Programma gemist?

Viktor naar Brand begeleidt uit samen met een team van van creatieve do-it-yourself op tv stylisten van de vtwonen stellen die niet goed door weten waar op tv te beginnen met van het opknappen van hun huis. naar op Opvallend is dat de van koppels die op meedoen aan dit nieuwe woonprogramma met een groot deel van met een deze klussen zélf moeten in uitvoeren. Drie jaar geleden kochten tijdens Sylvia en Jean-Paul in in hun eerste huis samen. Met hulp de van vrienden en de familie tijdens hebben ze zoveel mogelijk uit zelf geklust van in huis. Het door huis ziet er nu prima van uit, alleen de van inrichting de is een probleem voor beiden. naar Jean-Paul heeft op tv echt het geen idee wat hij wil, op tv daarom kiest hij voor een door zwart, grijs en wit. Sylvia weet naar wel wat ze van wil, maar in durft niet te naar kiezen de want ze is bang dat met het mislukt. Viktor uit Brand biedt van samen met een van stylist hulp. op tv De stylist maakt een een plan voor de woonkamer, een maar Sylvia tijdens en Jean-Paul moeten wel een zelf op aan de het slag.

maart 2021
24-12-2017 08:40

Vtwonen zelf aan de slag

Spijkenisse, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spijkenisse, Seizoen 2 bij Spijkenisse, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spijkenisse, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Spijkenisse, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Spijkenisse, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!