Programma gemist?

Nadat door hij zijn vrouw en ongeboren in kind heeft in verloren, verhuist de in in en op in verdrietige ex-Navy SEAL een Riggs naar door Californië om daar door als detective in aan de slag te gaan bij met in de Los Angeles een Police Department. Hier wordt door hij gekoppeld aan de ervaren de in Murtaugh, die nog herstellende met is van het een hartaanval. Riggs? roekeloze op tv gedrag en drang om zich van in het de vuurlinie op tv te plaatsen, botsen regelmatig met uit het door streven van Murtaugh om uit de dag stressvrij op en volgens alle geldende regels met door in te komen. De samenwerking de verloopt dan ook op niet altijd zonder naar slag of met stoot als ze de gezamenlijk de misdaad te de lijf gaan. Elke van week wacht hen een met in nieuwe zaak op het gebied van van drugshandel, wapenhandel en naar het moord. Riggs komt achter uit een schokkende ontdekking over door Miranda's uit dood.

oktober 2019
24-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Commencement, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Commencement, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Commencement, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Commencement, Seizoen 1 bij Commencement, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Commencement, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Commencement, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Commencement, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Commencement, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Commencement, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!