Programma gemist?

Cabaretshow (2017) van naar Erik op tv van Muiswinkel. Van naar Muiswinkel is in klaar voor de volgende naar ronde. Na van de soepele winstpartijen versus van Barack Obama en tijdens kapitein Schettino door in zijn vorige voorstellingen neemt hij naar het nu op op tv een tegen een veel geduchter tegenstander: zichzelf. tijdens In in een reeks schermutselingen (over UNESCO, op tv topsport, openbaar sterven, het vluchtelingen, China en in de Theo van Gogh) laat hij op zichzelf een in honderd hilarische minuten alle met hoeken van de ring op tv zien. Een grappig, in naar grimmig en uitputtend in man tegen man-gevecht waarin uit de cabaretier zichzelf tegenkomt, het van opgeeft, toch in doorzet en het publiek met laat winnen. Stevige van grappen, rake typeringen, een met relativeringen en mopperige op terzijdes. Kortom: Erik van op tv Muiswinkel op zijn het best.

mei 2021
23-12-2017 21:35

Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar - Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Cabaretshow (2017) van Erik van Muiswinkel. Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde. Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen neemt hij het nu op tegen een veel geduchter teg...

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar bij Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!