Programma gemist?

Een persoonlijk verslag van van wat tijdens het betekent het om onderweg te zijn, naar over de uit speciale gemoedstoestand die alleen ontstaat uit bij degene naar die reist uit om het reizen in zelf. Deze verhoogde staat uit van een bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat het op zo dynamisch wordt met beschreven in de klassieker 'On The van Road' door van Jack Kerouac- vormt op de inspiratiebron. Filmmaker Rob op tv in Smits reisde een maand door de het VS via Detroit, op tv een Chicago, Denver, Salt Lake City en van een San Francisco. Hij onderzocht de of de onbevooroordeelde van en avontuurlijke levensstijl van de On the een Road nog steeds van bestaat in het de Amerika van het vandaag. De film van kijkt met de geest van toen de naar de tijd door op van nu. Net door als in On uit The Road werd tijdens het op tv filmen vrijwel tijdens niets van tevoren gepland, de en zoveel mogelijk naar aan het naar toeval en de door intuïtie overgelaten. In door het verlengde van Smits’ reis tijdens liggen de uit levensinstelling van de de beat op generation en de boeddhistische visie op het het op tv leven, die beide met een perfecte met basis vormen voor precies die van manier de van reizen..

mei 2020
13-12-2009 12:00

Aflevering 1

Chance operations - Aflevering 1

Een persoonlijk verslag van wat het betekent om onderweg te zijn, over de speciale gemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat zo dynamisch wordt ...

Chance operations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chance operations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chance operations bij Chance operations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chance operations. Heb je een uitzending van Chance operations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chance operations gemist

Persoonlijk verslag . van Robert Jan Smits van wat het betekent om onderweg te zijn en verbeeldt de specialegemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn - het'joie de vivre' dat zo dynamisch wordt beschreven in de klassieker On The Road van Jack Kerouac - vormt deinspiratiebron. Filmmaker Robert Jan Smits reisde een maand door de VS via Detroit, Chicago, Denver, Salt Lake City enSan Francisco. Hij onderzocht of de onbevooroordeelde en avontuurlijke levensstijl van On the Road nog steeds bestaatin het Amerika van vandaag. De film kijkt met de geest van toen naar de tijd van nu. Net als in On The Road werdtijdens het filmen vrijwel niets van tevoren gepland, en zoveel mogelijk aan het toeval en de intuïtie overgelaten. Inhet verlengde van Smits' reis liggen de levensinstelling van de beat generation en de boeddhistische visie op hetleven, die beide een perfecte basis vormen voor precies die manier van reizen.

Uitzending gemist van Chance operations? Hier kun je alle uitzendingen van Chance operations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!