Programma gemist?

Een persoonlijk met verslag uit van wat het betekent om onderweg in te zijn, over van de speciale op gemoedstoestand die alleen in ontstaat van bij degene die reist om het het met reizen zelf. Deze met verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie van met de vivre’ dat zo dynamisch wordt door beschreven in de met klassieker naar 'On The Road' van Jack uit tijdens Kerouac- vormt de inspiratiebron. het Filmmaker Rob met Smits reisde een van maand door de VS van via Detroit, Chicago, Denver, Salt het Lake City en tijdens met San Francisco. Hij tijdens onderzocht of de onbevooroordeelde en door avontuurlijke naar levensstijl van On the de Road nog steeds bestaat in op het Amerika tijdens van met vandaag. De film kijkt met het de van geest van toen naar de naar tijd van van nu. Net als in op On The Road een werd tijdens het filmen naar vrijwel niets van naar tevoren het gepland, en een zoveel mogelijk aan het toeval en tijdens de naar intuïtie overgelaten. een In het verlengde een van Smits’ reis liggen de levensinstelling naar van het de beat generation en de de tijdens boeddhistische visie op het leven, het die beide een perfecte met basis in vormen voor het precies die manier van de reizen..

juni 2021
13-12-2009 12:00

Aflevering 1

Chance operations - Aflevering 1

Een persoonlijk verslag van wat het betekent om onderweg te zijn, over de speciale gemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn -het ‘joie de vivre’ dat zo dynamisch wordt ...

Chance operations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chance operations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chance operations bij Chance operations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chance operations. Heb je een uitzending van Chance operations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chance operations gemist

Persoonlijk verslag . van Robert Jan Smits van wat het betekent om onderweg te zijn en verbeeldt de specialegemoedstoestand die alleen ontstaat bij degene die reist om het reizen zelf. Deze verhoogde staat van bewustzijn - het'joie de vivre' dat zo dynamisch wordt beschreven in de klassieker On The Road van Jack Kerouac - vormt deinspiratiebron. Filmmaker Robert Jan Smits reisde een maand door de VS via Detroit, Chicago, Denver, Salt Lake City enSan Francisco. Hij onderzocht of de onbevooroordeelde en avontuurlijke levensstijl van On the Road nog steeds bestaatin het Amerika van vandaag. De film kijkt met de geest van toen naar de tijd van nu. Net als in On The Road werdtijdens het filmen vrijwel niets van tevoren gepland, en zoveel mogelijk aan het toeval en de intuïtie overgelaten. Inhet verlengde van Smits' reis liggen de levensinstelling van de beat generation en de boeddhistische visie op hetleven, die beide een perfecte basis vormen voor precies die manier van reizen.

Uitzending gemist van Chance operations? Hier kun je alle uitzendingen van Chance operations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!