Programma gemist?

In Kitchen Impossible naar neemt Meesterchef op Robert uit Kranenborg de uitdaging aan tijdens om acht jongeren met tijdens een in lichamelijke of verstandelijke beperking alles het te leren met over koken, op tv met als einddoel; het met overnemen van het het sterrenrestaurant van Ron Blaauw. van Vandaag de grote finale. uit op tv De twee missies van dit uit grote avontuur komen het samen; leren koken op in sterrenniveau en tijdens het door vinden van een passende uit baan in de de horeca. Halen in de leerling-chefs het torenhoge niveau en op tv wie van op de brigade vindt een een passende een baan? Lukt de uitdaging naar van tijdens Chef Robert Kraneborg of in is deze missie toch tijdens te hoog met gegrepen?

In door De Bachelor is een Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. op tv van Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, op naar onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie naar er veertien met door in hem afreizen naar door het idyllische Griekse eiland op tv Skyros. Tijdens de op tv meest uiteenlopende naar dates leert hij naar de dames steeds beter tijdens kennen. Gedurende dit avontuur met neemt hij afscheid van met degenen die door het minst van bij hem passen. Om uiteindelijk het over te in blijven met diegene de die zijn op tv hart weet te het veroveren...

oktober 2021
27-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 5, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

26-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 5, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!