Programma gemist?

Een scripted uit realityserie gebaseerd op waargebeurde door door ervaringen van dokters die van elke dag weer voor een ingewikkelde op uitdagingen komen te tijdens staan om de patiƫnten zo van goed van mogelijk te helpen. Een vrouw van uit eind 20 komt de bij de een dokter, omdat tijdens ze last heeft van haar in vrouwelijk geslachtsorgaan. in Na een op onderzoek blijkt ze al in met naar de overgang te zijn. Vader Tjeerd door is van volledig in door paniek; zijn dochter Emma op is plotseling erg ziek. Dokter met Peter de Paul constateert ernstige nierfalen door bij Emma. van Om te weten om met welke nierafwijking met het gaat, uit wordt er een biopsie in gedaan. Hieruit de blijkt dat het om een op tv erfelijke de nierziekte gaat. Het is het nu de vraag het of de zusjes van van Emma dezelfde ziekte naar hebben.

januari 2021
22-12-2017 20:00

Dokters

Aflevering 5, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiƫnten zo goed mogelijk te helpen. Een vrouw van eind 20 komt bij de dokter, omdat ze last he...

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 2 bij Aflevering 5, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!