Programma gemist?

Na vele de uitverkochte in voorstellingen van zijn eerste Live Arena het Tour, van is Dynamo de eerste illusionist door in uit de Britse het geschiedenis die met de zijn, door de op pers zeer geprezen het show, Seeing is Believing, uit het legendarische de O2 theater in Londen verovert. de Dynamo heeft van deze live-show op gemaakt als een de vervolg op zijn van meermaals bekroonde televisieserie 'Dynamo: Magician Impossible' het en brengt op tv hiermee de live-magie terug met van bij het publiek. Gehuld op in geheimzinnigheid op is de show een het hoogtepunt van meer dan 10 het jaar met werk.

Na vele de uitverkochte met voorstellingen van zijn eerste Live Arena het Tour, is van Dynamo de eerste op illusionist in de in Britse geschiedenis die in met naar zijn, door de pers zeer geprezen een de show, Seeing is het Believing, het legendarische op O2 theater in Londen verovert. de Dynamo tijdens heeft deze live-show gemaakt als de een tijdens vervolg op zijn van meermaals bekroonde televisieserie 'Dynamo: Magician Impossible' uit en brengt hiermee op tv de live-magie terug uit op tv bij het publiek. Gehuld in met geheimzinnigheid is op tv de show het hoogtepunt van de meer dan tien door jaar in werk.

oktober 2021
25-12-2018 19:25

Dynamo: Live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Dynamo: Live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

23-12-2017 20:25

Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

Dynamo Live at the O2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo Live at the O2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo Live at the O2 bij Dynamo Live at the O2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo Live at the O2. Heb je een uitzending van Dynamo Live at the O2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo Live at the O2 gemist

Uitzending gemist van Dynamo Live at the O2? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo Live at the O2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!