Programma gemist?

Na vele door uitverkochte op voorstellingen van zijn het eerste Live Arena Tour, is Dynamo op de eerste illusionist door het in de Britse geschiedenis van die met zijn, door de op tv pers zeer met geprezen show, door Seeing is Believing, het met legendarische van O2 theater in Londen verovert. tijdens Dynamo het heeft deze live-show gemaakt als op een op vervolg op zijn meermaals bekroonde televisieserie met de 'Dynamo: Magician Impossible' en brengt het hiermee de op tv live-magie terug bij het publiek. op tv Gehuld in geheimzinnigheid het is de show de het van hoogtepunt van meer dan 10 op tv jaar op werk.

Na vele uitverkochte de het voorstellingen van zijn tijdens eerste Live Arena Tour, uit is Dynamo de eerste door illusionist in de Britse met geschiedenis met die met zijn, op door de pers zeer door geprezen show, Seeing is uit een Believing, het legendarische O2 een theater in Londen het verovert. Dynamo heeft deze live-show het gemaakt als in een vervolg op zijn op tv meermaals op bekroonde televisieserie 'Dynamo: op tv Magician Impossible' en een brengt hiermee de op live-magie terug bij het publiek. uit Gehuld in met geheimzinnigheid is de naar show het hoogtepunt van het meer tijdens dan tien de jaar werk.

februari 2020
25-12-2018 19:25

Dynamo: Live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Dynamo: Live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

23-12-2017 20:25

Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Dynamo Live at the O2 - Illusionistenshow: Dynamo live at the O2

Na vele uitverkochte voorstellingen van zijn eerste Live Arena Tour, is Dynamo de eerste illusionist in de Britse geschiedenis die met zijn, door de pers zeer geprezen show, Seeing is Believing, het legendarische O2 theater in Londen verove...

Dynamo Live at the O2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo Live at the O2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo Live at the O2 bij Dynamo Live at the O2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo Live at the O2. Heb je een uitzending van Dynamo Live at the O2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo Live at the O2 gemist

Uitzending gemist van Dynamo Live at the O2? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo Live at the O2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!