Programma gemist?

Nadat hij zijn op naar vrouw en ongeboren kind het heeft verloren, verhuist met de in en in verdrietige tijdens met ex-Navy SEAL Riggs uit naar Californië om daar tijdens als detective aan naar de slag te gaan bij uit de Los op Angeles Police Department. Hier op tv wordt de hij gekoppeld aan de door ervaren Murtaugh, die nog op herstellende in is van het een hartaanval. Riggs? de roekeloze gedrag en drang om zich uit in de door vuurlinie op tv te plaatsen, botsen door regelmatig met het streven van van Murtaugh om de dag van stressvrij van en volgens alle op geldende regels door door te komen. De samenwerking verloopt tijdens dan ook uit niet altijd zonder slag naar of op stoot als ze gezamenlijk de de misdaad naar te lijf gaan. naar Elke week wacht op tv hen een nieuwe zaak op op het op tv gebied van drugshandel, in wapenhandel en moord. Riggs van komt uit achter een schokkende ontdekking over Miranda's de naar dood.

november 2020
24-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Commencement, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Commencement, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Commencement, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Commencement, Seizoen 1 bij Commencement, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Commencement, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Commencement, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Commencement, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Commencement, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Commencement, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!