Programma gemist?

Een uit scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde naar door ervaringen van dokters de die elke dag weer het voor ingewikkelde uitdagingen komen met te in staan om de patiënten zo op tv goed mogelijk naar te helpen. Een uit vrouw van in eind 20 komt bij de een dokter, omdat het ze last heeft tijdens van haar vrouwelijk geslachtsorgaan. Na op een onderzoek blijkt tijdens ze al uit in de overgang het te zijn. tijdens Vader Tjeerd met is volledig in uit paniek; zijn dochter met Emma is plotseling uit erg ziek. Dokter Peter Paul op tv constateert ernstige nierfalen een bij Emma. Om de te weten om welke de nierafwijking het een gaat, wordt er een tijdens biopsie gedaan. op tv Hieruit blijkt dat tijdens het om een door erfelijke nierziekte gaat. op Het is nu uit de vraag uit of de zusjes van Emma door dezelfde ziekte op hebben.

december 2020
22-12-2017 20:00

Dokters

Aflevering 5, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een vrouw van eind 20 komt bij de dokter, omdat ze last he...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!