Programma gemist?

In Kitchen Impossible naar neemt Meesterchef op Robert Kranenborg de uitdaging naar door aan om acht jongeren met een op tv lichamelijke of verstandelijke tijdens beperking de alles te leren over op tv koken, met als het einddoel; het op overnemen van op tv het sterrenrestaurant van op tv Ron Blaauw. Vandaag de van grote finale. De twee missies van uit van dit grote avontuur komen samen; naar leren koken naar op sterrenniveau tijdens en het de vinden van een passende uit baan in de in horeca. Halen door de leerling-chefs het torenhoge niveau in en wie van de uit brigade vindt op een tijdens passende baan? Lukt op tv de uitdaging van Chef Robert Kraneborg op tv of is naar deze missie de toch te hoog in gegrepen?

In op De Bachelor tijdens is Robbert Jonkheer de gewilde op vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen op tv bleven op tv twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende tijdens vrouwen over van een wie er veertien met uit hem afreizen met naar het het idyllische Griekse eiland Skyros. uit Tijdens de meest door uiteenlopende dates leert naar hij de dames steeds naar beter kennen. Gedurende van dit het avontuur neemt hij tijdens afscheid van degenen die met het tijdens minst bij hem passen. in Om uiteindelijk over te een blijven met tijdens diegene die uit zijn hart weet te met veroveren...

september 2021
27-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 5, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

26-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 5, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!