Programma gemist?

Viktor van Brand begeleidt samen met een de team in van creatieve do-it-yourself stylisten door van vtwonen stellen die tijdens het niet goed weten de waar te beginnen met het opknappen de van met hun huis. Opvallend is door dat de koppels in die meedoen aan door dit nieuwe woonprogramma een het op tv groot deel van deze klussen zélf uit moeten uitvoeren. uit Drie jaar de geleden kochten Sylvia en het Jean-Paul hun eerste het huis samen. uit Met hulp van het vrienden en familie hebben ze tijdens met zoveel mogelijk zelf van geklust in huis. Het huis ziet met er tijdens nu prima uit, alleen het de inrichting is in een probleem een voor beiden. door Jean-Paul heeft echt geen idee wat de hij wil, de daarom kiest hij op tv voor door zwart, grijs en wit. Sylvia door weet wel naar wat ze door wil, maar durft niet te kiezen in van want ze is bang dat het door mislukt. een Viktor Brand biedt samen naar met op een stylist hulp. het De stylist maakt een uit plan voor de de woonkamer, de maar Sylvia en Jean-Paul moeten van wel zelf aan de naar tijdens slag.

november 2020
24-12-2017 08:40

Vtwonen zelf aan de slag

Spijkenisse, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spijkenisse, Seizoen 2 bij Spijkenisse, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spijkenisse, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Spijkenisse, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Spijkenisse, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!