Programma gemist?

Kerstviering vanuit de van uit Paaskerk in Baarn, met als met thema: uit Je mag er zijn. Jos van van Oord, predikant op en presentator, gaat tijdens voor en van Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. met De cantorij en door uit musici staan onder leiding tijdens van Kees de tijdens Bruijn.

Vanuit de Dorpskerk door op in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen op tv met naar dominee Ad van naar Nieuwpoort op van weg van de vierde advent uit naar Kerst. met We horen naar over David die onverwacht koning wordt de en over de zijn harpspel van dat Saul weer op open en uit ontvankelijk maakt als een kind. En tijdens met dan is er dat van kind in Betlehem, een belofte met voor de toekomst, met in een opdracht om het het kind in onszelf geboren te een laten worden: op tv kwetsbaar, ontvankelijk, open op tv en op tv nieuw. Samen met het de Kleinkoor o.l.v. Frans in Mantel worden bekende advents- en met kerstliederen gezongen. Daarnaast een verlenen door organist Dirk Out naar en harpist Joost op Willemze hun uit medewerking aan deze met viering.

mei 2021
25-12-2018 08:55

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Kerstviering vanuit de Paaskerk in Baarn, met als thema: Je mag er zijn. Jos van Oord, predikant en presentator, gaat voor en Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. De cantorij en musici staan onder leiding van Kees de Bruijn.

24-12-2017 08:10

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen met dominee Ad van Nieuwpoort op weg van de vierde advent naar Kerst. We horen over David die onverwacht koning wordt en over zijn harpspel dat Saul weer open en ontvankelijk ...

De Verwondering Kerstviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering Kerstviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering Kerstviering bij De Verwondering Kerstviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering Kerstviering. Heb je een uitzending van De Verwondering Kerstviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering Kerstviering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering Kerstviering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering Kerstviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!