Programma gemist?

Kerstviering vanuit de een Paaskerk in Baarn, op door met als thema: Je mag er op zijn. Jos met van Oord, predikant met en presentator, door gaat voor en Annemiek Schrijver een leest een het kerstevangelie. De tijdens cantorij en musici staan naar onder leiding van Kees met de uit Bruijn.

Vanuit tijdens de Dorpskerk het in Bloemendaal gaat Annemiek de Schrijver samen met een dominee Ad van Nieuwpoort op uit naar weg van de vierde advent naar op Kerst. We horen het over het David die onverwacht koning wordt door en uit over zijn harpspel dat Saul een naar weer open en ontvankelijk maakt als de een kind. op tv En in dan is er dat tijdens kind in Betlehem, op tv een belofte van voor de toekomst, een een opdracht om het kind tijdens in onszelf geboren in te laten worden: de kwetsbaar, ontvankelijk, een open en de nieuw. Samen met het Kleinkoor o.l.v. op Frans op tv Mantel worden bekende advents- de en kerstliederen gezongen. van Daarnaast naar verlenen organist Dirk Out en op harpist Joost Willemze in hun medewerking aan de deze tijdens viering.

januari 2021
25-12-2018 08:55

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Kerstviering vanuit de Paaskerk in Baarn, met als thema: Je mag er zijn. Jos van Oord, predikant en presentator, gaat voor en Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. De cantorij en musici staan onder leiding van Kees de Bruijn.

24-12-2017 08:10

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen met dominee Ad van Nieuwpoort op weg van de vierde advent naar Kerst. We horen over David die onverwacht koning wordt en over zijn harpspel dat Saul weer open en ontvankelijk ...

De Verwondering Kerstviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering Kerstviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering Kerstviering bij De Verwondering Kerstviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering Kerstviering. Heb je een uitzending van De Verwondering Kerstviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering Kerstviering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering Kerstviering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering Kerstviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!