Programma gemist?

Nadat hij zijn in vrouw met en ongeboren kind heeft een verloren, verhuist de op in en in verdrietige door ex-Navy een SEAL Riggs naar Californië op om daar als detective in aan het de slag te gaan op bij de Los het Angeles van Police Department. Hier wordt met hij gekoppeld aan de met ervaren Murtaugh, de die nog herstellende op tv is van een hartaanval. Riggs? op tv roekeloze gedrag en op van drang om zich van in de vuurlinie de te plaatsen, botsen regelmatig de met het naar streven van Murtaugh om de dag op tv stressvrij en volgens in alle uit geldende regels door te naar komen. De samenwerking met verloopt dan tijdens ook niet altijd door zonder slag of stoot als in ze gezamenlijk de tijdens tijdens misdaad te lijf gaan. in Elke week op tv wacht hen een nieuwe zaak op het naar het gebied van drugshandel, wapenhandel en door door moord. Riggs komt achter een in schokkende de ontdekking over Miranda's in dood.

augustus 2020
24-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Commencement, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Commencement, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Commencement, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Commencement, Seizoen 1 bij Commencement, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Commencement, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Commencement, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Commencement, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Commencement, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Commencement, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!