Programma gemist?

Annie op is de populairste oma van op tv Nederland. Ze met gaat terug naar met Zeeland, waar feestelijk met een van beeld van haar wordt onthuld. Maar op tv haar gezondheid met laat haar in de naar van steek. Als ze jarig is, neemt uit ze de het heft in eigen in handen.

Annie met raakt verscheurd tussen haar werk uit en haar de zieke man. Terwijl Annie met Yab Yum bezoekt op tv voor naar haar nieuwe musical Madam, tijdens zakt haar echtgenoot van steeds verder in weg in het somberte. Dick stelt het haar liefde zwaar op de in proef.

Annie geniet van een het in grote succes dat van ze heeft met het haar werk. Maar Dick wil tijdens weg uit de uit drukte en de de publiciteit. naar Hij bouwt een vakantiehuisje in met Zuid-Frankrijk, waar uit hij zich permanent een wil vestigen. Maar Annie naar door kan Nederland niet met missen.

Annie in werkt na de oorlog in als op tv documentaliste bij het Parool. de Haar gedichten worden van ontdekt en ze gaat de voor tijdens de krant schrijven. Via in een contactadvertentie ontmoet ze Dick. met Het tijdens is liefde op het tijdens eerste gezicht, een maar Dick is al naar getrouwd.

In haar werk naar heeft het Annie haar door draai gevonden als tijdens bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat tijdens moeilijker. Het lukt haar tijdens maar met niet een leuke man met te door vinden. Dan wordt ze zwanger van op tv een uit homoseksueel.

Annie is een het plompe op puber. Als de stadse van Tops op de de pastorie komt wonen, leert tijdens ze op tv hoe ze met zich moet kleden en de jongens moet versieren. op Tops dringt erop aan dat op tv Annie een het een van keer met een jongen uit doet. Maar of dat tijdens nou alles het is?

De uit kleine Annie groeit het op in een domineesgezin in het het christelijke Zeeland. op van Haar moeder zou haar op tv het liefste in een doosje de willen uit doen en goed van bewaren. Maar met Annie wil heel andere het dingen.

januari 2021
31-12-2017 16:00

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is de populairste oma van Nederland. Ze gaat terug naar Zeeland, waar feestelijk een beeld van haar wordt onthuld. Maar haar gezondheid laat haar in de steek. Als ze jarig is, neemt ze het heft in eigen handen.

30-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie raakt verscheurd tussen haar werk en haar zieke man. Terwijl Annie Yab Yum bezoekt voor haar nieuwe musical Madam, zakt haar echtgenoot steeds verder weg in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op de proef.

29-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie geniet van het grote succes dat ze heeft met haar werk. Maar Dick wil weg uit de drukte en de publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent wil vestigen. Maar Annie kan Nederland niet missen.

28-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie werkt na de oorlog als documentaliste bij het Parool. Haar gedichten worden ontdekt en ze gaat voor de krant schrijven. Via een contactadvertentie ontmoet ze Dick. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Dick is al getrouwd.

27-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

In haar werk heeft Annie haar draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. Het lukt haar maar niet een leuke man te vinden. Dan wordt ze zwanger van een homoseksueel.

26-12-2017 16:15

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is een plompe puber. Als de stadse Tops op de pastorie komt wonen, leert ze hoe ze zich moet kleden en jongens moet versieren. Tops dringt erop aan dat Annie het een keer met een jongen doet. Maar of dat nou alles is?

25-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in een doosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen.

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!