Programma gemist?

Cabaretshow (2017) een van Erik van Muiswinkel. met Van op Muiswinkel is klaar voor de tijdens volgende in ronde. Na de soepele winstpartijen op versus de Barack Obama en kapitein van Schettino in zijn vorige met voorstellingen door neemt hij het een nu op in tegen een veel geduchter tegenstander: uit zichzelf. In een reeks op schermutselingen (over UNESCO, in topsport, van openbaar sterven, van vluchtelingen, China en in Theo van Gogh) laat het hij zichzelf in honderd door hilarische minuten alle op hoeken van de de ring zien. met Een grappig, grimmig en uit uitputtend naar man tegen man-gevecht een waarin de cabaretier zichzelf op tv tegenkomt, het opgeeft, toch op doorzet en een het publiek door laat winnen. Stevige grappen, rake met typeringen, relativeringen en mopperige een van terzijdes. Kortom: Erik van Muiswinkel een op zijn in best.

september 2021
23-12-2017 21:35

Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar - Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Cabaretshow (2017) van Erik van Muiswinkel. Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde. Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen neemt hij het nu op tegen een veel geduchter teg...

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar bij Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!