Programma gemist?

Na de vele uitverkochte voorstellingen van zijn op tv eerste in Live Arena Tour, is Dynamo een de eerste uit illusionist in de Britse de geschiedenis door die met zijn, door de door pers door zeer geprezen show, tijdens Seeing is Believing, het in legendarische O2 theater op tv in Londen de verovert. Dynamo heeft deze in live-show gemaakt als met een vervolg op zijn van meermaals naar bekroonde televisieserie 'Dynamo: Magician in Impossible' en brengt in hiermee de live-magie met terug bij het van publiek. Gehuld in op tv geheimzinnigheid is de tijdens show het tijdens hoogtepunt van meer dan 10 in jaar met werk.

Na vele uitverkochte tijdens voorstellingen van een zijn eerste Live Arena op Tour, is Dynamo door de eerste van illusionist in de uit Britse op tv geschiedenis die met zijn, door het de pers met zeer geprezen show, Seeing is het Believing, op het legendarische O2 theater op in op Londen verovert. Dynamo heeft deze live-show naar gemaakt als een tijdens vervolg op het zijn meermaals een bekroonde televisieserie 'Dynamo: Magician door Impossible' op tv en brengt hiermee het de live-magie terug de bij het publiek. Gehuld in het geheimzinnigheid tijdens is de show het hoogtepunt naar van meer dan een tien jaar naar werk.

mei 2020
25-12-2018 19:25

Dynamo: Live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Dynamo: Live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

23-12-2017 20:25

Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

Dynamo Live at the O2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo Live at the O2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo Live at the O2 bij Dynamo Live at the O2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo Live at the O2. Heb je een uitzending van Dynamo Live at the O2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo Live at the O2 gemist

Uitzending gemist van Dynamo Live at the O2? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo Live at the O2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!