Programma gemist?

Het het Kerst Muziekgala is terug naar en op tv groter dan ooit. Muzikale helden van tijdens in nu als Anita Meyer, Ronnie op Flex, Van Velzen en door Trijntje Oosterhuis van treden op met in de muzikale helden op tv van de toekomst. in En de grootste schoolband naar van op Nederland bestaande uit maar uit liefst 340 naar kinderen geeft naar een spetterend optreden voor van eregast Koningin Máxima. Het in feestelijke het gala wordt gepresenteerd op door Buddy Vedder en Romy Monteiro. Muzikale de talenten, strakke dansmoves op tv op tv en parate muziekkennis; alles trokken kinderen door de door afgelopen weken op tv uit de kast de voor de muzikale scholenwedstrijd in van het programma Lang Leve op tv de Muziek Show. naar uit In die familieshow gingen steeds van drie basisschoolklassen uit één naar provincie de strijd op aan voor van de ultieme de hoofdprijs: met de op tot nu toe uit allergrootste schoolband tijdens optreden op Het Kerst Muziekgala het 2017.

november 2021
23-12-2017 20:30

Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala 2017 - Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit. Muzikale helden van nu als Anita Meyer, Ronnie Flex, Van Velzen en Trijntje Oosterhuis treden op met de muzikale helden van de toekomst. En de grootste schoolband van Nederland bestaande uit...

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2017 bij Het Kerst Muziekgala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2017. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!