Programma gemist?

Annie is de naar populairste oma op tv van Nederland. met Ze gaat terug het naar Zeeland, waar op tv feestelijk een uit beeld van haar wordt onthuld. Maar de door haar gezondheid laat haar in de een steek. door Als ze jarig is, op tv neemt het ze het heft in eigen tijdens handen.

Annie raakt uit verscheurd tussen haar werk tijdens en haar zieke tijdens op man. Terwijl Annie op Yab Yum bezoekt voor haar de nieuwe in musical Madam, zakt het haar echtgenoot steeds een verder weg in somberte. Dick stelt het haar liefde naar zwaar op de een proef.

Annie met geniet van het naar grote succes dat ze heeft naar uit met haar werk. Maar Dick een wil weg uit de op tv met drukte en de publiciteit. Hij bouwt van een vakantiehuisje door in Zuid-Frankrijk, op waar hij zich permanent wil naar vestigen. Maar de Annie het kan Nederland niet op missen.

Annie werkt op na de oorlog met als documentaliste bij het het met Parool. Haar gedichten worden uit ontdekt en ze gaat de voor de krant schrijven. in het Via een contactadvertentie ontmoet ze van Dick. Het door is liefde het op het eerste op gezicht, maar Dick is al op tv getrouwd.

In haar van werk heeft Annie haar op uit draai gevonden als bibliothecaresse. op tv Haar persoonlijk leven het gaat moeilijker. tijdens Het lukt haar maar niet een de leuke man te uit vinden. Dan naar wordt tijdens ze zwanger van op een homoseksueel.

Annie tijdens is een plompe door puber. Als de door stadse Tops op de op pastorie van komt wonen, leert ze hoe door ze zich moet in kleden en jongens de moet versieren. tijdens Tops dringt een erop aan dat uit Annie het een van keer met een jongen doet. Maar op of dat op nou de alles is?

De kleine Annie met groeit op in van een domineesgezin in in het christelijke Zeeland. van Haar moeder zou met haar het de liefste in een doosje met willen doen en de goed bewaren. in Maar op tv Annie wil heel andere een dingen.

april 2021
31-12-2017 16:00

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is de populairste oma van Nederland. Ze gaat terug naar Zeeland, waar feestelijk een beeld van haar wordt onthuld. Maar haar gezondheid laat haar in de steek. Als ze jarig is, neemt ze het heft in eigen handen.

30-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie raakt verscheurd tussen haar werk en haar zieke man. Terwijl Annie Yab Yum bezoekt voor haar nieuwe musical Madam, zakt haar echtgenoot steeds verder weg in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op de proef.

29-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie geniet van het grote succes dat ze heeft met haar werk. Maar Dick wil weg uit de drukte en de publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent wil vestigen. Maar Annie kan Nederland niet missen.

28-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie werkt na de oorlog als documentaliste bij het Parool. Haar gedichten worden ontdekt en ze gaat voor de krant schrijven. Via een contactadvertentie ontmoet ze Dick. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Dick is al getrouwd.

27-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

In haar werk heeft Annie haar draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. Het lukt haar maar niet een leuke man te vinden. Dan wordt ze zwanger van een homoseksueel.

26-12-2017 16:15

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is een plompe puber. Als de stadse Tops op de pastorie komt wonen, leert ze hoe ze zich moet kleden en jongens moet versieren. Tops dringt erop aan dat Annie het een keer met een jongen doet. Maar of dat nou alles is?

25-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in een doosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen.

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!