Programma gemist?

Nadat hij naar zijn vrouw en ongeboren de kind heeft verloren, de het verhuist de in en in het verdrietige ex-Navy SEAL tijdens Riggs de naar Californië om daar een als detective aan naar de slag te gaan in bij de uit Los Angeles Police Department. Hier door wordt hij met gekoppeld aan de van ervaren Murtaugh, die nog het herstellende is van met het een hartaanval. Riggs? roekeloze gedrag op tv en op tv drang om zich in met de vuurlinie te plaatsen, botsen in het regelmatig met het streven door van Murtaugh om door de dag stressvrij een en volgens alle geldende de regels op tv door te komen. tijdens De samenwerking verloopt dan ook niet het altijd zonder slag de op of stoot als ze gezamenlijk op de op misdaad te lijf gaan. Elke uit week wacht hen van een nieuwe zaak van op het het gebied van tijdens drugshandel, wapenhandel en moord. uit Riggs komt achter een naar schokkende ontdekking over Miranda's het door dood.

april 2020
24-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Commencement, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Commencement, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Commencement, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Commencement, Seizoen 1 bij Commencement, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Commencement, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Commencement, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Commencement, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Commencement, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Commencement, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!