Programma gemist?

Annie naar is de populairste oma van op tv Nederland. Ze gaat in terug naar tijdens Zeeland, waar feestelijk een op beeld van een haar naar wordt onthuld. Maar uit haar gezondheid laat haar in naar de steek. Als ze op tv jarig is, een neemt ze het van heft in eigen de handen.

Annie raakt op verscheurd tussen tijdens haar werk en haar zieke op man. Terwijl uit Annie Yab Yum bezoekt met met voor haar nieuwe musical Madam, de zakt haar echtgenoot steeds op verder weg uit in somberte. Dick stelt van haar liefde op zwaar op de de proef.

Annie op tv geniet van door het grote succes dat ze een heeft met uit haar werk. Maar van Dick wil weg uit in de naar drukte en de publiciteit. uit Hij bouwt een vakantiehuisje op tv in Zuid-Frankrijk, een waar hij zich op tv permanent wil door vestigen. Maar Annie naar kan Nederland niet op missen.

Annie werkt door na de oorlog als door tijdens documentaliste bij het Parool. Haar tijdens gedichten worden naar ontdekt en ze het gaat voor de door krant schrijven. Via een contactadvertentie op tv ontmoet ze Dick. op Het is liefde in op een het eerste gezicht, maar Dick in tijdens is al getrouwd.

In haar het werk heeft Annie haar in draai de gevonden als bibliothecaresse. Haar tijdens persoonlijk leven door gaat moeilijker. Het lukt haar uit maar niet een op leuke man van te vinden. op tv Dan wordt in ze zwanger van een van homoseksueel.

Annie met is een plompe puber. Als de de stadse een Tops op de tijdens pastorie komt wonen, leert de ze hoe ze een de zich moet kleden en jongens moet het versieren. Tops dringt van in erop aan dat Annie op tv het een keer met met een het jongen doet. Maar van of dat nou alles in is?

De in kleine Annie groeit op in door tijdens een domineesgezin in het op tv christelijke Zeeland. Haar naar moeder zou haar de het liefste in een doosje naar het willen doen en goed bewaren. op tv Maar in Annie wil heel andere op dingen.

oktober 2019
31-12-2017 16:00

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is de populairste oma van Nederland. Ze gaat terug naar Zeeland, waar feestelijk een beeld van haar wordt onthuld. Maar haar gezondheid laat haar in de steek. Als ze jarig is, neemt ze het heft in eigen handen.

30-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie raakt verscheurd tussen haar werk en haar zieke man. Terwijl Annie Yab Yum bezoekt voor haar nieuwe musical Madam, zakt haar echtgenoot steeds verder weg in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op de proef.

29-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie geniet van het grote succes dat ze heeft met haar werk. Maar Dick wil weg uit de drukte en de publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent wil vestigen. Maar Annie kan Nederland niet missen.

28-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie werkt na de oorlog als documentaliste bij het Parool. Haar gedichten worden ontdekt en ze gaat voor de krant schrijven. Via een contactadvertentie ontmoet ze Dick. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Dick is al getrouwd.

27-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

In haar werk heeft Annie haar draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. Het lukt haar maar niet een leuke man te vinden. Dan wordt ze zwanger van een homoseksueel.

26-12-2017 16:15

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is een plompe puber. Als de stadse Tops op de pastorie komt wonen, leert ze hoe ze zich moet kleden en jongens moet versieren. Tops dringt erop aan dat Annie het een keer met een jongen doet. Maar of dat nou alles is?

25-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in een doosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen.

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!