Programma gemist?

Documentaire van Philip uit Smith over met George op tv Michaels loopbaan. De docu van concentreert zich op begin jaren de 90, waarin zijn het solo-album een Listen Without uit Prejudice: Volume 1 uitkwam. Tot van ergernis van platenmaatschappij Sony het weigerde naar Michael deze te promoten. naar Zijn eerbetoon een aan Freddie uit Mercury maakte grote indruk, maar in het diezelfde periode uit baarde de gezondheid van met zijn het eerste grote liefde, Anselmo de Feleppa, hem grote zorgen. op tv Naar van aanleiding van diens een overlijden in met 1993 schreef hij de naar single Jesus To naar A Child. naar In Freedom zijn interviews door opgenomen met in onder anderen Elton een John, Stevie Wonder, Liam Gallagher op tv en Mary J. het Blige.

mei 2021
24-12-2017 21:35

Docu: George Michael: Freedom

George Michael: Freedom - Docu: George Michael: Freedom

Documentaire van Philip Smith over George Michaels loopbaan. De docu concentreert zich op begin jaren 90, waarin zijn solo-album Listen Without Prejudice: Volume 1 uitkwam. Tot ergernis van platenmaatschappij Sony weigerde Michael deze te p...

George Michael: Freedom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van George Michael: Freedom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van George Michael: Freedom bij George Michael: Freedom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van George Michael: Freedom. Heb je een uitzending van George Michael: Freedom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

George Michael: Freedom gemist

Uitzending gemist van George Michael: Freedom? Hier kun je alle uitzendingen van George Michael: Freedom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!