Programma gemist?

Kerstviering vanuit de de Paaskerk in van Baarn, op met als thema: Je mag er in zijn. uit Jos van Oord, een predikant en presentator, gaat een voor en op Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. een het De cantorij en musici staan door onder leiding van tijdens Kees de naar Bruijn.

Vanuit de een Dorpskerk met in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver de samen met dominee naar Ad van Nieuwpoort op in weg van in de vierde advent naar van tijdens Kerst. We horen over David die op tv onverwacht op tv koning wordt en over naar zijn harpspel dat van Saul weer open de en ontvankelijk maakt als een een op kind. En dan tijdens is er dat de kind in een Betlehem, een belofte voor de op toekomst, een opdracht om met het kind in door onszelf het geboren te laten het worden: kwetsbaar, het ontvankelijk, open en nieuw. op Samen met het op tv Kleinkoor o.l.v. Frans Mantel met worden het bekende advents- en kerstliederen van gezongen. Daarnaast verlenen op organist Dirk Out en een harpist Joost Willemze hun naar medewerking in aan deze het viering.

september 2020
25-12-2018 08:55

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Kerstviering vanuit de Paaskerk in Baarn, met als thema: Je mag er zijn. Jos van Oord, predikant en presentator, gaat voor en Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. De cantorij en musici staan onder leiding van Kees de Bruijn.

24-12-2017 08:10

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen met dominee Ad van Nieuwpoort op weg van de vierde advent naar Kerst. We horen over David die onverwacht koning wordt en over zijn harpspel dat Saul weer open en ontvankelijk ...

De Verwondering Kerstviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering Kerstviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering Kerstviering bij De Verwondering Kerstviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering Kerstviering. Heb je een uitzending van De Verwondering Kerstviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering Kerstviering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering Kerstviering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering Kerstviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!