Programma gemist?

Een van scripted realityserie met gebaseerd op waargebeurde ervaringen van uit dokters die elke dag met van weer voor ingewikkelde uitdagingen komen het te staan om de op patiënten in zo goed mogelijk te in helpen. Een vrouw van door eind 20 naar komt bij de het dokter, omdat op tv ze last heeft van haar van vrouwelijk geslachtsorgaan. van Na met een onderzoek blijkt ze door al in de uit overgang te zijn. uit Vader Tjeerd is volledig op tv in paniek; met zijn dochter Emma is op plotseling met erg ziek. Dokter Peter op Paul constateert ernstige nierfalen bij naar Emma. Om door te weten de om welke van nierafwijking het gaat, wordt met er een biopsie op tv gedaan. Hieruit blijkt dat het de de om een erfelijke nierziekte gaat. Het een is nu de een vraag of naar de zusjes van Emma in dezelfde met ziekte hebben.

maart 2020
22-12-2017 20:00

Dokters

Aflevering 5, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een vrouw van eind 20 komt bij de dokter, omdat ze last he...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!