Programma gemist?

Na met vele uitverkochte op voorstellingen van zijn eerste Live Arena een Tour, op is Dynamo de eerste in illusionist in de Britse met geschiedenis naar die met zijn, door de de tijdens pers zeer geprezen show, Seeing uit is Believing, in het legendarische O2 theater in tijdens het Londen verovert. Dynamo heeft deze live-show op gemaakt als op tv een vervolg door op zijn meermaals bekroonde op televisieserie 'Dynamo: naar Magician Impossible' en brengt met hiermee de live-magie terug van bij het het publiek. Gehuld in geheimzinnigheid met met is de show het hoogtepunt in van meer dan uit 10 jaar in werk.

Na de vele uitverkochte voorstellingen van het zijn eerste Live op Arena naar Tour, is Dynamo de eerste illusionist een van in de Britse geschiedenis die met tijdens zijn, met door de pers het zeer geprezen show, Seeing is het op tv Believing, het legendarische O2 theater het in Londen verovert. naar Dynamo heeft door deze live-show door gemaakt als een vervolg op het zijn meermaals door bekroonde televisieserie 'Dynamo: tijdens Magician Impossible' en brengt tijdens hiermee de een live-magie terug bij het uit publiek. Gehuld in geheimzinnigheid tijdens is door de show het hoogtepunt een van meer dan tijdens tien naar jaar werk.

mei 2021
25-12-2018 19:25

Dynamo: Live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Dynamo: Live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

23-12-2017 20:25

Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

Dynamo Live at the O2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo Live at the O2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo Live at the O2 bij Dynamo Live at the O2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo Live at the O2. Heb je een uitzending van Dynamo Live at the O2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo Live at the O2 gemist

Uitzending gemist van Dynamo Live at the O2? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo Live at the O2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!