Programma gemist?

Documentaire naar van Philip een Smith over George Michaels loopbaan. door De docu op tv concentreert zich op begin met jaren 90, waarin zijn in op solo-album Listen Without Prejudice: Volume 1 de uitkwam. op Tot ergernis van platenmaatschappij Sony uit weigerde Michael op tv deze te promoten. Zijn met eerbetoon aan door Freddie Mercury maakte uit grote indruk, in maar in diezelfde periode op baarde de gezondheid in van zijn door eerste grote liefde, tijdens Anselmo Feleppa, hem grote uit zorgen. een Naar aanleiding van van diens overlijden in 1993 schreef met hij een de single Jesus To A het Child. op In Freedom zijn interviews opgenomen door met uit onder anderen Elton John, door Stevie Wonder, Liam met Gallagher en tijdens Mary J. Blige.

januari 2020
24-12-2017 21:35

Docu: George Michael: Freedom

George Michael: Freedom - Docu: George Michael: Freedom

Documentaire van Philip Smith over George Michaels loopbaan. De docu concentreert zich op begin jaren 90, waarin zijn solo-album Listen Without Prejudice: Volume 1 uitkwam. Tot ergernis van platenmaatschappij Sony weigerde Michael deze te p...

George Michael: Freedom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van George Michael: Freedom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van George Michael: Freedom bij George Michael: Freedom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van George Michael: Freedom. Heb je een uitzending van George Michael: Freedom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

George Michael: Freedom gemist

Uitzending gemist van George Michael: Freedom? Hier kun je alle uitzendingen van George Michael: Freedom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!