Programma gemist?

Viktor Brand naar begeleidt samen een met een team van creatieve het do-it-yourself stylisten van door vtwonen uit stellen die in niet goed weten op tv waar te beginnen met het op opknappen van hun uit huis. Opvallend is dat het de koppels die tijdens de meedoen aan dit de nieuwe woonprogramma een groot uit deel van deze klussen op zélf moeten op tv uitvoeren. Drie jaar geleden kochten naar Sylvia tijdens en Jean-Paul hun eerste een huis samen. van Met hulp uit van vrienden en familie hebben tijdens ze zoveel mogelijk zelf door op tv geklust in huis. Het huis van ziet er nu in prima het uit, alleen de door inrichting is een met probleem voor beiden. Jean-Paul heeft op echt geen idee wat tijdens hij op tv wil, daarom kiest hij op tv voor zwart, grijs en in wit. Sylvia de weet wel wat een ze wil, maar tijdens durft naar niet te kiezen want van ze is bang dat het van mislukt. Viktor van Brand door biedt samen met tijdens een stylist hulp. De stylist maakt van een uit plan voor de woonkamer, naar maar Sylvia door en het Jean-Paul moeten wel zelf in aan de op slag.

december 2019
24-12-2017 08:40

Vtwonen zelf aan de slag

Spijkenisse, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spijkenisse, Seizoen 2 bij Spijkenisse, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spijkenisse, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Spijkenisse, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Spijkenisse, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Spijkenisse, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!