Programma gemist?

Nadat hij met zijn vrouw in en ongeboren kind tijdens heeft verloren, verhuist de in naar en in door verdrietige op tv ex-Navy SEAL Riggs naar de Californië om daar als detective de aan de in slag te gaan in bij de uit Los Angeles Police Department. met Hier wordt in hij gekoppeld aan met de ervaren Murtaugh, die nog op herstellende is op tv van een de hartaanval. Riggs? roekeloze gedrag en naar drang om zich het uit in de vuurlinie een te plaatsen, botsen regelmatig met het door streven van van Murtaugh om met de dag stressvrij en volgens een alle tijdens geldende regels door door te komen. De naar samenwerking verloopt dan op ook niet altijd zonder tijdens slag of stoot als op tv ze gezamenlijk tijdens de misdaad te de lijf gaan. Elke week op wacht van hen een nieuwe zaak op op het gebied van van drugshandel, wapenhandel en op naar moord. Riggs komt op achter een schokkende ontdekking over een Miranda's naar dood.

juni 2021
24-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Commencement, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Commencement, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Commencement, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Commencement, Seizoen 1 bij Commencement, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Commencement, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Commencement, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Commencement, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Commencement, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Commencement, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!