Programma gemist?

Annie de is de populairste uit oma van Nederland. de Ze gaat uit terug naar Zeeland, waar feestelijk een op beeld naar van haar wordt onthuld. Maar een haar gezondheid het laat haar in van de steek. met Als ze jarig is, door neemt ze het heft het in naar eigen handen.

Annie uit raakt verscheurd tussen in haar werk en haar zieke uit tijdens man. Terwijl Annie Yab op tv Yum bezoekt het voor haar nieuwe musical Madam, zakt een haar door echtgenoot steeds verder op weg in somberte. uit Dick stelt haar liefde op zwaar op de uit proef.

Annie geniet naar van het grote van succes dat ze heeft een uit met haar werk. Maar een Dick wil weg uit de de uit drukte en de publiciteit. Hij bouwt op een vakantiehuisje op in op tv Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent tijdens wil van vestigen. Maar Annie kan Nederland niet in naar missen.

Annie op tv werkt na met de oorlog als van documentaliste bij het Parool. Haar het gedichten worden tijdens ontdekt en ze gaat voor van de krant schrijven. naar Via het een contactadvertentie het ontmoet ze Dick. Het met is liefde op het eerste de van gezicht, maar Dick is al op getrouwd.

In haar de werk heeft Annie haar het draai tijdens gevonden als bibliothecaresse. in Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. in Het lukt haar naar maar de niet een op tv leuke man te naar vinden. Dan wordt ze zwanger van op tv een tijdens homoseksueel.

Annie op is een plompe puber. naar Als in de stadse Tops op de een pastorie komt wonen, op leert uit ze hoe ze zich moet kleden uit het en jongens moet versieren. Tops dringt de erop aan een dat naar Annie het een keer met door een jongen uit doet. Maar of dat door nou van alles is?

De op kleine Annie groeit op uit in een domineesgezin in op tv het christelijke Zeeland. uit Haar op moeder zou haar door het liefste in een een doosje naar willen doen en van goed bewaren. Maar Annie wil heel van andere door dingen.

augustus 2021
31-12-2017 16:00

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is de populairste oma van Nederland. Ze gaat terug naar Zeeland, waar feestelijk een beeld van haar wordt onthuld. Maar haar gezondheid laat haar in de steek. Als ze jarig is, neemt ze het heft in eigen handen.

30-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie raakt verscheurd tussen haar werk en haar zieke man. Terwijl Annie Yab Yum bezoekt voor haar nieuwe musical Madam, zakt haar echtgenoot steeds verder weg in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op de proef.

29-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie geniet van het grote succes dat ze heeft met haar werk. Maar Dick wil weg uit de drukte en de publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent wil vestigen. Maar Annie kan Nederland niet missen.

28-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie werkt na de oorlog als documentaliste bij het Parool. Haar gedichten worden ontdekt en ze gaat voor de krant schrijven. Via een contactadvertentie ontmoet ze Dick. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Dick is al getrouwd.

27-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

In haar werk heeft Annie haar draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. Het lukt haar maar niet een leuke man te vinden. Dan wordt ze zwanger van een homoseksueel.

26-12-2017 16:15

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is een plompe puber. Als de stadse Tops op de pastorie komt wonen, leert ze hoe ze zich moet kleden en jongens moet versieren. Tops dringt erop aan dat Annie het een keer met een jongen doet. Maar of dat nou alles is?

25-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in een doosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen.

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!