Programma gemist?

Na vele uitverkochte tijdens uit voorstellingen van zijn eerste Live op tv Arena Tour, is Dynamo in de uit eerste illusionist in de Britse met geschiedenis die met een tijdens zijn, door de met pers zeer geprezen naar show, Seeing is Believing, door het legendarische met O2 theater in uit Londen verovert. Dynamo heeft op tv deze live-show tijdens gemaakt als een vervolg op tijdens zijn meermaals bekroonde op tv televisieserie 'Dynamo: naar Magician Impossible' en brengt uit hiermee de live-magie terug een bij door het publiek. van Gehuld in geheimzinnigheid is de show van door het hoogtepunt van meer dan tijdens 10 een jaar werk.

Na uit vele uitverkochte voorstellingen van uit zijn eerste een Live Arena Tour, tijdens is Dynamo tijdens de eerste illusionist een in de Britse geschiedenis die de met het zijn, door de pers zeer geprezen in show, Seeing op is Believing, op het legendarische O2 in theater in op tv Londen verovert. Dynamo in heeft deze live-show naar gemaakt als een op vervolg op zijn meermaals op tv bekroonde televisieserie 'Dynamo: Magician Impossible' tijdens en naar brengt hiermee de live-magie op tv terug bij met het publiek. Gehuld op in geheimzinnigheid is de show op in het hoogtepunt van meer tijdens dan tien jaar de werk.

september 2020
25-12-2018 19:25

Dynamo: Live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Dynamo: Live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

23-12-2017 20:25

Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

Dynamo Live at the O2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo Live at the O2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo Live at the O2 bij Dynamo Live at the O2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo Live at the O2. Heb je een uitzending van Dynamo Live at the O2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo Live at the O2 gemist

Uitzending gemist van Dynamo Live at the O2? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo Live at the O2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!