Programma gemist?

Annie van is de populairste een oma van Nederland. het Ze gaat terug naar Zeeland, tijdens waar feestelijk een naar beeld van haar met wordt op onthuld. Maar haar gezondheid laat op haar in op tv de steek. Als ze uit jarig in is, neemt ze met het heft in eigen met handen.

Annie raakt uit verscheurd tussen haar uit werk en haar zieke van man. Terwijl Annie met Yab van Yum bezoekt voor haar nieuwe het musical op Madam, zakt haar echtgenoot op tv steeds verder weg een in somberte. Dick op tv stelt haar liefde zwaar een het op de proef.

Annie geniet van tijdens tijdens het grote succes in dat ze heeft met haar werk. door Maar Dick wil op weg van uit de drukte en naar de publiciteit. Hij bouwt de een door vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, een waar hij in zich permanent wil vestigen. Maar op tv Annie kan door Nederland niet uit missen.

Annie werkt na een de oorlog als tijdens documentaliste bij tijdens het een Parool. Haar gedichten worden ontdekt van en ze in gaat voor de de krant schrijven. Via een naar contactadvertentie ontmoet ze van Dick. Het is liefde door op het met eerste gezicht, maar met Dick is al door getrouwd.

In haar op werk heeft Annie de haar draai gevonden met als naar bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. uit Het lukt haar tijdens maar niet de een leuke man te van met vinden. Dan wordt ze zwanger van naar een een homoseksueel.

Annie tijdens is een plompe puber. de Als van de stadse Tops op de pastorie de uit komt wonen, leert door ze hoe ze zich moet op kleden en jongens tijdens moet versieren. door Tops dringt erop een aan dat Annie het een de keer het met een een jongen doet. Maar op tv of dat nou alles de is?

De met kleine Annie groeit op op tv in een de domineesgezin in het christelijke Zeeland. met Haar moeder zou op tv haar het liefste in in een doosje uit willen door doen en goed met bewaren. Maar van Annie wil heel van andere dingen.

mei 2020
31-12-2017 16:00

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is de populairste oma van Nederland. Ze gaat terug naar Zeeland, waar feestelijk een beeld van haar wordt onthuld. Maar haar gezondheid laat haar in de steek. Als ze jarig is, neemt ze het heft in eigen handen.

30-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie raakt verscheurd tussen haar werk en haar zieke man. Terwijl Annie Yab Yum bezoekt voor haar nieuwe musical Madam, zakt haar echtgenoot steeds verder weg in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op de proef.

29-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie geniet van het grote succes dat ze heeft met haar werk. Maar Dick wil weg uit de drukte en de publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent wil vestigen. Maar Annie kan Nederland niet missen.

28-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie werkt na de oorlog als documentaliste bij het Parool. Haar gedichten worden ontdekt en ze gaat voor de krant schrijven. Via een contactadvertentie ontmoet ze Dick. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Dick is al getrouwd.

27-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

In haar werk heeft Annie haar draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. Het lukt haar maar niet een leuke man te vinden. Dan wordt ze zwanger van een homoseksueel.

26-12-2017 16:15

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is een plompe puber. Als de stadse Tops op de pastorie komt wonen, leert ze hoe ze zich moet kleden en jongens moet versieren. Tops dringt erop aan dat Annie het een keer met een jongen doet. Maar of dat nou alles is?

25-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in een doosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen.

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!