Programma gemist?

Annie op tv is de met populairste oma van Nederland. tijdens Ze gaat in terug naar Zeeland, waar feestelijk het een beeld op van haar wordt onthuld. een Maar haar gezondheid laat tijdens haar in de naar steek. Als tijdens ze jarig is, neemt naar ze het in heft in eigen op handen.

Annie tijdens raakt verscheurd tussen met haar werk en haar op tv zieke man. uit Terwijl Annie Yab Yum bezoekt op tv voor haar tijdens nieuwe musical Madam, een zakt haar op tv echtgenoot steeds verder weg in in somberte. Dick stelt naar op haar liefde zwaar op de van proef.

Annie tijdens geniet van een het grote succes dat ze in heeft met met haar werk. Maar Dick met wil weg uit de de drukte en uit de een publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje de in een Zuid-Frankrijk, waar hij tijdens zich permanent wil vestigen. Maar met Annie door kan Nederland niet op missen.

Annie werkt met na de oorlog op tv als documentaliste bij met het Parool. uit Haar gedichten worden ontdekt tijdens en ze gaat een voor de op tv krant schrijven. op Via een contactadvertentie een ontmoet ze Dick. Het is tijdens liefde op het eerste tijdens op tv gezicht, maar Dick door is al getrouwd.

In haar werk op het heeft Annie haar draai op tv gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk van leven gaat de moeilijker. naar Het lukt haar van maar niet een leuke man naar te het vinden. Dan wordt ze zwanger van met een van homoseksueel.

Annie de is een plompe puber. het Als de stadse op tv Tops op de pastorie op tv op komt wonen, leert ze in hoe ze zich uit moet kleden en jongens een moet versieren. Tops dringt in op erop aan dat op tv Annie het een keer met een naar naar jongen doet. Maar door of dat nou alles naar is?

De kleine door Annie de groeit op in naar een domineesgezin in tijdens het christelijke Zeeland. door Haar moeder zou uit haar het liefste op in een doosje willen doen en in goed een bewaren. Maar Annie wil heel het met andere dingen.

oktober 2020
31-12-2017 16:00

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is de populairste oma van Nederland. Ze gaat terug naar Zeeland, waar feestelijk een beeld van haar wordt onthuld. Maar haar gezondheid laat haar in de steek. Als ze jarig is, neemt ze het heft in eigen handen.

30-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie raakt verscheurd tussen haar werk en haar zieke man. Terwijl Annie Yab Yum bezoekt voor haar nieuwe musical Madam, zakt haar echtgenoot steeds verder weg in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op de proef.

29-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie geniet van het grote succes dat ze heeft met haar werk. Maar Dick wil weg uit de drukte en de publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent wil vestigen. Maar Annie kan Nederland niet missen.

28-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie werkt na de oorlog als documentaliste bij het Parool. Haar gedichten worden ontdekt en ze gaat voor de krant schrijven. Via een contactadvertentie ontmoet ze Dick. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Dick is al getrouwd.

27-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

In haar werk heeft Annie haar draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. Het lukt haar maar niet een leuke man te vinden. Dan wordt ze zwanger van een homoseksueel.

26-12-2017 16:15

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is een plompe puber. Als de stadse Tops op de pastorie komt wonen, leert ze hoe ze zich moet kleden en jongens moet versieren. Tops dringt erop aan dat Annie het een keer met een jongen doet. Maar of dat nou alles is?

25-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in een doosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen.

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!