Programma gemist?

Cabaretshow met (2017) van op Erik van Muiswinkel. Van Muiswinkel is door klaar voor de op tv volgende een ronde. Na een de soepele winstpartijen versus Barack Obama in en kapitein een Schettino op in zijn vorige voorstellingen op neemt hij het in nu op tegen een veel op tv geduchter een tegenstander: zichzelf. de In een reeks een schermutselingen (over UNESCO, topsport, openbaar met sterven, vluchtelingen, China de en Theo van Gogh) uit laat hij tijdens zichzelf in honderd met hilarische minuten alle hoeken naar van de een ring zien. van Een grappig, grimmig en uitputtend op man de tegen man-gevecht waarin tijdens de cabaretier uit zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet tijdens en het publiek tijdens laat winnen. Stevige uit grappen, de rake typeringen, relativeringen met en mopperige terzijdes. op tv Kortom: Erik van Muiswinkel op tv op tijdens zijn best.

januari 2021
23-12-2017 21:35

Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar - Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Cabaretshow (2017) van Erik van Muiswinkel. Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde. Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen neemt hij het nu op tegen een veel geduchter teg...

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar bij Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!