Programma gemist?

In Kitchen door Impossible uit neemt Meesterchef Robert met Kranenborg de uitdaging een aan om acht jongeren met door een lichamelijke of tijdens verstandelijke beperking alles te tijdens uit leren over koken, in met als einddoel; door het overnemen van het sterrenrestaurant van de Ron op Blaauw. Vandaag de grote finale. de met De twee missies van dit grote door van avontuur komen samen; met leren koken op sterrenniveau op tv en het vinden van op een passende baan in tijdens een de horeca. Halen de leerling-chefs het het torenhoge niveau en op wie van een de brigade vindt door een passende het baan? Lukt de een uitdaging van Chef Robert naar Kraneborg of is deze uit missie de toch te hoog met gegrepen?

In De Bachelor door is Robbert Jonkheer van in de gewilde vrijgezel. Uit naar honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, de onafhankelijke, ondernemende vrouwen tijdens over van uit wie er veertien met uit hem afreizen een naar in het idyllische Griekse in eiland Skyros. Tijdens in de meest uiteenlopende dates leert hij uit de dames in steeds met beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt naar hij afscheid van van degenen een die het minst bij van hem passen. met Om uiteindelijk over te een blijven met diegene een die zijn hart het weet te uit veroveren...

april 2021
27-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 5, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

26-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 5, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!