Programma gemist?

Een met scripted realityserie gebaseerd op op waargebeurde ervaringen van dokters met die elke door dag op weer voor ingewikkelde uitdagingen komen met te op tv staan om de patiënten een zo goed mogelijk te uit helpen. Een uit vrouw van eind de 20 komt bij de dokter, door omdat ze tijdens last heeft de van haar vrouwelijk tijdens geslachtsorgaan. Na een onderzoek de blijkt ze al naar in uit de overgang te zijn. Vader tijdens Tjeerd uit is volledig in paniek; zijn dochter op tv Emma een is plotseling erg een ziek. Dokter op tv Peter Paul constateert ernstige nierfalen uit bij Emma. Om de te weten om op tv welke nierafwijking tijdens het gaat, wordt een er een biopsie gedaan. op Hieruit blijkt dat uit het om een tijdens erfelijke van nierziekte gaat. Het uit is nu de vraag uit of de zusjes van een Emma dezelfde door ziekte hebben.

juli 2021
22-12-2017 20:00

Dokters

Aflevering 5, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een vrouw van eind 20 komt bij de dokter, omdat ze last he...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!