Programma gemist?

In Kitchen de Impossible neemt Meesterchef een Robert Kranenborg de uitdaging de tijdens aan om acht jongeren de met een lichamelijke of op verstandelijke beperking met alles te leren over op tv koken, uit met als einddoel; het naar overnemen van de het sterrenrestaurant van Ron Blaauw. Vandaag het de grote het finale. De twee op missies van tijdens dit grote naar avontuur komen samen; leren van koken op sterrenniveau en door het met vinden van een passende baan in een het de horeca. Halen de op tv leerling-chefs het torenhoge niveau en door op wie van de brigade vindt een tijdens passende baan? op Lukt het de uitdaging van Chef in Robert Kraneborg of een is deze missie toch te in hoog de gegrepen?

In met De Bachelor is Robbert uit Jonkheer de het gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen door de bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende in vrouwen over van met wie een er veertien met hem afreizen naar in het idyllische een Griekse eiland het Skyros. Tijdens de meest een uiteenlopende dates een leert hij de dames de steeds beter kennen. naar Gedurende uit dit avontuur neemt hij afscheid door van degenen die het het minst bij uit hem naar passen. Om uiteindelijk over op tv te blijven uit met diegene die zijn het hart weet de te veroveren...

december 2020
27-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 5, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

26-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 5, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!