Programma gemist?

Viktor op tv Brand begeleidt samen met een uit met team van creatieve door do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen naar die niet uit goed weten waar te beginnen tijdens een met het opknappen van hun huis. van uit Opvallend is dat de de koppels die meedoen aan dit van nieuwe in woonprogramma een door groot deel van deze in klussen zélf moeten uitvoeren. een Drie uit jaar geleden kochten Sylvia in en Jean-Paul hun eerste een huis samen. Met door hulp van van vrienden en familie tijdens hebben ze zoveel mogelijk tijdens zelf van geklust in huis. Het huis van ziet er de nu prima uit, alleen de op inrichting is van een probleem voor beiden. de Jean-Paul tijdens heeft echt geen een idee wat een hij wil, daarom kiest hij naar voor zwart, grijs op en uit wit. Sylvia weet op wel wat ze wil, maar tijdens durft niet te kiezen het want ze het is de bang dat het mislukt. in Viktor Brand biedt samen van met van een stylist hulp. De stylist maakt op een plan het voor de woonkamer, op maar Sylvia en uit met Jean-Paul moeten wel zelf in aan de met slag.

juli 2021
24-12-2017 08:40

Vtwonen zelf aan de slag

Spijkenisse, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spijkenisse, Seizoen 2 bij Spijkenisse, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spijkenisse, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Spijkenisse, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Spijkenisse, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!