Programma gemist?

In uit deze kerstspecial vieren het verschillende artiesten samen tijdens de kerstdagen. Zo zullen door onder anderen van Frans Duijts, John naar West en Sieneke in de een tijdens sfeervolle setting de mooiste kerstliedjes ten op tv gehore tijdens brengen.

september 2021
25-12-2017 11:10

Kerst met Sterren

Kerst met Sterren - Kerst met Sterren

In deze kerstspecial vieren verschillende artiesten samen de kerstdagen. Zo zullen onder anderen Frans Duijts, John West en Sieneke in een sfeervolle setting de mooiste kerstliedjes ten gehore brengen.

Kerst met Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerst met Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerst met Sterren bij Kerst met Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerst met Sterren. Heb je een uitzending van Kerst met Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerst met Sterren gemist

Uitzending gemist van Kerst met Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Kerst met Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!