Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala tijdens is terug in en naar groter dan ooit. Muzikale helden van naar nu tijdens als Anita Meyer, tijdens Ronnie Flex, Van tijdens Velzen en Trijntje Oosterhuis treden de uit op met de muzikale helden van van naar de toekomst. En de grootste schoolband met van Nederland bestaande op een uit maar liefst 340 kinderen geeft tijdens een spetterend optreden het voor naar eregast Koningin Máxima. van Het feestelijke met gala wordt gepresenteerd door door Buddy Vedder en Romy Monteiro. Muzikale in talenten, strakke dansmoves op en parate door muziekkennis; alles trokken de kinderen de op afgelopen weken uit de van kast voor een de muzikale het scholenwedstrijd in het programma Lang tijdens Leve door de Muziek Show. In het die familieshow gingen op steeds drie basisschoolklassen door uit één provincie de de strijd aan voor de door ultieme tijdens hoofdprijs: met de de tot nu het toe allergrootste schoolband het optreden op Het Kerst een Muziekgala 2017.

juni 2021
23-12-2017 20:30

Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala 2017 - Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit. Muzikale helden van nu als Anita Meyer, Ronnie Flex, Van Velzen en Trijntje Oosterhuis treden op met de muzikale helden van de toekomst. En de grootste schoolband van Nederland bestaande uit...

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2017 bij Het Kerst Muziekgala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2017. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!