Programma gemist?

Na vele de uitverkochte voorstellingen van zijn van eerste Live Arena de het Tour, is Dynamo de uit eerste illusionist in de op tv Britse geschiedenis naar die met zijn, door uit de pers zeer geprezen op show, Seeing is op tv Believing, het legendarische het O2 met theater in uit Londen verovert. Dynamo heeft deze live-show naar op tv gemaakt als een vervolg op zijn op tv meermaals bekroonde uit televisieserie het 'Dynamo: Magician Impossible' en brengt naar hiermee een de live-magie terug bij het op tv publiek. Gehuld door in geheimzinnigheid is de show van op het hoogtepunt van meer tijdens dan 10 jaar door werk.

Na vele uitverkochte door voorstellingen van zijn op tv eerste Live naar Arena Tour, is Dynamo een de het eerste illusionist in door de Britse geschiedenis met die met op zijn, door de pers zeer uit geprezen show, door Seeing is Believing, uit het legendarische O2 naar theater in Londen verovert. in Dynamo tijdens heeft deze live-show gemaakt door als een vervolg op tv op zijn meermaals bekroonde televisieserie tijdens 'Dynamo: Magician een Impossible' en op brengt hiermee van de live-magie terug bij het publiek. op tv Gehuld in naar geheimzinnigheid is een de show het hoogtepunt van een meer op tv dan tien jaar uit werk.

januari 2020
25-12-2018 19:25

Dynamo: Live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Dynamo: Live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

23-12-2017 20:25

Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

Dynamo Live at the O2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo Live at the O2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo Live at the O2 bij Dynamo Live at the O2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo Live at the O2. Heb je een uitzending van Dynamo Live at the O2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo Live at the O2 gemist

Uitzending gemist van Dynamo Live at the O2? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo Live at the O2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!