Programma gemist?

Viktor het Brand begeleidt samen met op tv een in team van creatieve do-it-yourself stylisten op tv van vtwonen tijdens stellen die niet met goed weten tijdens waar te beginnen een met het opknappen van van hun huis. Opvallend is met dat de koppels door die op meedoen aan dit nieuwe woonprogramma naar een groot naar deel van deze klussen zélf in moeten uitvoeren. Drie naar jaar geleden kochten uit Sylvia en uit Jean-Paul hun eerste huis op tv samen. Met het hulp van vrienden van en familie tijdens hebben ze op zoveel mogelijk zelf geklust door in huis. Het huis ziet naar er nu prima tijdens uit, alleen de een inrichting een is een probleem op tv voor beiden. Jean-Paul heeft echt tijdens geen uit idee wat hij wil, de daarom kiest hij voor van zwart, het grijs en wit. Sylvia naar weet wel wat het ze naar wil, maar durft niet de te kiezen uit want ze is bang van dat het mislukt. in Viktor Brand biedt samen met uit van een stylist hulp. De stylist met maakt een plan een voor de woonkamer, tijdens op maar Sylvia en in Jean-Paul moeten wel zelf aan de op tv door slag.

november 2019
24-12-2017 08:40

Vtwonen zelf aan de slag

Spijkenisse, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spijkenisse, Seizoen 2 bij Spijkenisse, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spijkenisse, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Spijkenisse, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Spijkenisse, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!