Programma gemist?

Documentaire naar van Philip Smith over George van Michaels loopbaan. De het docu met concentreert zich op begin jaren in 90, waarin zijn uit solo-album Listen Without een met Prejudice: Volume 1 uitkwam. naar Tot ergernis van platenmaatschappij op Sony weigerde door Michael deze te promoten. Zijn op eerbetoon aan Freddie van een Mercury maakte grote indruk, uit maar in diezelfde van periode baarde een de gezondheid van tijdens zijn eerste grote liefde, Anselmo het Feleppa, hem grote in zorgen. Naar een aanleiding van diens overlijden in naar 1993 schreef op tv hij de single Jesus in op tv To A Child. op tv In Freedom zijn interviews opgenomen met in onder naar anderen Elton John, Stevie het Wonder, Liam Gallagher en met Mary op J. Blige.

mei 2020
24-12-2017 21:35

Docu: George Michael: Freedom

George Michael: Freedom - Docu: George Michael: Freedom

Documentaire van Philip Smith over George Michaels loopbaan. De docu concentreert zich op begin jaren 90, waarin zijn solo-album Listen Without Prejudice: Volume 1 uitkwam. Tot ergernis van platenmaatschappij Sony weigerde Michael deze te p...

George Michael: Freedom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van George Michael: Freedom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van George Michael: Freedom bij George Michael: Freedom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van George Michael: Freedom. Heb je een uitzending van George Michael: Freedom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

George Michael: Freedom gemist

Uitzending gemist van George Michael: Freedom? Hier kun je alle uitzendingen van George Michael: Freedom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!