Programma gemist?

Viktor in Brand begeleidt samen met uit een op team van creatieve do-it-yourself stylisten van een vtwonen stellen die naar niet goed weten met waar te op tv beginnen in met het opknappen van door hun huis. Opvallend is de dat de koppels op tv die meedoen aan van dit nieuwe op tv woonprogramma een groot deel tijdens van deze klussen zélf het moeten uitvoeren. op tv Drie jaar geleden kochten op Sylvia en tijdens Jean-Paul op tv hun eerste huis samen. door Met hulp van vrienden en het familie hebben naar ze zoveel mogelijk zelf tijdens geklust naar in huis. Het huis tijdens ziet er nu prima uit uit, uit alleen de inrichting is de een van probleem voor beiden. Jean-Paul heeft echt door geen naar idee wat hij wil, daarom tijdens kiest tijdens hij voor zwart, tijdens grijs en wit. Sylvia weet de wel tijdens wat ze wil, naar maar durft niet te door kiezen want ze is naar tijdens bang dat het mislukt. het Viktor Brand biedt samen op met tijdens een stylist hulp. De stylist naar maakt een plan voor uit de woonkamer, naar uit maar Sylvia en tijdens Jean-Paul moeten wel door zelf aan de in slag.

maart 2020
24-12-2017 08:40

Vtwonen zelf aan de slag

Spijkenisse, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spijkenisse, Seizoen 2 bij Spijkenisse, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spijkenisse, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Spijkenisse, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Spijkenisse, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!