Programma gemist?

Cabaretshow op (2017) van met Erik van Muiswinkel. op tv Van Muiswinkel is op tv klaar voor de uit volgende ronde. Na met de soepele winstpartijen versus door Barack Obama met en kapitein Schettino in zijn tijdens vorige de voorstellingen neemt hij het nu op tijdens tegen een veel het naar geduchter tegenstander: zichzelf. In een reeks van schermutselingen in (over UNESCO, topsport, openbaar naar sterven, vluchtelingen, China en tijdens in Theo van Gogh) laat hij naar zichzelf het in honderd hilarische minuten uit alle hoeken van de op ring zien. Een een grappig, grimmig het en uitputtend man door tegen man-gevecht waarin de cabaretier de een zichzelf tegenkomt, het een opgeeft, toch doorzet en het publiek naar laat op winnen. Stevige grappen, rake uit typeringen, relativeringen met en mopperige een terzijdes. Kortom: Erik van uit Muiswinkel op zijn naar best.

januari 2020
23-12-2017 21:35

Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar - Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Cabaretshow (2017) van Erik van Muiswinkel. Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde. Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen neemt hij het nu op tegen een veel geduchter teg...

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar bij Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!