Programma gemist?

In op Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert met Kranenborg de uitdaging uit aan om het acht jongeren met met een lichamelijke of verstandelijke het beperking de alles te leren naar over koken, op met als einddoel; van het overnemen van het sterrenrestaurant in van met Ron Blaauw. Vandaag de grote finale. van De tijdens twee missies van dit grote uit avontuur van komen samen; leren op koken op sterrenniveau en op tv het tijdens vinden van een passende baan met in de uit horeca. Halen tijdens de leerling-chefs het tijdens torenhoge niveau en de wie van de een brigade vindt een een passende baan? Lukt de uitdaging de van Chef Robert door Kraneborg of is in deze missie toch met te door hoog gegrepen?

In naar De Bachelor is Robbert Jonkheer in de in gewilde vrijgezel. Uit honderden op tv aanmeldingen de bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen op over van op wie er veertien het met hem afreizen naar op tv het idyllische Griekse naar op tv eiland Skyros. Tijdens de uit meest uiteenlopende naar dates leert hij de dames op tv steeds beter kennen. uit Gedurende dit tijdens avontuur neemt hij afscheid van door degenen in die het minst bij hem op tv passen. Om de uiteindelijk over te het blijven met diegene die op zijn op tv hart weet een te veroveren...

oktober 2019
27-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 5, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

26-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 5, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!