Programma gemist?

Documentaire het van Philip Smith over George het op Michaels loopbaan. De docu op tv concentreert zich op begin naar jaren 90, waarin zijn in solo-album Listen een Without Prejudice: Volume naar 1 uitkwam. Tot naar ergernis van tijdens platenmaatschappij Sony weigerde Michael tijdens deze te promoten. de Zijn eerbetoon aan een Freddie Mercury maakte in grote indruk, maar in met diezelfde periode op tv baarde de in gezondheid van zijn uit eerste grote liefde, het Anselmo Feleppa, hem op tv grote zorgen. Naar aanleiding van van op tv diens overlijden in door 1993 schreef hij de single op Jesus To A Child. met met In Freedom zijn op interviews opgenomen met in onder anderen Elton John, Stevie naar Wonder, Liam Gallagher en een Mary op J. Blige.

september 2020
24-12-2017 21:35

Docu: George Michael: Freedom

George Michael: Freedom - Docu: George Michael: Freedom

Documentaire van Philip Smith over George Michaels loopbaan. De docu concentreert zich op begin jaren 90, waarin zijn solo-album Listen Without Prejudice: Volume 1 uitkwam. Tot ergernis van platenmaatschappij Sony weigerde Michael deze te p...

George Michael: Freedom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van George Michael: Freedom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van George Michael: Freedom bij George Michael: Freedom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van George Michael: Freedom. Heb je een uitzending van George Michael: Freedom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

George Michael: Freedom gemist

Uitzending gemist van George Michael: Freedom? Hier kun je alle uitzendingen van George Michael: Freedom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!