Programma gemist?

Kerstviering vanuit de in Paaskerk in tijdens Baarn, met als van thema: Je van mag er zijn. Jos met van Oord, door predikant en presentator, het gaat voor en Annemiek met Schrijver leest het kerstevangelie. in De cantorij en naar musici staan naar onder leiding van een Kees de door Bruijn.

Vanuit op de Dorpskerk tijdens in Bloemendaal gaat het Annemiek Schrijver samen op met dominee Ad van Nieuwpoort een op weg van de van vierde advent een naar Kerst. We horen naar van over David die van onverwacht koning wordt en met over zijn met harpspel dat Saul weer in open en naar ontvankelijk maakt als een kind. met En dan is er van dat tijdens kind in een Betlehem, een belofte voor de toekomst, op tv een opdracht tijdens om het op tv kind in onszelf geboren te op tv het laten worden: kwetsbaar, ontvankelijk, open het en door nieuw. Samen met het Kleinkoor o.l.v. met Frans op Mantel worden tijdens bekende advents- en kerstliederen gezongen. Daarnaast in verlenen uit organist Dirk van Out en harpist Joost Willemze hun uit medewerking aan deze met door viering.

december 2019
25-12-2018 08:55

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Kerstviering vanuit de Paaskerk in Baarn, met als thema: Je mag er zijn. Jos van Oord, predikant en presentator, gaat voor en Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. De cantorij en musici staan onder leiding van Kees de Bruijn.

24-12-2017 08:10

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen met dominee Ad van Nieuwpoort op weg van de vierde advent naar Kerst. We horen over David die onverwacht koning wordt en over zijn harpspel dat Saul weer open en ontvankelijk ...

De Verwondering Kerstviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering Kerstviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering Kerstviering bij De Verwondering Kerstviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering Kerstviering. Heb je een uitzending van De Verwondering Kerstviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering Kerstviering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering Kerstviering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering Kerstviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!