Programma gemist?

In naar Kitchen Impossible op tv neemt Meesterchef Robert Kranenborg het de uitdaging aan op tv om acht jongeren met een uit de lichamelijke of verstandelijke beperking alles te in leren over koken, op tv met van als einddoel; door het overnemen van het sterrenrestaurant tijdens van Ron Blaauw. de Vandaag de grote finale. de door De twee missies de van dit grote de avontuur komen samen; leren het koken op sterrenniveau en een het in vinden van een door passende baan in de horeca. door Halen op de leerling-chefs het torenhoge niveau en het wie van de de in brigade vindt een passende het baan? Lukt de op uitdaging van Chef Robert Kraneborg het uit of is deze missie toch te tijdens hoog het gegrepen?

In De met Bachelor is Robbert Jonkheer op de gewilde vrijgezel. uit Uit honderden tijdens aanmeldingen bleven twintig leuke, met onafhankelijke, ondernemende vrouwen op tv van over van wie er veertien met naar hem afreizen naar in op het idyllische Griekse eiland Skyros. door Tijdens de meest op tv uiteenlopende dates van leert hij de de dames steeds met beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt op tv hij afscheid van de een degenen die het het minst bij hem door passen. Om uiteindelijk over te op blijven met diegene die van zijn hart de weet te het veroveren...

augustus 2020
27-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 5, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

26-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 5, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!