Programma gemist?

Nadat hij zijn naar vrouw en ongeboren door kind door heeft verloren, verhuist de in een en door in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs op tv naar Californië van om daar als detective tijdens de aan de slag te gaan van bij de naar Los Angeles een Police Department. Hier wordt hij gekoppeld naar aan de naar ervaren Murtaugh, die nog op tv van herstellende is van een hartaanval. in Riggs? in roekeloze gedrag en naar drang om zich de in de vuurlinie te plaatsen, met botsen regelmatig in met het streven van uit Murtaugh om de dag naar stressvrij en volgens de alle geldende de regels door te komen. tijdens het De samenwerking verloopt dan ook in niet altijd met zonder slag tijdens of stoot als ze gezamenlijk van de misdaad met te lijf gaan. op Elke week wacht hen een tijdens op tv nieuwe zaak op naar het gebied van drugshandel, wapenhandel en op de moord. Riggs komt achter een schokkende uit ontdekking over in Miranda's op dood.

oktober 2021
24-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Commencement, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Commencement, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Commencement, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Commencement, Seizoen 1 bij Commencement, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Commencement, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Commencement, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Commencement, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Commencement, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Commencement, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!