Programma gemist?

Cabaretshow het (2017) van Erik uit van Muiswinkel. Van Muiswinkel door is klaar van voor de volgende ronde. Na de het de soepele winstpartijen versus Barack tijdens Obama en kapitein Schettino het in het zijn vorige voorstellingen neemt de hij het in nu op tegen een een veel geduchter tegenstander: uit zichzelf. In een met reeks schermutselingen (over uit UNESCO, topsport, openbaar sterven, de vluchtelingen, China en naar Theo van Gogh) in de laat hij zichzelf door in honderd hilarische minuten alle hoeken uit de van de ring zien. Een grappig, naar grimmig en uitputtend een man tegen man-gevecht een waarin het de cabaretier zichzelf tegenkomt, het in op tv opgeeft, toch doorzet de en het publiek laat het winnen. Stevige uit grappen, rake typeringen, van relativeringen en mopperige het terzijdes. Kortom: Erik van Muiswinkel op het door zijn best.

september 2020
23-12-2017 21:35

Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar - Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Cabaretshow (2017) van Erik van Muiswinkel. Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde. Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen neemt hij het nu op tegen een veel geduchter teg...

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar bij Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!