Programma gemist?

Beleef naar samen met André van Rieu, zijn Johann Strauss een orkest en vele de solisten van Kerstmis in Londen. Versierde kerstbomen overal, met op prachtig verlichte straten, verlokkende het kerstetalages. Samen met in fantastische solisten en zijn op Johann Strauss met Orkest zorgt André de Rieu voor een naar schitterende avond met de tijdens mooiste en ontroerendste kerstliederen, een in maar ook met emotionele songs als uit het Halleluja van Leonard uit Cohen, The Holy City en het op klassieke Concierto de op tv in Aranjuez.

Beleef samen op met André Rieu zijn de Johann tijdens Strauss orkest en vele naar solisten Kerstmis in het Londen. Versierde kerstbomen in overal, uit prachtig verlichte straten en verlokkende van kerstetalages. op tv Samen met fantastische door solisten en zijn Johann Strauss Orkest van zorgt André Rieu een voor een schitterende op avond van met de mooiste op tv en ontroerendste kerstliederen, maar tijdens ook met de emotionele songs in als 'Halleluja' van Leonard Cohen, door 'The Holy City' en uit het het klassieke 'Concierto met de Aranjuez'.

mei 2020
26-12-2018 13:20

André Rieu viert Kerst in Londen

André Rieu viert Kerst in Londen - André Rieu viert Kerst in Londen

Beleef samen met André Rieu, zijn Johann Strauss orkest en vele solisten Kerstmis in Londen. Versierde kerstbomen overal, prachtig verlichte straten, verlokkende kerstetalages. Samen met fantastische solisten en zijn Johann Strauss Orkest z...

24-12-2017 20:25

Concert: André Rieu viert Kerst in Londen

André Rieu viert Kerst in Londen - Concert: André Rieu viert Kerst in Londen

Beleef samen met André Rieu zijn Johann Strauss orkest en vele solisten Kerstmis in Londen. Versierde kerstbomen overal, prachtig verlichte straten en verlokkende kerstetalages. Samen met fantastische solisten en zijn Johann Strauss Orkes...

André Rieu viert Kerst in Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu viert Kerst in Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu viert Kerst in Londen bij André Rieu viert Kerst in Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu viert Kerst in Londen. Heb je een uitzending van André Rieu viert Kerst in Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu viert Kerst in Londen gemist

Uitzending gemist van André Rieu viert Kerst in Londen? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu viert Kerst in Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!