Programma gemist?

Kerstviering vanuit de in naar Paaskerk in Baarn, met uit als thema: van Je mag er zijn. van Jos van Oord, predikant op tv en presentator, de gaat voor op tv en Annemiek Schrijver naar leest het kerstevangelie. De cantorij in en naar musici staan onder leiding van uit Kees de tijdens Bruijn.

Vanuit in de Dorpskerk in op Bloemendaal gaat met Annemiek Schrijver samen met dominee Ad het van Nieuwpoort op van weg van uit de naar vierde advent naar met Kerst. We horen over David die met onverwacht koning wordt tijdens op tv en over zijn uit harpspel dat Saul weer met open en ontvankelijk in maakt als een naar kind. En dan in is er dat kind met in Betlehem, op tv een belofte voor de toekomst, de een een opdracht om het kind de in onszelf geboren te met laten worden: kwetsbaar, op ontvankelijk, een open en door nieuw. Samen met het met Kleinkoor o.l.v. Frans in Mantel worden bekende advents- in en tijdens kerstliederen gezongen. Daarnaast verlenen organist tijdens Dirk Out op tv en harpist Joost Willemze hun uit medewerking van aan deze op viering.

juni 2021
25-12-2018 08:55

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Kerstviering vanuit de Paaskerk in Baarn, met als thema: Je mag er zijn. Jos van Oord, predikant en presentator, gaat voor en Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. De cantorij en musici staan onder leiding van Kees de Bruijn.

24-12-2017 08:10

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen met dominee Ad van Nieuwpoort op weg van de vierde advent naar Kerst. We horen over David die onverwacht koning wordt en over zijn harpspel dat Saul weer open en ontvankelijk ...

De Verwondering Kerstviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering Kerstviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering Kerstviering bij De Verwondering Kerstviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering Kerstviering. Heb je een uitzending van De Verwondering Kerstviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering Kerstviering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering Kerstviering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering Kerstviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!