reisde een maand door de VS via Detroit, Chicago, Denver, Salt Lake City enSan Francisco. Hij onderzocht of de onbevooroordeelde en avontuurlijke levensstijl van On the Road nog steeds bestaatin het Amerika van vandaag. De film kijkt met de geest van toen naar de tijd van nu. Net als in On The Road werdtijdens het filmen vrijwel niets van tevoren gepland, en zoveel mogelijk aan het toeval en de intuïtie overgelaten. Inhet verlengde van Smits' reis liggen de levensinstelling van de beat generation en de boeddhistische visie op hetleven, die beide een perfecte basis vormen voor precies die manier van reizen.

Uitzending gemist van Chance operations? Hier kun je alle uitzendingen van Chance operations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!