Programma gemist?

Nadat de hij zijn vrouw en ongeboren op kind heeft op tv verloren, verhuist de in uit en in van verdrietige ex-Navy in SEAL Riggs naar Californië tijdens om daar als detective de aan de op tv slag te gaan tijdens bij tijdens de Los Angeles de Police Department. Hier wordt op tv hij gekoppeld op aan de ervaren Murtaugh, die nog het herstellende uit is van een hartaanval. Riggs? een roekeloze gedrag de en door drang om zich in met de vuurlinie uit te plaatsen, botsen regelmatig met het naar streven van in Murtaugh om de dag op tv stressvrij en volgens uit alle van geldende regels door te op komen. De naar samenwerking verloopt dan ook niet uit van altijd zonder slag of de stoot als op ze gezamenlijk de door misdaad te lijf gaan. op Elke week wacht een hen een op nieuwe zaak op het gebied in van tijdens drugshandel, wapenhandel en in moord. Riggs komt achter een op tv schokkende ontdekking over Miranda's uit met dood.

maart 2021
24-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Commencement, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Commencement, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Commencement, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Commencement, Seizoen 1 bij Commencement, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Commencement, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Commencement, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Commencement, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Commencement, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Commencement, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!