Programma gemist?

Na naar vele uitverkochte voorstellingen van zijn uit eerste Live een Arena Tour, is Dynamo op op de eerste illusionist in de Britse uit geschiedenis op die met zijn, door de in op pers zeer geprezen show, Seeing is naar met Believing, het legendarische O2 theater een in Londen verovert. Dynamo de op tv heeft deze live-show gemaakt als tijdens een vervolg van op zijn meermaals bekroonde televisieserie de 'Dynamo: naar Magician Impossible' en brengt het hiermee de live-magie op terug bij het publiek. met Gehuld in een geheimzinnigheid in is de show het op tv hoogtepunt van meer tijdens dan 10 jaar in werk.

Na uit vele uitverkochte voorstellingen van tijdens zijn eerste in Live Arena Tour, is Dynamo de de eerste illusionist op tv in de Britse naar geschiedenis naar die met met zijn, door de de pers zeer geprezen show, in Seeing is op tv Believing, het legendarische op tv O2 theater in Londen verovert. van Dynamo uit heeft deze live-show gemaakt van als een vervolg op op zijn meermaals bekroonde televisieserie in 'Dynamo: Magician Impossible' op en brengt met hiermee de live-magie terug door bij het door publiek. Gehuld in in geheimzinnigheid met is de show het het hoogtepunt van meer het dan tien jaar het werk.

januari 2021
25-12-2018 19:25

Dynamo: Live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Dynamo: Live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

23-12-2017 20:25

Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

Dynamo Live at the O2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo Live at the O2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo Live at the O2 bij Dynamo Live at the O2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo Live at the O2. Heb je een uitzending van Dynamo Live at the O2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo Live at the O2 gemist

Uitzending gemist van Dynamo Live at the O2? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo Live at the O2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!