Programma gemist?

Documentaire van het Philip Smith over tijdens George Michaels loopbaan. De uit docu concentreert zich uit op begin jaren het 90, waarin zijn de tijdens solo-album Listen Without Prejudice: op Volume 1 uitkwam. Tot tijdens ergernis van op platenmaatschappij Sony weigerde Michael de deze te promoten. Zijn met eerbetoon uit aan Freddie met Mercury maakte grote indruk, maar uit in diezelfde op tv periode baarde de naar gezondheid van op zijn eerste grote liefde, op Anselmo Feleppa, hem naar grote zorgen. van Naar aanleiding van diens overlijden op in in 1993 schreef hij de single tijdens Jesus To van A Child. In het Freedom zijn een interviews opgenomen met op onder anderen Elton John, Stevie Wonder, op Liam Gallagher door en Mary door J. Blige.

oktober 2021
24-12-2017 21:35

Docu: George Michael: Freedom

George Michael: Freedom - Docu: George Michael: Freedom

Documentaire van Philip Smith over George Michaels loopbaan. De docu concentreert zich op begin jaren 90, waarin zijn solo-album Listen Without Prejudice: Volume 1 uitkwam. Tot ergernis van platenmaatschappij Sony weigerde Michael deze te p...

George Michael: Freedom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van George Michael: Freedom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van George Michael: Freedom bij George Michael: Freedom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van George Michael: Freedom. Heb je een uitzending van George Michael: Freedom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

George Michael: Freedom gemist

Uitzending gemist van George Michael: Freedom? Hier kun je alle uitzendingen van George Michael: Freedom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!