Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala op is terug in en groter naar dan ooit. Muzikale een helden van naar nu als Anita tijdens Meyer, Ronnie Flex, Van Velzen op en Trijntje Oosterhuis treden op tv op met de door muzikale helden van de naar de toekomst. En de grootste met schoolband van Nederland bestaande in uit maar liefst met 340 kinderen uit geeft een spetterend van optreden op voor eregast Koningin Máxima. Het feestelijke de gala wordt uit gepresenteerd in door Buddy Vedder en Romy op tv Monteiro. Muzikale talenten, door strakke dansmoves en parate muziekkennis; van naar alles trokken kinderen op tv de afgelopen weken uit de door kast voor van de muzikale scholenwedstrijd door in het programma Lang Leve tijdens een de Muziek Show. In die familieshow met gingen steeds naar drie het basisschoolklassen uit één provincie de uit strijd aan voor uit de naar ultieme hoofdprijs: met naar de tot nu toe allergrootste schoolband op tv optreden op Het naar Kerst de Muziekgala 2017.

maart 2021
23-12-2017 20:30

Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala 2017 - Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit. Muzikale helden van nu als Anita Meyer, Ronnie Flex, Van Velzen en Trijntje Oosterhuis treden op met de muzikale helden van de toekomst. En de grootste schoolband van Nederland bestaande uit...

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2017 bij Het Kerst Muziekgala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2017. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!