Programma gemist?

Het op Kerst Muziekgala door is terug en groter uit dan ooit. Muzikale de helden van nu als in Anita Meyer, tijdens Ronnie Flex, Van op tv Velzen en Trijntje Oosterhuis treden een op met het de het muzikale helden van de toekomst. En het de door grootste schoolband van Nederland in bestaande uit naar maar liefst 340 kinderen op geeft een spetterend optreden in voor eregast in Koningin tijdens Máxima. Het feestelijke gala wordt gepresenteerd uit door op Buddy Vedder en naar Romy Monteiro. Muzikale de talenten, strakke dansmoves en parate tijdens muziekkennis; alles trokken kinderen de de afgelopen weken van uit de kast in voor op tv de muzikale op scholenwedstrijd in het programma tijdens Lang Leve de Muziek Show. op het In die familieshow tijdens gingen steeds drie basisschoolklassen uit één tijdens provincie door de strijd aan op tv voor de ultieme in hoofdprijs: met de tot het nu toe allergrootste schoolband naar optreden op het Het Kerst Muziekgala op 2017.

november 2020
23-12-2017 20:30

Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala 2017 - Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit. Muzikale helden van nu als Anita Meyer, Ronnie Flex, Van Velzen en Trijntje Oosterhuis treden op met de muzikale helden van de toekomst. En de grootste schoolband van Nederland bestaande uit...

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2017 bij Het Kerst Muziekgala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2017. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!