Programma gemist?

Kerstviering het vanuit de met Paaskerk in Baarn, met in als thema: tijdens Je mag er zijn. in Jos van Oord, predikant door en presentator, gaat voor het een en Annemiek Schrijver leest het tijdens kerstevangelie. De cantorij het en musici staan onder op tv door leiding van Kees de naar Bruijn.

Vanuit het de Dorpskerk de in Bloemendaal gaat de Annemiek Schrijver samen met dominee Ad naar van het Nieuwpoort op in weg van de vierde advent naar het Kerst. met We horen over op tv David die onverwacht koning tijdens wordt en over zijn van de harpspel dat Saul weer open en een ontvankelijk maakt op als een naar kind. En dan is er met dat kind de in tijdens Betlehem, een belofte tijdens voor de toekomst, een opdracht op tv om het kind in in onszelf met geboren te laten worden: kwetsbaar, een ontvankelijk, open en een nieuw. Samen de met uit het Kleinkoor o.l.v. Frans Mantel uit worden bekende advents- en uit kerstliederen gezongen. Daarnaast het verlenen organist Dirk naar Out een en harpist Joost Willemze met hun medewerking aan de deze uit viering.

mei 2020
25-12-2018 08:55

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Kerstviering vanuit de Paaskerk in Baarn, met als thema: Je mag er zijn. Jos van Oord, predikant en presentator, gaat voor en Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. De cantorij en musici staan onder leiding van Kees de Bruijn.

24-12-2017 08:10

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen met dominee Ad van Nieuwpoort op weg van de vierde advent naar Kerst. We horen over David die onverwacht koning wordt en over zijn harpspel dat Saul weer open en ontvankelijk ...

De Verwondering Kerstviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering Kerstviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering Kerstviering bij De Verwondering Kerstviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering Kerstviering. Heb je een uitzending van De Verwondering Kerstviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering Kerstviering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering Kerstviering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering Kerstviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!