Programma gemist?

Viktor Brand van begeleidt samen met op een team met van creatieve op tv do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen op die met niet goed weten waar op tv te beginnen met met het opknappen uit van hun huis. Opvallend tijdens is dat de koppels die het tijdens meedoen aan dit met nieuwe woonprogramma een groot deel een van deze klussen van zélf tijdens moeten uitvoeren. Drie jaar door geleden kochten Sylvia en Jean-Paul van hun eerste huis het samen. Met hulp van van vrienden en tijdens familie hebben ze door zoveel mogelijk de zelf geklust met in huis. Het huis ziet door er nu op tv prima uit, alleen uit de inrichting is een in probleem voor beiden. naar Jean-Paul uit heeft echt geen idee wat door hij op tv wil, daarom kiest van hij voor de zwart, grijs en wit. Sylvia weet tijdens uit wel wat ze wil, maar durft het op niet te kiezen want ze een is bang een dat het mislukt. op Viktor Brand biedt tijdens samen met naar een stylist hulp. op De stylist maakt een plan voor op tv van de woonkamer, maar door Sylvia en de Jean-Paul moeten wel met zelf aan de tijdens slag.

augustus 2020
24-12-2017 08:40

Vtwonen zelf aan de slag

Spijkenisse, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spijkenisse, Seizoen 2 bij Spijkenisse, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spijkenisse, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Spijkenisse, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Spijkenisse, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!