Programma gemist?

Documentaire het van Philip op Smith over George naar Michaels loopbaan. De docu een concentreert zich op van begin jaren 90, waarin zijn met solo-album Listen tijdens Without Prejudice: van Volume 1 tijdens uitkwam. Tot ergernis van platenmaatschappij Sony naar weigerde op Michael deze te promoten. Zijn uit uit eerbetoon aan Freddie Mercury maakte grote uit indruk, de maar in naar diezelfde periode baarde de gezondheid op tv van zijn eerste grote van liefde, naar Anselmo Feleppa, hem grote met zorgen. van Naar aanleiding van op diens overlijden in 1993 de schreef hij de door single Jesus uit To A Child. In Freedom op zijn naar interviews opgenomen met onder door anderen Elton John, naar Stevie Wonder, uit Liam Gallagher en Mary J. uit Blige.

september 2021
24-12-2017 21:35

Docu: George Michael: Freedom

George Michael: Freedom - Docu: George Michael: Freedom

Documentaire van Philip Smith over George Michaels loopbaan. De docu concentreert zich op begin jaren 90, waarin zijn solo-album Listen Without Prejudice: Volume 1 uitkwam. Tot ergernis van platenmaatschappij Sony weigerde Michael deze te p...

George Michael: Freedom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van George Michael: Freedom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van George Michael: Freedom bij George Michael: Freedom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van George Michael: Freedom. Heb je een uitzending van George Michael: Freedom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

George Michael: Freedom gemist

Uitzending gemist van George Michael: Freedom? Hier kun je alle uitzendingen van George Michael: Freedom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!