Programma gemist?

Cabaretshow (2017) uit van Erik van op Muiswinkel. Van Muiswinkel is door klaar voor de een volgende van ronde. Na de soepele een winstpartijen versus op tv Barack Obama en kapitein Schettino op tv in zijn vorige in voorstellingen neemt in hij het nu op op tv uit tegen een veel tijdens geduchter tegenstander: zichzelf. In een in reeks schermutselingen (over UNESCO, een topsport, openbaar naar sterven, vluchtelingen, China op en Theo van naar Gogh) laat hij zichzelf met in met honderd hilarische minuten uit alle hoeken van de de ring zien. Een grappig, door grimmig en uitputtend tijdens man tegen het man-gevecht waarin de het cabaretier het zichzelf tegenkomt, het opgeeft, de toch doorzet en een het publiek laat op tv winnen. Stevige grappen, rake typeringen, een relativeringen door en mopperige terzijdes. Kortom: Erik door op tv van Muiswinkel op zijn met best.

mei 2020
23-12-2017 21:35

Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar - Cabaret: Erik van Muiswinkel - De Olieworstelaar

Cabaretshow (2017) van Erik van Muiswinkel. Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde. Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen neemt hij het nu op tegen een veel geduchter teg...

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar bij Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar. Heb je een uitzending van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist

Uitzending gemist van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar? Hier kun je alle uitzendingen van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!