Programma gemist?

Een scripted realityserie uit gebaseerd op waargebeurde door ervaringen van tijdens dokters die elke dag van op tv weer voor ingewikkelde uitdagingen komen van te staan om de tijdens in patiënten zo goed met mogelijk te helpen. Een vrouw van een eind 20 het komt bij de dokter, met omdat ze door last heeft van haar in vrouwelijk in geslachtsorgaan. Na een een onderzoek blijkt ze al in van de overgang te tijdens zijn. Vader Tjeerd uit op tv is volledig in paniek; zijn dochter op uit Emma is plotseling op tv erg ziek. Dokter Peter Paul uit constateert op tv ernstige nierfalen bij Emma. Om te met weten tijdens om welke nierafwijking het gaat, door wordt er uit een biopsie gedaan. van Hieruit blijkt dat naar het om uit een erfelijke naar nierziekte gaat. Het is nu met de vraag of de uit tijdens zusjes van Emma met dezelfde ziekte hebben.

augustus 2020
22-12-2017 20:00

Dokters

Aflevering 5, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een vrouw van eind 20 komt bij de dokter, omdat ze last he...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!