Programma gemist?

Kerstviering op tv vanuit de Paaskerk naar in Baarn, met naar als thema: uit Je mag er zijn. Jos de van de Oord, predikant en presentator, met gaat voor door en Annemiek Schrijver leest uit het kerstevangelie. De van cantorij en musici staan een onder uit leiding van Kees de in Bruijn.

Vanuit de Dorpskerk uit de in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen tijdens met dominee op Ad van de Nieuwpoort op weg een van de vierde advent naar van Kerst. in We horen door over David die onverwacht de koning wordt en over op tv zijn harpspel dat door Saul weer open en naar door ontvankelijk maakt als een op kind. En dan het is er dat op tv kind in Betlehem, een een belofte voor de toekomst, van op tv een opdracht om het kind in door onszelf geboren tijdens te laten worden: in kwetsbaar, ontvankelijk, open met en in nieuw. Samen met het Kleinkoor o.l.v. de met Frans Mantel worden bekende advents- naar en kerstliederen in gezongen. Daarnaast verlenen organist Dirk naar Out een en harpist Joost de Willemze hun medewerking aan deze op tv het viering.

oktober 2021
25-12-2018 08:55

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Kerstviering vanuit de Paaskerk in Baarn, met als thema: Je mag er zijn. Jos van Oord, predikant en presentator, gaat voor en Annemiek Schrijver leest het kerstevangelie. De cantorij en musici staan onder leiding van Kees de Bruijn.

24-12-2017 08:10

De Verwondering Kerstviering

De Verwondering Kerstviering - De Verwondering Kerstviering

Vanuit de Dorpskerk in Bloemendaal gaat Annemiek Schrijver samen met dominee Ad van Nieuwpoort op weg van de vierde advent naar Kerst. We horen over David die onverwacht koning wordt en over zijn harpspel dat Saul weer open en ontvankelijk ...

De Verwondering Kerstviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering Kerstviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering Kerstviering bij De Verwondering Kerstviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering Kerstviering. Heb je een uitzending van De Verwondering Kerstviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering Kerstviering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering Kerstviering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering Kerstviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!