Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala naar is terug en in groter met dan ooit. Muzikale helden op van op tv nu als Anita Meyer, het Ronnie Flex, uit Van Velzen en Trijntje uit Oosterhuis treden op met met de in muzikale helden van de toekomst. van En de grootste schoolband het van Nederland een bestaande uit maar op liefst met 340 kinderen geeft een de spetterend optreden voor tijdens eregast Koningin Máxima. Het met feestelijke gala het wordt gepresenteerd door Buddy op Vedder en door Romy Monteiro. Muzikale tijdens talenten, strakke dansmoves en parate van muziekkennis; alles trokken kinderen een de in afgelopen weken op tv uit de kast voor de muzikale de scholenwedstrijd in de het door programma Lang Leve de Muziek Show. de door In die familieshow gingen steeds naar drie basisschoolklassen uit één uit provincie de uit strijd aan voor naar de ultieme hoofdprijs: met tijdens de tot met nu met toe allergrootste schoolband optreden op op Het Kerst de Muziekgala 2017.

oktober 2020
23-12-2017 20:30

Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala 2017 - Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit. Muzikale helden van nu als Anita Meyer, Ronnie Flex, Van Velzen en Trijntje Oosterhuis treden op met de muzikale helden van de toekomst. En de grootste schoolband van Nederland bestaande uit...

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2017 bij Het Kerst Muziekgala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2017. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!