Programma gemist?

Beleef samen met naar André de Rieu, zijn Johann Strauss orkest met en naar vele solisten Kerstmis met in Londen. Versierde kerstbomen door overal, van prachtig verlichte straten, verlokkende kerstetalages. Samen tijdens met uit fantastische solisten en tijdens zijn Johann Strauss Orkest met zorgt André het Rieu voor een schitterende avond uit met de uit mooiste tijdens en ontroerendste kerstliederen, maar ook op tv met emotionele songs in als Halleluja van op Leonard het Cohen, The Holy naar City en het klassieke Concierto uit de tijdens Aranjuez.

Beleef op samen met André in Rieu zijn de Johann Strauss orkest uit en vele solisten Kerstmis in naar Londen. Versierde kerstbomen overal, in prachtig verlichte straten een en verlokkende een kerstetalages. Samen met fantastische door solisten en zijn de Johann van Strauss Orkest zorgt André op Rieu voor een schitterende van avond met het de mooiste en uit ontroerendste kerstliederen, maar een ook met het emotionele songs als 'Halleluja' uit van naar Leonard Cohen, 'The Holy City' door en een het klassieke 'Concierto door de Aranjuez'.

juli 2021
26-12-2018 13:20

André Rieu viert Kerst in Londen

André Rieu viert Kerst in Londen - André Rieu viert Kerst in Londen

Beleef samen met André Rieu, zijn Johann Strauss orkest en vele solisten Kerstmis in Londen. Versierde kerstbomen overal, prachtig verlichte straten, verlokkende kerstetalages. Samen met fantastische solisten en zijn Johann Strauss Orkest z...

24-12-2017 20:25

Concert: André Rieu viert Kerst in Londen

André Rieu viert Kerst in Londen - Concert: André Rieu viert Kerst in Londen

Beleef samen met André Rieu zijn Johann Strauss orkest en vele solisten Kerstmis in Londen. Versierde kerstbomen overal, prachtig verlichte straten en verlokkende kerstetalages. Samen met fantastische solisten en zijn Johann Strauss Orkes...

André Rieu viert Kerst in Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu viert Kerst in Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu viert Kerst in Londen bij André Rieu viert Kerst in Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu viert Kerst in Londen. Heb je een uitzending van André Rieu viert Kerst in Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu viert Kerst in Londen gemist

Uitzending gemist van André Rieu viert Kerst in Londen? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu viert Kerst in Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!