Programma gemist?

Beleef samen het met André Rieu, zijn de Johann Strauss naar orkest en vele uit solisten Kerstmis in het Londen. Versierde kerstbomen overal, het uit prachtig verlichte straten, verlokkende naar kerstetalages. Samen met fantastische tijdens solisten het en zijn Johann Strauss naar Orkest zorgt André Rieu voor op een schitterende het avond met de mooiste met en ontroerendste door kerstliederen, maar de ook met emotionele songs als met Halleluja naar van Leonard Cohen, The Holy in City en naar het klassieke Concierto met de de Aranjuez.

Beleef naar samen met op tv André Rieu zijn Johann Strauss tijdens orkest en vele in solisten Kerstmis in uit Londen. Versierde kerstbomen in overal, uit prachtig verlichte straten de en verlokkende kerstetalages. Samen het met fantastische solisten en van zijn Johann Strauss Orkest uit zorgt André de Rieu voor naar een schitterende avond met het de mooiste en ontroerendste de kerstliederen, het maar ook met emotionele songs op naar als 'Halleluja' van Leonard Cohen, door 'The Holy City' en de het van klassieke 'Concierto de de Aranjuez'.

juni 2021
26-12-2018 13:20

André Rieu viert Kerst in Londen

André Rieu viert Kerst in Londen - André Rieu viert Kerst in Londen

Beleef samen met André Rieu, zijn Johann Strauss orkest en vele solisten Kerstmis in Londen. Versierde kerstbomen overal, prachtig verlichte straten, verlokkende kerstetalages. Samen met fantastische solisten en zijn Johann Strauss Orkest z...

24-12-2017 20:25

Concert: André Rieu viert Kerst in Londen

André Rieu viert Kerst in Londen - Concert: André Rieu viert Kerst in Londen

Beleef samen met André Rieu zijn Johann Strauss orkest en vele solisten Kerstmis in Londen. Versierde kerstbomen overal, prachtig verlichte straten en verlokkende kerstetalages. Samen met fantastische solisten en zijn Johann Strauss Orkes...

André Rieu viert Kerst in Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu viert Kerst in Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu viert Kerst in Londen bij André Rieu viert Kerst in Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu viert Kerst in Londen. Heb je een uitzending van André Rieu viert Kerst in Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu viert Kerst in Londen gemist

Uitzending gemist van André Rieu viert Kerst in Londen? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu viert Kerst in Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!