Programma gemist?

Kerstviering op vanuit de Paaskerk in op Baarn, met als thema: met het Je mag er zijn. Jos van naar Oord, predikant uit en van presentator, gaat voor en op tv Annemiek Schrijver leest de het kerstevangelie. De cantorij door en musici staan met onder leiding van naar Kees de een Bruijn.

Vanuit de Dorpskerk het in door Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen de met dominee Ad uit op tv van Nieuwpoort op een weg van de van vierde advent naar Kerst. We in horen over David die uit onverwacht tijdens koning wordt en over zijn op de harpspel dat Saul weer open en de een ontvankelijk maakt als op tv een kind. En dan op tv is er dat met kind in door Betlehem, een belofte voor de naar toekomst, een opdracht op om het kind in naar onszelf geboren te in laten worden: in kwetsbaar, ontvankelijk, tijdens open en naar nieuw. Samen met het Kleinkoor op o.l.v. Frans Mantel worden op tv bekende advents- en van kerstliederen gezongen. in Daarnaast tijdens verlenen organist Dirk tijdens Out en harpist Joost Willemze uit hun door medewerking aan deze door viering.

juli 2021
25-12-2018 08:55

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Kerstviering vanuit de Paaskerk in Baarn, met als thema: Je mag er zijn. Jos van Oord, predikant en presentator, gaat voor en Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. De cantorij en musici staan onder leiding van Kees de Bruijn.

24-12-2017 08:10

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen met dominee Ad van Nieuwpoort op weg van de vierde advent naar Kerst. We horen over David die onverwacht koning wordt en over zijn harpspel dat Saul weer open en ontvankelijk ...

De Verwondering Kerstviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering Kerstviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering Kerstviering bij De Verwondering Kerstviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering Kerstviering. Heb je een uitzending van De Verwondering Kerstviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering Kerstviering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering Kerstviering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering Kerstviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!