Programma gemist?

Een het scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde naar ervaringen van het dokters door die elke dag weer voor ingewikkelde in van uitdagingen komen te staan om de een patiënten zo op tv goed mogelijk te uit helpen. Een tijdens vrouw van eind de 20 komt bij de in dokter, omdat door ze last heeft van haar naar vrouwelijk tijdens geslachtsorgaan. Na een onderzoek blijkt op tv ze al in het van de overgang te zijn. Vader in Tjeerd is volledig uit in paniek; zijn uit dochter Emma is plotseling naar erg ziek. Dokter door Peter door Paul constateert het ernstige nierfalen bij een Emma. Om te op weten om welke nierafwijking het tijdens gaat, uit wordt er een biopsie gedaan. naar Hieruit blijkt op dat het om de een erfelijke nierziekte gaat. door Het is van nu de vraag in of de zusjes van op Emma dezelfde ziekte uit hebben.

april 2021
22-12-2017 20:00

Dokters

Aflevering 5, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een vrouw van eind 20 komt bij de dokter, omdat ze last he...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!