Programma gemist?

In Kitchen Impossible met neemt tijdens Meesterchef Robert Kranenborg in de uitdaging aan om in acht jongeren met tijdens een lichamelijke of naar verstandelijke een beperking alles te leren over koken, door met als einddoel; op tv het overnemen van een het sterrenrestaurant de van Ron tijdens Blaauw. Vandaag de grote met finale. De twee naar missies van dit van grote avontuur komen samen; met leren koken op tv op sterrenniveau in en het vinden van een door passende baan op tv in tijdens de horeca. Halen de de leerling-chefs het torenhoge van niveau en wie van op tv de brigade vindt een naar passende baan? in Lukt de uitdaging van van uit Chef Robert Kraneborg of met is deze missie toch te het hoog met gegrepen?

In De van Bachelor is Robbert op tv Jonkheer de gewilde vrijgezel. op tv Uit honderden aanmeldingen naar bleven twintig leuke, op tv onafhankelijke, op ondernemende vrouwen over van wie uit er veertien met uit hem een afreizen naar het idyllische naar Griekse eiland Skyros. een Tijdens de op meest uiteenlopende dates een leert hij de dames steeds naar beter kennen. van Gedurende dit het avontuur neemt hij afscheid van met degenen die door het minst bij hem naar in passen. Om uiteindelijk over te blijven uit in met diegene die uit zijn hart weet te met veroveren...

april 2020
27-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 5, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

26-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 5, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!